GORANKED GLOBAL SERVICES LLC Reviews 258

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Досвід бустера маю, грав на акаунтах з меншим рейтингом, бо допомагав своїм друзям піднімати рейтинг на їх акаунтах, а також грав з ними паті. Граю в доту з 2015 року, маю 7100+ рейтингу, переважно гр... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Надали дуже приємний та швидкий сервіс, я був узником 6лвл фейсіт але після заказу буста з GoRanked мені надали 8лвл бустера та він був дуже приємний та такі клачі брав що я думав що у нього на справд... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Отличный сервис, рекомендую! Обратился в компанию по бусту Dota 2 и остался более чем доволен! Работа была выполнена быстро, профессионально и полностью конфиденциально. Поддержка отвечает операт... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ordered 2 days ago, was clear they wont find a booster. like at all. requested a refund 4 times was always met with we apologize etc. we ask of patience but 2 days is too much. also their support syst... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Spellenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Goranked.gg is a professional marketplace for gaming services and digital game goods, designed to help players progress faster and with confidence. The platform connects gamers with experienced professionals worldwide, offering boosting services, coaching and mentoring, ready-to-play game accounts, and in-game services. Goranked focuses on transparency, security, and quality, providing a reliable environment with verified sellers, secure payments, and responsive customer support for players at every stage of their gaming journey.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 73% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Швидко та з піднятою порядністю

Найшвидший бустинг який я замовляв! Підняли рейтинг за мінімальну кількість ігор та ще й порядність піднялася, супер!

8 juni 2025

Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені сервісом.
Наша мета — надавати швидкі, безпечні та професійні послуги з бусту і продажу ігрових акаунтів.
Якщо у вас виникнуть запитання або потрібна допомога — служба підтримки завжди на зв’язку.

Паті буст

Замовив буст, через приблизно 20 хвилин вже знайшли бустера, бустер був ввічливий та добре справлявся з складними іграми, завершили в поставлені сроки.

4 juni 2025

гарний сервіс

Мені дуже сподобався сервіс цієї компанії

4 juni 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Жахливий сервіс , не рекомендую!

Замовив буст 200ммр 3500-3700, Було вказано що на замовлення орієнтовна витрата часу 8-9годин. Зробив все згідно інструкції пиикріпив гуард коди і тд.
Результат:
1. Буст не виконали за 5 днів. Результату 0.
2. Я замовив СОЛО буст, але на мому аккаунті грали Паті ( я думаю бустери беруть по 2-3 замовлення і не можуть виконати)
3. За весь час на моєму аккаунті було приблизно 6 «бустерів» які програють гру і завершують замовлення, відповідно підбирає його другий бустер.
4. За цих 5 днів, або не працює бот в телеграмі , або не працює сайт, бустери взагалі не читають чат на сайті.
5. Один з бустерів взяв замовлення і не зіграв жодної гри за 24 години. Підтримка нічого не може вирішити.
Відгук: Сервіс гавно, даремна трата грошей і часу, бустери не професійні, колись давніше скористався у них послугою паті буста. Тоді попався чсв нитік на бруді який майже спеціально руїнив гру, йшов під фонтан помирав, а потім говорив що це і так програно і щт він в тільті. І завершав замовлення «частково» . Не користуйтесь даним сервісом якщо для вас важливі гроші і час!!!!! Не рекомендую

29 mei 2025

Antwoord van GORANKED GLOBAL SERVICES LLC

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що ваш досвід із сервісом виявився негативним. Описана вами ситуація абсолютно не відповідає стандартам якості, яких ми прагнемо дотримуватись.

Ми щиро вибачаємося за незручності та готові детально розглянути ваше замовлення, перевірити всі дії виконавців, а також знайти рішення, яке вас задовольнить. Будь ласка, звʼяжіться з нами через офіційний канал підтримки або вкажіть номер замовлення — ми обовʼязково візьмемо цю ситуацію під контроль.

Ваша думка для нас важлива, і ми вдячні за зворотний звʼязок, який допомагає покращувати сервіс.

Команда GoRanked

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Дякую все швидко та по ділу з бустером…

Дякую все швидко та по ділу з бустером було приємно спілкуватись також він гарно викомнував свою роботу

2 juni 2025

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Paid for a recalibration boost — disappointed with the result

Just wanted to leave honest feedback about my experience with this boosting service.
I paid for a full recalibration, and all 34 games were played by the boosters. Out of the initial 15 calibration games, they lost 6, which already made me question the quality of the service. After that, they played 19 more games, ending with a total of 12 losses out of 34 games.
That’s a 65% winrate — not terrible, but definitely not acceptable for a paid boosting service that promises high performance.
Even worse, they did the calibration in duo with a very low-ranked account, which most likely dragged down the matchmaking and resulted in a lower-than-expected MMR. Considering the price, this performance felt really underwhelming. Wouldn’t recommend if you expect professional-level results.

27 mei 2025

Antwoord van GORANKED GLOBAL SERVICES LLC

Thank you for taking the time to share your feedback. We’re sorry to hear that your recalibration experience did not meet your expectations.

