Grandoptical Almere haven, de dames hebben mij heel goed geholpen bij de juiste bril voor mijn zoontje Maher. Ze hebben hem de juiste aandacht gegeven en waren zoo geduldig met hem. Deze geduld en... Toon meer

Momenteel 40 minuten in de wacht. Lekker bezig. Kom straks met een update met de tijd dat er daadwerkelijk werkelijk iemand opneemt.

Bij GrandOptical in Diemen een oogmeting gedaan en brillen besteld. Toen de brillen waren opgehaald, merkte ik dat mijn linkeroog niet goed wordt gecorrigeerd. Na het ontcijferen van het bril recept,... Toon meer

Vanmorgen een geweldig positieve ervaring beleefd bij GrandOptical in Almere Haven De ontvangst door het uiterst beschaafde en vriendelijke personeel stelde mij direct op mijn gemak. De vakbekwame... Toon meer

1. Brillengroothandelaar
  2. Contactlenzen leverancier
  3. Oogheelkundig centrum
  4. Opticien

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Les plus grandes marques de lunettes de vue, lunettes de soleil et lentilles de contact, disponibles en ligne ou en magasin chez votre opticien GrandOptical

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

GrandOptical-Kortrijk

GrandOptical-Kortrijk
op 22-07 ll.voor 1298€ aan bril en lenzen besteld,tot op vandaag -3 weken later- na ZELF contact opgenomen te hebben,vernomen dat deze bestelling nog niet kan geleverd worden zonder opgave van de te verwachten leveringsdatum!
Dr.fd.

12 augustus 2023

Afgeschilverde zonnebril van over de 500 euro

Een 2 jaar oude zonnebril van ongeveer 500 euro, waarvan de verzekering juist een maand vervallen was, is helemaal afgeschilverd(coating brilglazen). In de winkel in Antwerpen werd ik weggestuurd zonder probleemoplossing. Ja een kortingsbon had ik nog voor een volgende aankoop. Daarna werd ik gecontacteerd door de klantendienst maar die zei dat de verzekering vervallen was en als ze dat moest doen voor iedereen... neenee dat ging niet. Zal wel niet als dit probleem bij heel veel mensen voorvalt. Mij niet meer gezien, heb er geen enkel goed woord over.

13 oktober 2022

Aankoop nieuwe bril

Heel vriendelijk onthaal van de verkoopster.
Heeft mij goed geholpen in het kiezen van een bril.
Supercontent van de levering, bril met multifocale glazen, zijn perfect !! Een aanrader !!

10 juni 2022

Onbetrouwbaar!!

Onbetrouwbaar!!

Kocht er een zonnebril die veel goedkoper werd aangeboden of de concurrentie.
Uiteindelijk sturen ze u een andere bril op die er wel goed op leek.
Dit gemeld aan hen.
Ze verontschuldigden zich,en gingen de correcte bril opsturen.
Uiteindelijk was die correcte bril toch wel niet meer in voorraad zeker.
Gewoon mijn geld teruggekregen,want dit was voor hen veel goedkoper dan mij de correcte bril te bezorgen.
Mijn inziens is dit gewoon de klant bedriegen....foto van dure bril gebruiken....en uiteindelijk klant een goedkope bril bezorgen....en hopen dat hij het niet ziet!!!
Bedrog!!!!!!
Bovendien na een maand nog steeds mijn verzendkosten voor terugzending niet ontvangen,hoewel ik heb er reeds 3 keer gecontacteerd voor heb .
Dus mensen opgelet.....webwinkel is niet van zijn woord,om niet te zeggen MISLEIDEND!!!

25 februari 2022

Erg slecht!!

Erg slecht!!! Overgenomen winkel van perfecte Otiek De Pauw in Leuven is nu in de handen van GrnadOptical heel teluerstellend... professionaliteit, onthaal, probleem oplossing trekt op niks!!!
Arm van mijn bril moest bijgesteld worden ze hebben het kapot gemaakt terug gegeven en dat was het! montuur van 300€ !!!!

26 juli 2021

Grand Optical Kortrijk

Grand Optical Kortrijk

Ik heb vroeger mijn brillen bij grand optical kortrijk gekocht en zeer content meegeweest

na helaas een nieuwe dokter bezoek moest ik verzwaren van glazen dus ik ga terug naar mijn opticien Grand Optical Kortrijk

