1. Elektronicawinkel
  2. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GPSTrackShop is a webshop for gps trackers and everything needed for trackers. We deliver high quality products which are all tested by our ICT staff.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Dit maak je zelden mee!!!!!!!!!!!!!!!!

Enige tijd geleden via IBOOD een gps tracker besteld. Deze werd geleverd
maar ik was vergeten de simkaart erbij te bestellen. Dit gedaan bij gpstrackshop. Direct kreeg ik een mail dat ik de verkeerde had besteld en dat ik eigenlijk een andere moest hebben. De goede werd heel snel geleverd. Als volstrekte leek zijnde kreeg ik het de tracker niet werkend en heb ik contact met gps trackshop opgenomen. Het geduld waarmee wat deze mensen met mij alles ingesteld hebben is abnormaal en bovenal de vriendelijkheid. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Ik kan niet anders concluderen dan CHAPEAU het is jammer dat er maar 5 sterren zijn, want het mogen er wat mij betreft ook 100 zijn!
Ik kan niet anders zeggen dan "Ga zo door"

Rinus Meershoek

3 november 2015

GPSTrackShop.com liegt in de productomschrijving. Apparaat doet niet wat het beloofd.

GPSTrackShop.com verkoopt auto trackers via iBood.com. GPSTrackShop.com heeft zich op slinkse wijze bij iBood.com binnen gewerkt. Een bedrijf met een betrouwbare reputatie. Op de site van GPSTrackerShop.com ontbreekt er van alles zoals: prijzen van bepaalde producten, telefoonnummers, een keurmerk en het ontbreekt aan transparantie. Alle kenmerken om je alarmbellen af te laten gaan en niks te bestellen. Dit hebben jullie handig ontweken door op de rug van iBOOD mee te liften.
Volgens de productomschrijving van GPSTrackShop.nl is de GTS-C330 Magnetic GPS Car Tracker een realtime GPS tracker. Echter werkt de tracker niet met het nauwkeurige GPS, maar met het (goedkoop, onnauwkeurig) LBS systeem. LBS is een gebied tussen 3 GSM zendmasten. In dit gebied wordt een willekeurige locatie gekozen. In de praktijk staat je auto kilometers van de locatie die LBS aangeeft.
GPSTrackShop.com biedt op de eigen site een SIM kaart aan om met de tracker te kunnen communiceren. Na in gebruikname van de SIM kaart, ontdek je wat GPSTrackShop.com al lang wist. Het apparaat is geen GPS tracker, maar een goedkope, nutteloze LBS tracker. GPSTrackShop.com weigert het aankoop bedrag te restitueren en heeft de brutaliteit te sugereren dat je dankbaar moet zijn dat ze uit coulance de helft terug willen betalen. Na mijn klacht zijn de Algemene voorwaarden aangepast.
update: op 23-10-2015 is de productomschrijving aangepast en nu claimen ze dat het apparaat iedere 2 uur een update geeft. In de praktijk is dit 12 uur. Deze kan volgens de handleiding worden ingesteld op 2 uur. Dit lukt echter niet zonder de hulp van de helpdesk. In de praktijk krijg je geen update na 2 uur, maar na 5 uur. Wees eens eerlijk GPSTrackShop.com en vermeld in de productomschrijving dat het om een (nutteloze) LBS tracker gaat.

23 oktober 2015
Logo GPSTrackShop

Antwoord van GPSTrackShop

Beste Eric,

Het blijft spijtig om te horen dat u ons product als onprettig heeft ervaren.
Echter hebben wij veelal tevreden berichten ontvangen en hebben wij zelf het product als een goed werkend product ervaren.

Wij vinden het heel jammer dat u zo negatief over het product en ons dienstverlening bent. U bent zowel via e-mail als live chat geholpen en u heeft ook aangegeven dat de tracker vervolgens wel heeft gewerkt. Dat u zelf op een gegeven moment heeft gekozen hier geen gebruiken meer van te maken is uw goed recht. Alleen is het jammer dat u dan alsnog deze negatieve uitlating doet.

