Fantastisk service. Jag sökte AI Smoke FW och hybrid. Hittade två klubbor (demo resp. begagnad) som var rätt förutom att de hade regular-skaft. Tomas på Golftorget var mycket hjälpsam och smidig och g... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bästa kundservicen jag vart med om? Troligtvis! Bytte skaft till ett styvare och ett annat grepp utan några konstigheter. Vart "komplikationer" med drivern jag köpte, skickade mail klockan 19.30 en... Toon meer
Mycket smidig webbshop med otroligt hjälpsam personal! Golftorget har varit mycket proffsiga och behjälpliga i min kontakt med dom. Har bara gott att säga. Snabb leverans, snabb kontakt med persona... Toon meer
Började med att jag köpte ett driverskaft där allt fungerade supersmidigt! Bra pris, snabb leverans, fick en påse med peggar i paketet som jag la i bagen. När jag använde dom såg att det stod ”Köper k... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Golftorget erbjuder ny och begagnad golfutrustning för alla golfare oavsett kunskap och erfarenhet. Vårt sortiment är betydligt billigare än nyköp och du bidrar även med ett mer hållbart och cirkulärt golfande. Golftorget har klubbor från de största varumärkena som Titleist, TaylorMade, Callaway, Mizuno, Scotty Cameron med flera. Vår ambition är att alla från nybörjare till rutinerade spelare ska kunna hitta sina nästa klubbor hos oss. Varmt välkommen Golfvänner
Contactgegevens
Varggatan 5 , 37441, Karlshamn , Zweden
- Info@golftorget.se
- golftorgets.se
Väldigt schyssta och står för postens…
Väldigt schyssta och står för postens slarv. Posten tappade bort min klubba och dom skrev direkt att dom skulle försöka hitta en ny och att jag fick tillbaka pengarna annars.
Väldigt smidigt och kunvänligt
Väldigt smidigt och kunvänligt! Topp!
Mycket smidigt
Grymt smidigt att göra affär med…
Grymt smidigt att göra affär med Golftorgets, snabb värdering och utbetalning.
Grym service
Grym service! Sålde klubbor och fick svar på bara några minuter. Hade lite frågor osv då jag aldrig sålt tidigare och dom hjälpte mig super bra med allt!
Snabbt och trevligt bemötande
Snabbt och trevligt bemötande, smidigt. Jag sålde denna gång, kan absolut tänka mig att även handla.
Smidigt som tusan att sälja/byta in…
Smidigt som tusan att sälja/byta in mina klubbor istället för att annonsera själv. Mycket bra service och supersnabb återkoppling.
Snabb smidig affär.
Jag har bara bra att säga om dem.
Det var väldigt enkelt och lätt att komma överens med Golforget. Både när det gällde att köpa och att sälja. Det var inga problem alls med frakten. Jag har bara bra att säga om dem / Magnus
Väldigt snabb och bra service
Väldigt snabb och bra service. Snabb kommunikation. En svensk aktör som konkurrensutsätter de utländska.
Snabbt och enkelt att sälja klubbor
Snabbt och enkelt att sälja klubbor
Snabba besked och enkel handläggning!
Varan var i bättre skick än jag…
Varan var i bättre skick än jag förväntat mig. Snabb leverans.
Full pott!
Förutom snabb service och snabb leverans så var det ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Detta tillsammans med högkvalitativa produkter!
Proffsig butik med fina produkter
Proffsig butik med snabb hantering och pålitlig rating av begagnatsortimentet. Gjorde det lätt för mig som nybörjare att bygga ihop min första bag utan att spendera multum.
Toppklass!
Alla e-handelsbolag, se och lär!
Kan inte nog rekommendera golftorgets service och utbud både för nytt och begagnat. Satt och letade en hybrid en kväll då jag behövde en snabbt. Då fixar de extra bilder åt mig för att underlätta mitt beslut och skickar den samma kväll.
Bra och enkel hemsida
Bra och enkel hemsida, frakten funkar klockrent
Bra rättvisande information på annonsen…
Bra rättvisande information på annonsen och snabb leverans.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.