1. Autoverhuur

With twenty years of experience in car sales, we expanded our endevour and we provide reliable cars to hire which will not let you down. We always make sure that our fleet consists of the latest models on the market. In this way, we aim to satisfy our customers' need for safety around any part of Crete.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alles perfect

Alles prima geregeld, bij het aankomen in Heraklion een telefoontje en ze pikken je op. Afhandeling ging vlot en perfect. Na de vakantie bij het vertrek een telefoon naar Gomega en ze komen de auto aan de luchthaven oppikken.
We raden Gomega zeker aan en indien we in de toekomst Kreta opnieuw bezoeken zullen we vast en zeker terug bij Gomega een auto huren. EEN AANRADER!!!

15 oktober 2025

Antwoord van Gomega

Thank you for taking the time to review us!

Aanrader

Aankomst aan luchthaven en direct opgehaald door shuttle. Zeer aangenaam ontvangst en nauwkeurige uitleg. Bij binnenbrengen ging ook alles zeer vlot. Zeker een aanrader.

25 oktober 2025

Antwoord van Gomega

Thank you for your kind review!

Perfect geregeld. Aanrader!!!

We hebben 2 auto's gehuurd voor 12 dagen voor onze vakantie op Kreta, en alles was perfect geregeld. Na het landen stonden ze met een busje klaar om ons naar hun bedrijf te brengen. Daar twee auto's meegekregen. Na 12 dagen weer terug gebracht en toen hebben ze ons weer netjes op het vliegveld afgezet. Geen administratieve rompslomp en alles snel en netjes geregeld. Aanrader!!!

13 oktober 2025

Antwoord van Gomega

We truly appreciate your feedback and support!

Alles super geregeld

Alles super geregeld en hele vriendelijke mensen

14 oktober 2025

Antwoord van Gomega

We truly appreciate your feedback and support!

gomega top service!

was er in het begin best wel bang voor of dit goed zou zijn. maar naar alle verwachting was dit echt top geregeld. we werden netjes op gehaald op het vliegveld en gomega gebracht daar . kregen we bijna hele nieuwe auto mee waar we 13 dagen goed gebruik van gemaakt hebben. bij terugkomst auto er af geleverd keken alleen ff of je het zelfde benzine erin had zitten en klaar. toen werden we weer netjes terug gebracht naar vliegveld. ik heb wel voor volledige dekking gekozen toen ik deze auto ging boeken en het fijnste is je kunt via PayPal account of andere manieren betalen.

dus al met al gewoon top

gr Jelle thuis

10 september 2025

Gomega top!

Gomega is een aanrader. Communicatie verloopt soepel en snel via whatsapp. Er wordt een dag voordat je aankomt contact met je opgenomen, om middels foto’s en een filmpje uit te leggen waar je gehaald wordt. Vriendelijk personeel. Wij hadden een nette Opel Astra station tot onze beschikking. Gehuurd met all risk verzekering. Een keurige auto met weinig kilometers. We hadden een automaat, wat zeker een aanrader is op Kreta. Let op: je mag niet off road rijden met de auto. Je tekent hier ter plekke voor. Er worden dan een aantal plaatsen vermeld waar de auto niet verzekerd is. Wij hebben hier een foto van gemaakt, zodat we dit snel terug konden vinden. Betrouwbaar adres.

13 juli 2025

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie. Vooraf een goede video instructie gekregen. Bij aankomst stonden ze te wachten. Auto zonder poespas en snel meegekregen. Tijdens ons verblijf werden we opgeschrikt door een aardbeving. Vanuit Gomega kregen we bericht met daarin info en tips betreft de aardbeving. Konden we erg waarderen. Inleveren ging ook probleemloos en werden snel bij de luchthaven afgezet.

18 mei 2025

Thank you for sharing your experience with Gomega!

Wij vinden Gomegacars een zeer goed…

Wij vinden Gomegacars een zeer goed bedrijf, dit was voor ons de derde keer dat we een auto huurden en het was top, alles was keurig het ophalen van het vliegveld de auto was super en we zijn weer netjes op de luchthaven gebracht. Wij raden dit bedrijf bij iedereen aan.

