Golftrolley123.com Reviews 32

4,6

Ik wilde mijn trolley graag snel en ben toen naar Den Bosch gereden. Daar aangekomen super goed geholpen en zelf een betere trolley meegekregen voor hetzelfde geld. Top service!

Zitting voor de Clickgear 3,5+ gekocht. Zeer scherp geprijsd en snel geleverd. Zondag besteld dinsdag in huis.

De trolley werd netjes en op het afgesproken moment afgeleverd. De voortgang updates via shop verliepen wat stroef. Vandaar 4 sterren.

Golftrolley123.com is al ruim 30 jaar de grootste Europese webshop gespecialiseerd in golftrolleys en -accessoires. Je vindt bij ons een ruim assortiment golftrolleys tegen scherpe prijzen en met snelle levering. Deskundig advies, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd golftrolley assortiment maken het makkelijk om de juiste golftrolley te kiezen voor iedere golfer - van beginner tot pro. Bezoek snel de grootste golftrolley webshop van Europa!

4,6

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

snelle levering

29 mei 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Birgit, dank voor uw positieve review. Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Zitting voor de Clickgear 3,5+ gekocht

2 juni 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste André, dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat alles - zoals beloofd - spoedig bij u is geleverd. Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Snelle levering en een goede prijs

21 mei 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Robert, dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de scherpe prijzen en de snelle levering, dat is precies waarom wij bekend staan ;-)! Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Ik wilde mijn trolley graag snel en ben…

29 mei 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Ruben, dank voor uw positieve review. Fijn dat onze medewerkers in onze winkel u zo goed hebben geholpen, dat is waar we het voor doen! Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop of in onze winkel. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Snel en goede service

Snel en goede service

6 mei 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Elly, dank voor uw positieve review. Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Onderdelen revisie remsysteem

Onderdelen voor revisie remsysteem golftrolley besteld. Goede communicatie over het tijdelijk niet leverbaar zijn. Uiteindelijk keurig geleverd.
Enige kleine minpuntje was het ontbreken van een instructie.

19 mei 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Jan, dank voor uw positieve review. Goed punt - we hebben uw feedback direct gedeeld met de fabrikant en zijn bezig om de mogelijkheden te bekijken om de handleiding zelf te ontwikkelen e/o beschikbaar te maken in de bestelbevestiging e-mails. Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Top!

Snel verstuurd, zeer stevig ingepakt en zeer makkelijke, lichtgewicht en toch solide golftrolley

19 mei 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Sofie, dank voor uw positieve review. Wat fijn dat u tevreden bent met uw golftrolley! Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Zijn correct en eerlijk bij mijn…

Zijn correct en eerlijk bij mijn bestelling. Heeft iets langer geduurd maar ze hebben mij perfect op de hoogte gebracht

18 mei 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Peter, dank voor uw positieve review. Nogmaals excuses, soms kan het voorkomen door drukte of een inschattingsfoutje van onze inkoopafdeling dat een levering iets langer op zich laat wachten dan wat we aangeven op onze webshop. Gelukkig dat eerlijke en open communicatie hieromtrent door u gewaardeerd wordt! Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Het bestellen ging top en de betaling…

Het bestellen ging top en de betaling ook. Alleen die verzending met GLS gaat muh. Ze zijn al vijf dagen bezig met afleveren en ik wacht nu tot ze hem op hun depot hebben.

11 mei 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Jerry, dank voor uw positieve review. Sorry voor de vertraagde levering, we hebben dit direct besproken met onze accountmanager van GLS en hopen dat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen! Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

De trolley werd netjes en op het…

30 april 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Andy, dank voor uw positieve review. Sorry voor het ontbreken van enkele statusupdates, we hebben dit direct aangepast en dit zal in de toekomst beter verlopen! Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Alles is prima gegeaan

Alles is prima gegeaan

15 april 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Luc, dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles voorspoedig is verlopen, daar doen we het voor! Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Golftrolley travelbag besteld en afgeleverd.

Ik heb een Bagboy travelbag voor een Bagboy Nitron golftrolley op 31 maart 2026 besteld. Er was in eerste instantie na een paar dagen na mijn bestelling nog geen duidelijkheid wanneer mijn bestelling zou worden geleverd. Ik heb toen per mail met Golftrolley123.nl contact opgenomen en de vraag gesteld wanneer mijn bestelling zou worden geleverd. Mijn mail werd keurig beantwoord en er werd aangegeven dat de travelbag niet op voorraad was, maar deze zou de volgende week weer op voorraad zijn en worden geleverd. Op 9 april werd ook mijn bestelling bezorgd.

9 april 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Peter, dank voor uw positieve review. Sorry dat uw bestelling iets vertraagd was, maar fijn dat het uiteindelijk alsnog optijd is geleverd. Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Clicgear 8.0+ superrr!

Clicgear 8.0+ gekocht voor een zeer nette prijs.
Paardagen later al in huis. Zeer tevreden

26 maart 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Henk, dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles voorspoedig is verlopen, daar doen we het voor! Veel plezier met uw nieuwe Clicgear 8.0+ trolley. Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Duidelijke site

Duidelijke site, producten die ik bij andere aanbieders niet vond en supersnelle levering.

16 maart 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Bert, dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles voorspoedig is verlopen, daar doen we het voor! Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Met sportieve groet, team Golftrolley123.com!

Gekregen wat ik besteld heb binnen de…

Gekregen wat ik besteld heb binnen de afgesproken levertijd.

24 februari 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Ger, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de tijd die je hebt genomen om je ervaring te delen. We zijn ontzettend blij om te horen dat je bestelling soepel en volgens planning is verlopen. Het is altijd ons doel om onze beloftes na te komen en het geeft ons veel voldoening om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Jouw positieve feedback motiveert ons om onze service voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Als je in de toekomst nog vragen hebt of aanvullende hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Golftrolley123.com. Met sportieve groet, Floris

Golftrolley kan weer op de rem doordat zij de remkabel op voorraad hebben

Goed service en aan te bevelen. Remkabel was kapot gegaan van m'n golftrolley. Gelukkig een nieuwe kunnen kopen bij hen die het als 1 van de weinige in NL verkopen.

18 februari 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste KimWig, dank voor je review! We zijn binnen Europa dé specialist in golftrolleys, -accessoires en -onderdelen. Fijn dat we jouw defecte trolley toch weer nieuw leven hebben mogen inblazen! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, schroom niet om ons een berichtje te sturen. We zien je graag terug in onze webshop www.Golftrolley123.com! Met sportieve groet, Roy

Snel geregeld

11 februari 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Twan, dank voor je review! Wat leuk om te horen dat alles snel bij je is bezorgd! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, schroom niet om ons een berichtje te sturen. We zien je graag terug in onze webshop www.Golftrolley123.com! Met sportieve groet, Roy

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Jos, dank voor je review! Wat leuk om te horen dat alles snel bij je is bezorgd! Op dit moment wordt 99.3% van onze bestellingen de volgende dag bij onze klanten geleverd, fijn dat jouw pakketje ook aan deze belofte voldeed! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, schroom niet om ons een berichtje te sturen. We zien je graag terug in onze webshop www.Golftrolley123.com! Met sportieve groet, Wilbert

Dat zit goed!

snel bezorgd, goede prijs en gemakkelijk te monteren

1 februari 2026

Antwoord van Golftrolley123.com

Beste Huub, dank voor je review! Erg blij om te horen dat alles goed is bezorgd en dat e.e.a. makkelijk was te monteren. Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, schroom niet om ons een berichtje te sturen. We zien je graag terug in onze webshop www.Golftrolley123.com! Met sportieve groet, Olivier