OPLICHTERS!!! Begin augustus 2024 plaatste ik mijn eerste negatieve review. Inmiddels wacht ik al vanaf april 2024 op mijn juiste bestelling. Ik heb nooit meer iets vernomen van Grabhaven ondank... Toon meer
Nadat ik was bedondert door een andere webwinkel, kreeg ik persoonlijk contact met Grabhaven. Zij hebben zich uitstekend van hun taak gekweten en geleverd wat ze beloofden. Top gedaan wat mij betreft.... Toon meer
Levertijd was langer dan verwacht maar had ook voor de feestdagen besteld. Communicatie was top en werd altijd gerust gesteld. De beeldjes en de klok zijn super mooi ! Zeker betrouwbare website en all... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
OPLICHTERS!!!
OPLICHTERS!!!
Begin augustus 2024 plaatste ik mijn eerste negatieve review.
Inmiddels wacht ik al vanaf april 2024 op mijn juiste bestelling. Ik heb nooit meer iets vernomen van Grabhaven ondanks meerdere verzoeken om contact op te nemen met me of alsnog het juiste artikel toe te sturen.
Ze lijken van de aardbodem verdwenen! Geld weg!
NIETS BESTELLEN HIER!!!
HET ZIJN OPLICHTERS!!!
Alles ging mis
Alles ging mis, nooit een bestelling ontvangen en totaal niet meer bereikbaar.
Wacht helaas al maanden op het juiste artikel.
Na heeeel lang en geduldig wachten, ontving ik een paar maanden geleden dan eindelijk de door mij bestelde artikelen. Helaas werd er van 1 artikel een verkeerde versie gestuurd. Direct telefonisch contact opgenomen. Een hele aardige mam vertelde me dat hij ervoor ging zorgen dat de juiste versie alsnog verstuurd zou worden naar me. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen en ook niets meer vernomen.
Het wordt in delen geleverd en komt…
Het wordt in delen geleverd en komt allemaal uit China, Japan iig die kanten.
Het duurt ook weken voordat je het krijgt.
Nee niks meer van Grabhaven.
Verkoopt Chinese rotzooi
Verkoopt Chinese rotzooi. Door de website word je op het verkeerde been gezet, er is geen winkel of showroom. Gewoon vanuit een woonhuis van waaruit ze de artikelen die ze aanbieden zogenaamd op voorraad hebben, maar het dan bestellen in China en naar jou laten sturen.
Na contact met de klantenservice was…
Na contact met de klantenservice was het snel geregeld
Betalingen waren niet zoals…
Betalingen waren niet zoals afgesproken, kortingen die niet toegepast werden, tweemaal een bestelling leveren zonder dat ik dat vroeg etc…
Nooit meer!

Antwoord van Grabhaven
Is een leuk bedrijf de artikelen zijn…
Is een leuk bedrijf de artikelen zijn zoals het op de site staat. Alleen het duurde erg lang voor dat het geleverd werd verder super hoor
Hele schattige lampjes gekocht
Hele schattige lampjes gekocht, goede kwaliteit
Ben er erg blij mee😃
Best ok maar moeilijk bij het opladen.
Ik kocht 2 lampjes die zoals afgesproken toekwamen en in goede staat. Helaas bleek één ervan zeer moeilijk op te laden. Er was geen goed contact tussen lamp en oplaadkabel. Terug sturen was een optie maar wat omslachtig. Ik opteerde voor een nieuwe bestelling die ok was. Zeer mooi in onze living!
Na wat opstartproblemen is alles…
Na wat opstartproblemen is alles opgelost en kreeg ik alles goed opgestuurd
Ontzettende leuke lampjes
Ontzettende leuke lampjes . Zij waren goed verpakt en redelijk snel verstuurd!
Een lampje werkte niet en men heeft mij direct het betaalde bedrag geretourneerd .
Prima service 😀
Toch een 5!
Ik probeerde mijn 1 weg te halen maar dat lukte niet. de opvolging van mijn klacht is zo goed opgelost en inmiddels heb ik de lampjes ontvangen. Ze zijn mooi, leuk en goed en ben er erg blij mee. Helaas kan ik de andere review niet weghalen maar bij deze raad ik Grabhaven aan: goeie service en het duurt soms even maar dan heb je ook wat!
We zijn zeer tevreden over de service…
We zijn zeer tevreden over de service van team Grabhaven . De bestelde lampjes waren helaas niet geschikt als nacht lampje maar meer als sfeerlampje . We mochten ze echter houden en kregen 70% van ons aankoop bedrag op onze rekening gestort . Prima afgehandeld dus !
Slechte communicatie
Slechte communicatie. Wordt niet op de hoogte gebracht. Na zes weken heb ik nog niets ontvangen. Ik vertrouw er nog weinig van. Spul komt dus uit China. Laatste keer. Doe ik nooit meer.
Ik ben zeer tevreden!
Ik ben zeer tevreden over mijn recente aankoop! Ik had wat vragen over het product en kreeg snel en vriendelijk antwoord. De klantenservice was uitstekend en ik voelde me echt goed geholpen. Het product zelf komt exact overeen met wat op de website werd vermeld en de kwaliteit is top! Zeker een aanrader.