9 november 2024

Zeer teleurstellende ervaring met Gomega

Zeer teleurstellende ervaring met Gomega op Kreta - Nooit meer !
Wij voelen ons bedrogen en zijn zeer ontevreden over hoe Gomega zijn beloften niet nakomt. De positieve recensies over dit bedrijf zijn voor ons totaal onbegrijpelijk. Voor ons is het heel duidelijk: Nooit meer Gomega! Blijf ver weg van Gomega - Pure oplichterij!
Onze ervaring met Gomega op Kreta was niets minder dan een grote teleurstelling. Wat een wanprestatie van dit verhuurbedrijf ! Wij hadden via internet een wagen van het type Renault Mégane Break geboekt maar kregen bij aankomst een oude Opel Astra Break als vergelijkbare wagen aangeboden. Wij niets vermoedend, vol vertrouwen en enthousiast bij de start van onze vakantie namen de wagen in ontvangst. Tijdens onze rit naar het hotel van ongeveer 100 km kregen wij een raar gevoel over de staat van de wagen, wat bleek dat de Opel Astra Break van het bouwjaar 2017 was met ongeveer 120.000 km op de teller en in erbarmelijke staat: rondom gekrast, de ruitensproeier werkte deels niet, vloermatten met gaten, de bestuurderszetel was doorgezakt, de veiligheidsgordel rolde niet meer op, en de ontkoppelingspedaal was volledig versleten (foto’s zijn in ons bezit). Op steile hellingen had de wagen grote moeite om vooruit te komen. Wij voelden ons meer en meer onveilig in deze wagen.
Ook als dat niet genoeg was, werden we ons inziens ook misleid over de verzekering. We hadden bewust een all-risk verzekering afgesloten, maar bij aankomst werd ons verteld dat de velgen, banden en de onderkant van de auto niet verzekerd waren. De onderkant kunnen wij deels nog begrijpen maar de andere zaken zeker niet, waarom moet je dan een all-risk verzekering afsluiten ?
Het is een raadsel hoe dit bedrijf positieve recensies heeft gekregen. Onze ervaring was vreselijk en boek NOOIT bij dit verhuurbedrijf want dan krijg je misschien ook wel een oude, gekraste en slecht onderhouden auto.

23 oktober 2024

Antwoord van Gomega

After our personal communication with you we want also to record here our answer to your review.
We are really sorry that this is your opinion for our company. We make our best effort to serve our clients 24/7 and also this is why we offer free road assistance all around the clock.
In case you have contacted us to report any small issue we would have to your place immediately to exchange the vehicle and help you.
About the price and insurance that you claim on your review we want to record that your total rental price was 27 euros per day, with no risk and no card deposit for a Station Wagon manual car group. So, price with the insurance was very competitive and reasonable priced.
Our good reviews are related to the thorough service that we provide.
If you want us to explain something more we would be happy to.
Gomega Team

Wat een geweldig verhuurbedrijf

Wat een geweldig verhuurbedrijf! Zeer vriendelijke mensen. Goede auto en top dat je geen borg hoeft te betalen en gehele verzekering zonder eigen risico! Volgende zeker weer hier een auto huren.

5 september 2024

Antwoord van Gomega

Thank you for your 5-star rating!

Topservice Go Mega

Voor de 2de maal maakten wij gebruik van de diensten van "Go Mega." Zeer vriendelijk, komen je halen aan de luchthaven en brengen je terug.

30 juli 2024

Antwoord van Gomega

Thank you for your trust! Looking forward to meeting you again!

Top verhuurbedrijf

Top verhuurbedrijf! Alles verliep zonder problemen. Zeer goede ontvangst en super vriendelijk personeel.
We werden van A tot Z over alles geïnformeerd. De auto was tip top in orde. Doe zo voort! 👍👍

16 mei 2024

Antwoord van Gomega

Thank you for your 5-star review!

Zeer goede ervaring.

Zeer goede ervaring met dit verhuur bedrijf. Stonden klaar op vliegveld zowel bij ophalen als bij het inleveren. Ging allemaal heel vlot.

18 april 2024

Antwoord van Gomega

Thank you for your 5-star review!

Toon reviews in alle talen. (613 reviews)