Goede shop, mooi en kwalitatief materiaal. Goede communicatie. Ik koop er regelmatig iets en ben altijd zeer tevreden er over! Mvg een zeer trotse veteraan
17 februari stuurde ik een mail naar Patrick met de vraag of we samen iets kunnen uitwerken voor de GLR. Na wat mail verkeer zijn we niet alleen op een heel mooi shirt uitgekomen maar ook een ontz... Toon meer
Wij hebben ontzettend goede ervaring met Gorillashop. Inmiddels in 2 jaar tijd 2x shirts laten bedrukken. Patrick staat open voor een meegenomen ontwerp en geeft aan wat anders of nog beter k... Toon meer
De artikelen die ik heb besteld (42 BLJ) zien er top uit, ben zeer tevreden met de kwaliteit en levering. Heel veel dank hiervoor, en ik zal zeker nogmaals bij jullie bestellen.
Grafische vormgeving van (en webshop met) bedrukte t-shirts, patches, coins, caps, armbanden en tokens. Bestel jouw uiting van trots van je dienstplicht of je huidige dienstbetrekking bij Defensie, Justitie of Brandweer. Gorilla-shop is daarnaast werkzaam in MAATWERK: We creëren jullie identiteit en helpen jullie die uitdragen.
Nederland
- gorillashop.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De Gorilla-shop de plaats waar je top producten kunt bestellen
De Gorilla-shop snelle levering. Houd zich aan de afspraken en de producten zijn van hoog niveau.
Mooie spullen!
Altijd mooie, originele en kwalitatief goede spullen. Patrick levert snel en de communicatie was ook snel en vriendelijk.
Goede shop
Mvg een zeer trotse veteraan
Goede service en meedenkend.
Ik ben zeer te spreken over deze website. Patrick heeft mij erg goed geholpen en was heel erg meedenkend. Ik zou dit zeker aanraden!!
Ik heb hier meerdere shirts en een…
Ik heb hier meerdere shirts en een herinneringsmunt besteld.
De munt is erg gedetailleerd, en met emaille beschilderd. Het is een prachtige munt die me aan mijn diensttijd herinnerd.
Altijd zeer tevreden !
Meerdere items besteld m.b.t de stoottroepen. Nu de coin van het 41Painfbat besteld én ontvangen. Heel blij mee. Bedankt Patrick !
Woensdag de coin van de Stoottroepen…
Woensdag de coin van de Stoottroepen besteld en vrijdag al in huis. Snelle levering en ziet er héél mooi uit. Ga zeker nog meerdere keren bestellen.
Groep luchtmacht reserve
Na wat mail verkeer zijn we niet alleen op een heel mooi shirt uitgekomen maar ook een ontzettend mooie patch.
De kwaliteit van de patch en het shirt zijn aanzienlijk goed, het shirt heb ik nu al een paar keer gewassen en de bedrukking blijft gewoon zoals het hoort dus respect daarvoor.
Ik vond het leuk deze samenwerking mogelijk te maken tot een ontwerp en hier de uitvoering van.
Patrick het was een genoegen om met jouw samen te werken.
Duidelijk op de website
Duidelijk op de website, snelle afhandeling netjes verstuurd.
Op 10 december 2026 bestond het Korps…
Op 10 december 2026 bestond het Korps Mariniers 360 jaar.
Ik had gehoord over een herdenkings coin en standaard in de vorm van een schildersezel in mini uitvoering voor de coin.
Bij de GorillaShop was ik aan het juiste adres.
Patrick hielp mij enthousiast en hielp mij bij de koop die ik wilde hebben.
De dag daarop had ik mijn brievenbuspakje binnen met de juiste bestelling.
Patrick dank je wel voor je advies en de snelle levering.
Ga zo door. Houdt vol.
Opa Ger.
Goed meedenkend bedrijf met goede kwaliteit artikelen
Had al vaker diverse stickers besteld en geen probleem, snel geleverd en goede kwaliteit. Nu had ik Patrick benaderd of er een coin van de Intendance gemaakt zou kunnen worden en dat is gebeurt en tevens een patch. Ik had daarom een grote bestelling geplaatst en werd gebeld door Patrick die ivm deze bestelling hij mij nog een gratis patch of coin aanbood. Daarnaast ook nog een prettig gesprek gehad. De bestelling snel en goed verpakt geleverd en het ziet er goed uit. Goede kwaliteit dus. Dus al met al een goed bedrijf dat ook meedenkt.
De mannen van Gorillashop .. een super team
De mannen van Gorillashop zijn erg betrokken bij de klant. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant en vervolgens uitstekend en snel uitvoering gegeven aan de afronding van levering van het product. Alles is bespreekbaar en hierbij gaan ze niets uit de weg om het de klant naar het zin te maken..
Dit is in deze tijd zeldzaam geworden dus keep up the good work boys en dank voor de goede zorgen!
Gorilla shop denkt mee 💪🏻
Bij Patrick al diverse artikelen gekocht voor mezelf, voor de Traditie Kamer Oud Mariniers de Mijnstreek en voor het oudste Veteranen huis van Nederland het Eldershoes. De spullen zijn altijd van een super kwaliteit en worden snel geleverd. Ook denkt Patrick altijd mee voor de ontwerpen. Patrick ga zo door 👍🏻👍🏻👍🏻.
Geweldig
Geweldig, t shirt gekocht, goed materiaal, snelle levering.
Ik ga er zeker weten snel weer iets bestellen.
Super winkel
Snel, denkt mee en is nergens te beroerd voor. Goed bereikbaar en zeer creatief niets dan lof
Hele goeie ervaring met Gorillashop
Hele goeie ervaring met Gorillashop. Hier wordt met zorg gewerkt aan jou wensen. Kwaliteit is heel erg goed en de keuze is reuze. Contact verloopt onderling heel erg soepel. We komen er zeker terug als we weer wat willen laten maken.
Absolute aanrader!
Voor een bijeenkomst met 150 deelnemers heb ik het verzoek uitgezet bij Gorillashop voor het leveren van 150 unieke COINS. Ondank de strakke deadline hebben zij dit voor elkaar gekregen. Gedurende het gehele proces van ontwerp tot aan vertrekking hebben zij ons uitstekend begeleid. De communicatie was prima, geen valse verwachtingen of verrassingen. Wij zijn bijzonder tevreden over de samenwerking met Gorillashop. Mede dankzij hen was de bijeenkomst een groot succes. Ik kan eenieder dit bedrijf aanbevelen.
Top!
Ik heb op meerder vlakken dingen bij Gorillashop besteld, privé, voor mijn eigen bedrijf en voor NOVA-NL. mijn ervaringen zijn zeer goed. De communicatie met Patrick gaat goed, de ontwerpen zijn top! De T-shirts die we kochten blijven goed, de bedrukking ook. Patches, Coins, sleutelhangers, top
kwaliteit en mooie designs.
Polo's voor terugkeer Kosovo.
Meerdere keren besteld, altijd netjes geleverd. Ook meerdere shirts tegelijk voor een terugkeerreis naar het uitzendgebied met een aantal veteranen. Hierbij werd ook meegedacht door Patrick.