Gode produkter og skøn butik med helt…
Gode produkter og skøn butik med helt unik placering i markedet
Keep it up 👍👍👍👍
Grade A Copenhagen er en dansk virksomhed med speciale i nøje udvalgt secondhand- og vintagetøj til mænd. Vores mission er at gøre det nemt, trygt og inspirerende at købe og sælge kvalitetstøj, der fortjener et længere liv. Hvert enkelt produkt udvælges individuelt med fokus på kvalitet, stand, pasform og tidløst design. Sortimentet består af alt fra skjorter, strik og bukser til blazere, overtøj, sko og accessories fra anerkendte brands. Da alle varer er unikke, opdateres udvalget løbende med nye fund. Ud over vores webshop driver vi en fysisk butik på Frederiksberg, hvor kunder kan opleve sortimentet, få personlig vejledning og prøve tøjet, inden de køber. Vi gør det også enkelt at sælge herretøj. Gennem vores indleveringskoncept kan kunder få vurderet deres tøj og modtage enten en voucher eller et kontant tilbud på de varer, vi kan sælge videre. På den måde bidrager vi til en mere cirkulær anvendelse af kvalitetsbeklædning. Hos Grade A Copenhagen lægger vi stor vægt på ærlighed, gennemsigtighed og god kundeservice. Vi ønsker, at det skal være lige så trygt at handle secondhand som at købe nyt – både online og i butikken. Vi sætter stor pris på alle anmeldelser på Trustpilot. Din feedback hjælper os med løbende at forbedre kundeoplevelsen og udvikle vores virksomhed.
Denemarken
Gode produkter og skøn butik med helt unik placering i markedet
Keep it up 👍👍👍👍
Super koncept med kvalitets genbrugstøj til rimelige priser. Jeg har tidligere handlet en del hos Vintage Fabrik i Hamborg, så dejligt med flere alternativer. Jeg købte en jakke og en polo, der ikke skuffede.
Jeg købte slips og skjorte til et bryllup. Begge ting leveret hurtigt og i rigtig god kvalitet.