Vi brugte gourmetgrisen til et svendegilde og havde bestilt den helt store menu til 38 mennesker. Maden var rigtig god og levede til fulde op til vores forventninger. Selvom selskabet var godt spisen... Toon meer

Lækker mad Godt tilbehør Super service af ham der var ude og servere Jeg manglede lige lidt bekræftelse i starten af forløbet Ellers havde det været 5 stjerner

1. Mobiele cateraar
  2. Grillrestaurant
  3. Carvery
  4. Catering

GourmetGrisen.dk's mission er at levere enestående oplevelser med fokus på helstegt pattegris, kvalitet og service. Vores mål er at bringe folk sammen omkring vores lækre pattegris, som skaber minder for livet. GourmetGrisen.dk leverer helstegt pattegris til din fest både med og uden tilbehør, og vi er dedikerede til at imødekomme dine behov og skabe uforglemmelige smagsoplevelse

4,7

Uitstekend

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse - perfekt stegt gris, god salatbar og lækre flødekartofler. Hun havde styr på det fra start til slut, må man sige.

4 oktober 2025

Perfekt gris til tiden.

Gourmetgrisen leverede en perfekt gris til aftalte pris. Meget venligt og imødekommende personale, som sørgede for, at 38 Voksne og 5 børn følte sig godt tilpas ved vores vejfest.
Nem og overskuelig menuer at vælge imellem.

16 augustus 2025

Bedste helstegte pattegris

Har nu været til 2 fester hvor GourmetGrisen lavede hel stegt pattegris med tilbehør og har været imponeret over det hver gang. Kødet var saftigt og sværene sprøde. Dejligt simpelt tilbehør hvor man kan blande/tage det man har lyst til. Jeg bruger i hvert fald gerne GourmetGrisen til en af mine egne fester😊

6 september 2025

We would 100% book them again.

Gourmet Grisen catered our joint birthday party this summer, and exceeded all expectations. We had 70 guests, all of whom praised the quality and taste of the food. Setup was in plenty of time, service was efficient and friendly, and one of our guests is booking for their own party. Unreservedly recommended.

26 juli 2025

Fuld ud tilfredshed

Fuld ud tilfredshed! De kom stillede alt op, var fleksible ift. At tage tilbehørs buffeten indendørs grundet vejret.
Alt fungerede så fantastisk!
Gæsterne blev glade og komplimenterede maden.

13 juli 2025

Lækker mad

Lækker mad
Godt tilbehør
Super service af ham der var ude og servere

Jeg manglede lige lidt bekræftelse i starten af forløbet
Ellers havde det været 5 stjerner

9 juli 2025

GourmetGrisen får de største…

GourmetGrisen får de største anbefalinger herfra. Alt er gennemført, fra ankomst til afgang. Virkelig velsmagende gris og et super fint tilbehørs bord. Alle gæster var tilfredse og mætte.

19 juli 2025