We understand how important both winrate and matchmaking quality are during calibration, and we take such concerns seriously. Your comments have been forwarded to our team for internal review. While we always strive to deliver high performance, results can sometimes vary depending on many factors, including matchmaking behavior during recalibration.

If you'd like us to review your specific case in more detail, please feel free to reach out to our support team with your order number. We’re committed to improving and would be happy to investigate further.

Best regards,
The GoRanked Team

Good!

Good!! Very goood!!

30 mei 2025

We’re happy to hear you had a positive experience with our service.
Our goal is to provide fast, secure, and professional boosting and gaming account services — and we’re glad we met your expectations.
If you ever need help or have questions, our support team is always here for you.

Відгук

Сервіс топ!

29 mei 2025

Good time party boosting

Nice service, I had x3 different boosters with me.
1st was toxic but professional.
2nd was calm but couldn't win 2nd game
3rd was the best one, fast and full of sureness.

27 mei 2025

very good service

very good service , always on time
Using only goranked to boost my hopes

24 mei 2025

Бояться нечего

Заказал буст, все выполнили четко

23 mei 2025

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Все не плохо, но долгое ожидание

Все сделали как обещали, единственный минус это очень долгое ожидание бустера, затягивалось на несколько часов, но в итоге все таки находились и работу свою выполняли. Если бы не было такого долгого ожидания было бы 5 звезд.

21 mei 2025

Дякуємо за Ваш відгук!

Раді, що в цілому Ви залишилися задоволені виконанням замовлення. Водночас перепрошуємо за затримки з пошуком бустера — у рідкісних випадках через навантаження або специфіку замовлення пошук може зайняти трохи більше часу. Ми вже працюємо над оптимізацією цього процесу.

Дякуємо, що поділилися чесним зворотним зв’язком — це допомагає нам ставати кращими.

Команда GoRanked.gg

Все швидко і якісно рекомендую

Все швидко і якісно рекомендую

22 mei 2025

Отличный сервис

Отличный сервис, рекомендую!

Обратился в компанию по бусту Dota 2 и остался более чем доволен! Работа была выполнена быстро, профессионально и полностью конфиденциально. Поддержка отвечает оперативно, всегда на связи, вежливые и компетентные сотрудники.
Результат превзошёл ожидания — рейтинг подняли точно в срок, никаких сбоев или подозрительных действий не было. Видно, что бустеры — настоящие профессионалы своего дела. Отдельное спасибо за возможность отслеживать прогресс!

21 mei 2025

Мене звати Семен

Мене звати Семен , я замовив буст порядності 7767-9430 це було 1 травня , все почалось коли я спитав скільки це буде по часу , мені сказали 6-7 днів або навіть швидше, пройшов час а забустили 100 порядності , я питав и вони змінили бустера і сказали що треба чекати 1,5 -2 тижні , я був розчарований але дал згоду, потім сталася ситуация почали меня надавати не кваліфікованих бустерів які почали зливати ігри с рахунком 1-10, 2 -12 і так далі и виплило це в -1000 порядності от початковоі , тобто зараз в мене 6799 коли на початку було 7767, меня сказали ми повернемо гроші и почали ігнорувати . а кто меня 1000 поверне ??? я зовсім не рекомендую цей сайт
бустери слабкі та не кваліфіковані а менеджеру все одно на покупців

18 mei 2025

Antwoord van GORANKED GLOBAL SERVICES LLC

Семен, дякуємо за Ваш відгук.

Нам щиро прикро, що Ваш досвід з нашим сервісом виявився незадовільним. Ми розуміємо Ваше розчарування, особливо коли очікування щодо термінів і якості виконання не були виправдані.

Ми вже передали ситуацію щодо замовлення на внутрішній розгляд. Якщо були допущені помилки в підборі бустерів або комунікації, обов’язково зробимо відповідні висновки і вживемо заходів для запобігання таким випадкам у майбутньому.

Також хочемо зазначити, що всі бустери проходять відбір, однак, на жаль, людський фактор іноді дає збої. Ми постійно працюємо над тим, щоб якість послуг залишалася на високому рівні, і Ваша ситуація стане окремим кейсом для покращення сервісу.

Якщо у Вас залишились питання або побажання — будемо вдячні, якщо зв’яжетесь з нами повторно, щоб спільно знайти рішення.

Команда GoRanked.gg

Fast and qualified

Fast and qualified

17 mei 2025

Найкращі

Найкращі! Дуже вам дякую🫶🏻

16 mei 2025

Благодарен за буст

Благодарен за буст, всё понравилось

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very good service for boost

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

My FACEIT account got banned .

Hi,

We’re sorry to hear that your FACEIT account was banned. We understand how frustrating that can be.

We always aim to provide services that fully respect the platform’s rules, and situations like this are extremely rare. Nevertheless, we appreciate your feedback and will take it into account to further improve our processes.

Best regards,
GoRanked.gg Team

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.