Ik zie dat het 2 nieuwe mensen zijn
een vrouw en een jongeman

de jongeman komt naar mij toe en heet mij welkom en vraag of hij kan helpen ik leg hem mijn situatie uit dat opzoek ben voor nieuwe glazen en een nieuwe bril

ik vroeg ook of dat ik het op mijn zaak kon zetten omdat ik het gebruikte voor mijn zaak (zelfstandig)

hij zegte geen enkel probleem!
hij legt de promotie mooi uit en neemt mij mee naar de heren brillen
hij helpt mij met een keuze voor een nieuwe bril en wat er goed bij mij zou staan samen met hem heb ik terug een mooie bril

hij legt mij de glazen uit en geeft mij advies over mijn sterkte welke beter zijn voor mijn sterkte en wat er mooi in het montuur pas dat het er niet zou uitkomen

hij vroeg mij ook naar wat ik in gedachten had van budget

ik zei ik wil het beste kwaliteit voor mijn ogen

samen bekijken we de glazen en beslis ik voor de beste glazen te nemen de rodenstock

ik vroeg hem waarom eigenlijk rodenstock zo goed is
hij antwoord er op omdat rodenstock met een nieuwe generatie werkt van glazen en dat is iets wat Grand Optical voor opstelt zijn goede kwaliteit! want dat is zeer belangrijk voor u de klant zei hij

ik vond dit een zeer goed uitleg

en bedankt hem en volgende hem naar de Kassa

na een voorschot te hebben betaalt vraagt hij of er verder nog vragen zijn en wat ik vond van het gesprek tijdens het beslissen voor mijn nieuwe bril
ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer blij ben met de uitleg!

Kzou zeggen Grand Optical Kortrijk Jullie zijn super!

24 augustus 2019

Enorm slechte glaskwaliteit en nog slechtere service

Ik was eerst enorm tevreden over GrandOptical.
Na een bril op sterkte gekocht te hebben, kocht ik er een zonnebril en nog een zwembril op sterkte omdat ik tevreden was van de geleverde diensten en de behulpzaamheid. Nu zou ik Grand Optical echter aan niemand meer aanraden. Bespaar jezelf de moeite en ga naar een andere optieker die wel weet waarover hij spreekt en een goede service biedt!

Na 2 jaar en 9 maanden kwamen er namelijk plots uit het niets vlekken op de brilglazen van mijn bril op sterkte die niet meer weggingen en steeds erger werden.

Toen ik hiermee naar de winkel ging, kreeg ik te horen dat de coating van mijn brilglazen was losgekomen.

Toen kreeg ik de meest absurde redenen te horen die ik ooit in mijn leven gehoord had voor waarom een coating los zou kunnen komen (hieronder de genoemde redenen in volgorde volgens de verkoper):

1. Kwaliteit:
De verkoper zei dus als eerste reden serieus dat dit aan de kwaliteit van de glazen kon liggen. Ik heb de hoogst mogelijke kwaliteit gekocht die Grand Optical zelf aanbiedt op aanraden van de toenmalige verkoper... Dit staat voor mij gelijk aan: "Onze brilglazen trekt eigenlijk op niets, koop hier vooral geen bril en ga naar een capabele optieker die wel degelijke kwaliteit kan aanbieden".

2. Zweet:
Het zou kunnen komen door de zuurtegraad van je zweet. Ik draag al 17 jaar een bril en zweet zoals ieder persoon al mijn hele leven. Nog nooit heb ik iets voorgehad met mijn bril als een loskomende coating... Als een bril van zo'n 400 euro al niet meer tegen zoiets alledaags als zweet kan, dan weet ik het ook niet meer...

3. Onderhoud:
Het zou kunnen liggen aan het onderhoud.
Ik kuis mijn bril enkel met het doekje dat ik van Grand Optical gekregen heb, dus misschien moeten ze eens gaan beginnen nadenken over de slechte kwaliteit van hun eigen producten als hun eerste en derde reden beide veroorzaakt worden door eigen producten!

4. Pech:
Toen was het voor mij echt genoeg. Als je zoiets absurd als "gewoon pech" moet aanhalen als een van de meest voorkomende redenen, dan is het voor mij duidelijk dat je zelf beseft dat je producten op niets trekken.

De verkoper wou mij dan een "speciale geste" van 10% korting op de nieuwe glazen aanbieden. Hij benadrukte zelfs dat die "speciale geste" zou blijven gelden. Deze "geste" is de minimale kortingsactie die bij Grand Optical altijd loopt! Ik vond dit aanbod echt even ondermaats als de absurde redenen waarmee ze mij wouden afschepen.

Ik heb daarna de klantendienst gecontacteerd met het verhaal hierboven en gezegd dat ik de argumentatie en de redenen voor een loskomende coating echt zeer zwak vond, zeker gezien het feit ze als eerste reden de kwaliteit van hun eigen glazen aanhaalden. Ik zei ook dat ik naast de zwakte van hun argumentatie allerminst tevreden was met de zogezegde geste van 10%, zeker gezien ik 3 brillen bij hen gekocht heb en oorspronkelijk een tevreden klant was die Grand Optical zou aanraden.

Hier hebben ze niet eens de moeite gedaan om te reageren. Dit zegt voor mij genoeg. Grand Optical is wat mij betreft volledig af te raden. Koop hier nooit een bril! Ze zijn vriendelijk en behulpzaam, maar als het er echt op aankomt, laten ze hun klanten in de steek terwijl ze zelf benadrukken dat problemen aan de kwaliteit kunnen liggen. Koop hier nooit een bril!

10 augustus 2019
Toon reviews in alle talen. (360 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken