Gouda Cheese Shop Reviews 9

3,4

Bedrijfsgegevens

1. Kaaswinkel
  2. Kaasfabrikant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Your cheese is freshly cut and vacuum-packaged. The hard structure of Dutch cheese makes it perfectly suitable for sending by post.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale denne hjemmeside

Kan kun anbefale denne hjemmeside. Fantastisk udvalg af oste og til virkelig gode priser! Kundeservice var rigtig søde og hjælpsomme. Alt var pakket godt ind og der medfulgte papir til ostene.

12 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringe fødevarehåndtering

Dybt, dybt, dybt skuffet. Har købt fra dem før, hvor der ikke var problemer, men deres fødevareindpakning er nu under al kritik. Osten ankommer efter seks dage, rullet i noget brunt papir og med én (!) lunken "frysepose" lagt i toppen (ovenpå alt papiret). Osten jeg modtog opførte sig som om nogen havde efterladt den på et køkkenbord i seks dage. Så ulækker. Parmesan overlever, Tomme de Savoie not so much. Slimet skorpe og mørk gul ost, og de to jeg har åbnet smagte af ammoniak, selvom jeg skar det yderste af.

Forhandler kan ikke få øje på problemet, hverken med de fotos jeg har sendt, beskrivelsen eller deres mangelfulde indpakning, men har tilbudt at jeg kan sende osten retur så de kan inspicere den. Mere spildtid og frustration over ost? Nej tak. Til det hele. Direkte i skraldespanden med de uspiselige oste og så aldrig igen.

11 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hurtig levering

Det hele blev leveret ret hurtig inden for tiden som nævnes på deres hjemmeside, Men den person besked jeg efterlod dem under bestilling, har de vist skidt høj og helig på. Jeg købte noget raclette ost, hvor jeg bad dem om at skære det ud i passende størrelser til raclette formålet, så jeg ikke skulle bøvle med dette. Dette blev så aldrig gjort.

Der blev også reklameret med en form for gratis ost, ved tilmelding til deres nyhedbrev. Dette er vist også bare falsk reklame.! denne var heller ikke med.

21 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt at kunne få gode råmælks oste…

Dejligt at kunne få gode råmælks oste og biodynamiske oste i en god kvalitet og til en god pris - jeg valgte bla. den semi-modne og modne Gouda, som smager fint - de var ikke for stærke for familiens smag. Jeg kunne ikke lade være med at prøve lidt forskellige skæreoste fra de milde til en Bergkäse, som er en god kraftig ost. Fin levering efter 3 dage og vakumpakket indpakning - og man får endda ostepapir med så man kan kan pakke ostene korrekt ind når de ligger i køleskab. Jeg vil helt sikkert vende tilbage og prøve nogle af de andre oste.

8 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very satisfied with the service

Very satisfied with the service, delivery and the product, Boska twinkle fondue dish. Very classy and simple, in good quality. I have yet to put the product to use and to tast the hopefully delicious cheese. Very nice touch with the delivery note in a classy envelope. Just adds the last dot, in the i, in impressive.

1 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som osteelsker er det befriende at…

Som osteelsker er det befriende at kunne vælge i så stort et sortiment og i så mange forskellige mængder. Der er selvfølgelig meget gouda ost og mange varianter man ikke ser i en alm. dansk ostebutik, men der også oste fra Frankrig, England, Belgian, Italien, osv.
Jeg handler der fordi jeg kan få en gouda der smager af noget ulig slave-gouda'en fra Brugsen og i mængder lige fra 250g til et helt hjul (+10kg). Større mængder giver selvfølgelig billigere kg. pris.
Det har taget ca. 3-4 dage fra bestilling til levering hver gang, så jeg vil anbefale ikke at bestille henover de varmeste sommerdage.
Jeg har tillige oplevet at bestille noget ost som så ikke var på lager alligevel og så blive ringet op fra butikken i Holland og få en chit chat om grasskass ost :)

25 januari 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.