Als u de productomschrijving bekijkt van ons product wordt duidelijk aan gegeven dat het product gedurende een periode zich afsluit en na die tijd weer online komt om zijn huidige locatie door te geven en om nieuwe instellingen te ontvangen, hier is niets aan gelogen. Uw bewering dat wij onze productomschrijving hebben aangepast klopt, wij verbeteren dagelijks onze product omschrijvingen, afbeeldingen en andere zaken puur voor de best mogelijke service voor onze klanten. Echter hebben wij niet de update snelheid aangepast, de aanduiding van de maximale update snelheid van 2 uur staat er vanaf het begin en is zelfs opgenomen in onze gedrukte media. Dat het apparaat standaard elke 12 uur update had u kunnen weten, zie de verkoop pagina van iBOOD (http://www.ibood.com/extra-nl/nl/product-specs/4178/9695/gts-c330-magnetic-gps-car-tracker.html). Deze tekst is niet door ons aanpasbaar, wellicht als u het nog eens leest, dat u dan uw boosheid kan richten op uzelf. Hier wordt duidelijk in de tekst aangegeven dat hij standaard elke 12 uur update. Dit is zelf te wijzigen met een eenvoudig commando, welke uitgelegd staat in de handleiding. Wij hebben u hiermee geholpen, echter heeft u ervoor gekozen om niet meer geholpen te willen worden en het product retour te sturen naar iBood, waar u het product aangeschaft heeft. (daarvoor moet u ook conform het herroepingsrecht zijn gecompenseerd)

Dat u gedurende uw gebruiksperiode geen GPS heeft ontvangen kan te maken hebben met positionering van het product. Als deze op een plek bevindt waar hij geen verbinding kan krijgen met GPS zal hij overschakelen op LBS (inderdaad 3 of meer GSM masten). Dit is noodzakelijke toevoeging, anders is er geen enkele locatie gegeven bij geen GPS bereik.
U heeft het product retour gestuurd naar iBood en dus ook uw geld 100% retour gekregen. Daarnaast geeft u aan dat wij niet het aankoop bedrag willen restitueren, hiermee wijst u enkel naar de door u aangeschafte simkaart en data voor 1 jaar.
Zoals op de retourkaart staat beschreven welke in de doos zat ”Wilt u iets retourneren? Let goed op! Geen gebruikte SIM-kaart” dit in verband met het feit dat het een SIM-kaart een service is die niet onder de wet op herroeping valt. Echter, ondanks dat hebben wij u uit coulance, vóór u dit bericht schreef, al meer dan de helft van de kosten vergoed.
Dat u aangeeft dat de algemene voorwaarden zijn gewijzigd na uw klacht is ook incorrect. Wij hebben enkel tussentijds de Nederlandse algemene voorwaarden vervangen met een Engelstalige welke één op één door een vertaalbureau is vertaald, dit omdat we ook internationale klanten hebben.

Uw opmerkingen over de website kunnen wij niet plaatsen. Alle producten die al aangeboden worden zijn voorzien van prijzen, zelfs producten die binnenkort komen zijn voorzien van prijzen. Er is duidelijk te zien welke producten geleverd worden en hoeveel er op voorraad is.
Transparantie is een lastig begrip om ons op aan te vallen, maar gezien u zowel per e-mail als via onze live chat geholpen bent, is het lastig aangeven wat dan zo niet-transparant is aan ons.
Wij zijn (en waren) al in overleg met een keurmerk en geven alleen op verzoek een telefoonnummer, omdat we wereldwijd werken en dan niet meer aan slapen toe kunnen komen.

Helaas blijft u, ondanks de uitleg tijdens het contact dat we hadden en de duidelijke productomschrijving alsmede de extra melding dat SIM-kaarten niet retour mogen, ontevreden met onze coulante omgang door u toch meer dan de helft van uw geld voor de SIM-kaart te retourneren. Wij betreuren uw opstelling en zijn het niet met u eens. Hoe dan ook blijft het jammer dat u ontevreden bent. Mochten we u in de toekomst van een ander product kunnen voorzien, vernemen we het graag.

Dit antwoordt geldt ook voor uw bericht op http://www.klachtenkompas.nl/gpstrackshopcom/gpstrackshopcom-verkoopt-producten-van-chinese-kwaliteit-die-niet-werken

Veiligheid en zekerheid

Wij zijn blij met ons nieuwe gps horloge.
Mijn man (70, ziekte van Parkinson) voelt zich weer zeker en veilig sinds hij dit horloge draag: indien nodig zijn we snel bereikbaar zonder losse attributen en we weten meteen waar hij is.
Geeft ons ook een veilig gevoel, zodat we gemakkelijker even alleen kunnen laten.
Precies wat we nodig hadden!!

22 oktober 2015
Toon reviews in alle talen. (12 reviews)