Omdat er zeer adequaat, persoonlijk, snel en netjes op mijn mail werd gereageerd. Ik kreeg per ongeluk niet precies het product dat ik had besteld. Maar dit is werkelijk uitstekend, snel, zorgvuldig e... Toon meer
KOOP HIER NIET PRODUCT IS ANDERS DAN AANGEGEVEN!! Noise cancelling headset gekocht via deze site: - lange levertijd was al verdacht - inferieure teringzooi ontvangen - het beschreven product... Toon meer
Goed geformuleerd en alles in orde zeer gemakkelijk en vlug besteld ook de betaling was redelijk gemakkelijk en vooral veel keuzes tot betalen alles is voorlopig correct en vlug verlopen ... hoop n... Toon meer
WAARDELOOS. Had 30 Euro betaald voor wat ik dacht een set ventilatoren voor mijn laptop te zijn. Het duurde 3 weken voordat ik eindelijk mijn pakketje kreeg, zat er maar 1 ventilator in, en ook nog... Toon meer
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik bestelde een telefoonhoesje met een bepaald formaat ter bescherming van mijn nieuwe telefoon.
Ik ontving een veel te klein hoesje waarmee ik uiteraard niets kan doen. Wat je ook klaagt, ellenlange klachtenformulieren invult en inzendt: het helpt niets ze reageren niet eens terug. De klant wordt gezien als poep. Daa wil je ook vanaf.

Antwoord van Grandado
een merkartikel gekocht, echter een slappe kopie ontvangen. In de advertentie staat duidelijk dat het om een origineel produkt gaat!
het blijkt gewoon van temu te komen.als afzender wordt ook Temu vermeld bij de vervoerder

Antwoord van Grandado
Fiona heeft mij geholpen, en ze was 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍.
Ze heeft alles keurig netjes op een rij gezet,en was duidelijk &overzichtelijk in haar antwoorden,en uitleg.
Gewoon een TOPPERTJE!!!!!!!.
Als U ooit problemen heeft,vraag naar Fiona, en het komt allemaal GOED!!!!!!.
HGA.

Antwoord van Grandado
Het is er nog steeds Niet
Tien dagen geleden 42 euro betaald
Koop niets hier ik Denk dat het oplichters zijn meer Dan een maand nu

Veel te lange levertijd.
Artikel goedkoper bij blokker nederland.
De oliebol schep gekocht voor 11,99
Bij blokker in Nederland 8,99.
Dus koop niet bij deze webshop.
Komt allemaal uit china temu en AliExpress.
Levertijd 5 tot 6 weken.
Ik krijg de schep pas in februari.
Dan zitten we ruim in het nieuwe jaar.
Rik Kolster
Koop direct goedkoper bij de chinese sites.
Dus wees gewaarschuwd.

Antwoord van Grandado
Het is spijtig, maar ze zijn niet eerlijk, ze kopen van Aliexpres en verkopen 2 keer duurder. Scande. Ik kom wel achter hoe het zit na onderzoeken op Aliexpres naar dezelfde product, namelijk lithium batterijen. 4 AAA en 4 AA baterijen kost 48,09 euro. Belachelijk. Na een maand wachten heb ik de pakket ontvangen. Ik wilde direct annuleren, maar het mag niet,ik voel mij bedrogen.
Dus trap er niet in, a.u.b.

Antwoord van Grandado
Ik heb drie kastsluitingen maar deze passen niet goed. Kan ze niet terugsturen. Ik ervaar dit als zeer onvriendelijk. De sluitingen zitten nog in de originele verpakking en kan men gewoon weer verkopen.
Dit is zeer klantonvriendelijk en niet meer van deze tijd.

Antwoord van Grandado
Mijn bestelde artikel is super laat geleverd en ik heb ergens anders gekocht en toen heb ik retour aangevraag en de verzenkosten moest ik zelf betalen. onzin, als je een zo grote webshop heeft moest ook iets voor de retouren gedaan worden dat de klanten niet slachtoffer van worden.

Antwoord van Grandado
Laten ze van te voren, net als bij Bol, fatsoenlijk aangeven wat de levertijd is!!! Achteraf, als je de bestelling niet meer kunt annuleren, krijg je te horen dat levertijd lang in en maximaal 30 dagen is!!! Leuk kerstkado!! Kan het beter met de Pasen geven. Schandalige niet transparante werkwijze
Ook bij hun reactie op mijn review blijkt da ze niet transparat zijn over de levertijd want het staat op een andere plek. Dus niet zichtbaar bij het bestelproces. Dus zie je het pas in je bevestigingsmail en daar staat ook dat je niet meer kunt annuleren! Schofterig!! Dan heb je v dus NIET EERLIJK EEN TRANSPANT . Gewoon ordinaire dropshipping !!! Ik ben principieel tegen de Temu en Shein maar dit is precies hetzelfde en dan 5x zo duur!!!!

Antwoord van Grandado
Ik ben zeer ontevreden over een bestelling.
deze naam via google gevonden en hiere staat vermeld gratis retouren zonder gedoe, helaas is dit dus niet waar. Achteraf blijkt er een beetje verstopt op de website dat je alleen gratis mag retourzenden als produkt stuk is of als er verkeerd produkt is verzonden. Ik heb per omgaande gezegd af te zien van de aankoop, maar ook dit mag niet. je moet dus 30 dagen wachten want zolang duurt dit omdat het uit china komt via alieexpress en dan mag ik het retour zenden en koste betalen. volgens het ACM echter heb ik vernomen dat je bij aankoop via internet een ontbinding kan laten gelden. je mag binnen bepaalde tijd afzien van de koop. Dit bedrijf weigert hier op in te gaan. Ik vind dit dus een hele slechte zaak. de reden van weigering is dat het al afgehandeld zou zijn, dit is heel raar want als zo snel afgehandeld was zou het ook snel bezorgd worden en dit is niet zo.