Granokoffie Reviews

TrustScore 5 uit 5

5,0

Al jaren bestellen wij de Intenso koffie bij Granokoffie. Na lang zoeken hadden we deze gevonden. Wij zijn zeer te spreken over de smaak. De koffie wordt altijd dezelfde dag verstuurd. Alles is goed g... Toon meer

Lekkere goede koffie. Snel geleverd. Al langere tijd klant Grano. Droge bonen dus weinig ophoping van koffieresidu.

Al meerdere keren koffie besteld. Erg lekkere koffie en betaalbaar voor single origin in deze dure koffietijd. Erg tevreden en zojuist wederom de Brazil en Peru besteld. Dank vast Grano Verde!

Al jaren klant. Dulce blijft onze favoriet. Bestelling altijd snel en keurig verzorgd.

1. Koffiewinkel

Sinds 2018 leveren wij met zorg gebrande koffiebonen. Ons doel is om vers gebrande koffiebonen van topkwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lekkere goede koffie

28 augustus 2026

Heerlijke koffie

Al jaren bestellen wij de Intenso koffie bij Granokoffie. Na lang zoeken hadden we deze gevonden. Wij zijn zeer te spreken over de smaak. De koffie wordt altijd dezelfde dag verstuurd. Alles is goed geregeld.

28 augustus 2026

Al jaren klant.

Al jaren klant.
Dulce blijft onze favoriet.
Bestelling altijd snel en keurig verzorgd.

21 juni 2026

Betaalbare single origin

20 juli 2026

TOP koffiebonen

Ik ben al jaren klant bij deze geweldige firma. Bij vragen is er makkelijk contact te leggen en de koffie is gewoonweg PRIMA.
Elke ochtend weer blij wakker met een heerlijk bakkie uit mijn espressomachine. Niet twijfelen maar doen !

5 mei 2026

Eerlijk, betrouwbaar en kwaliteit

Ik bestel hier altijd mijn koffie na goed advies. Ook informatie over bijzonderheden prima op orde. Bijvoorbeeld levertijd, sluiting ivm vakantie, aankomende drukte en onontkoombaar prijsverhoging. Prijs is eerlijk, de koffie lekker! Betrouwbare, behulpzame en eerlijke partij!! Cas, Waalwijk

6 mei 2026

Ik neem nu zo'n twee jaar koffie van…

Ik neem nu zo'n twee jaar koffie van Grano af. Tot op heden is de verwerking van mijn bestellingen en de bezorging uitstekend! Binnen een paar dagen bezorgd en de koffie is van zeer goede kwaliteit!
Ik ben uiterst tevreden met Grano.

6 mei 2026

Super koffie

Super koffie, goede service, snelle levering. Vertrouwd adres! Bestel er al jaren mijn koffie. Zal nooit vergeten dat ik de eerste bestelling pas achteraf hoefde te betalen.

26 februari 2026

Prima koffie voor mooie prijs

Al jaren klant bij Grano en nooit teleurgesteld. Prima producten tegen een nette prijs en snelle levering. Een aantal vrienden zijn inmiddels ook klant geworden en genieten ook van de heerlijke koffie.

Uitstekende koffie

Uitstekende koffie, goed geprijsd. Leveren snel en bij vragen krijg je binnen korte tijd antwoord.

Prettig bedrijf

Al heel tijdje klant, naar uiterste tevredenheid. Heerlijke koffie en prima bonen voor in mijn Jura. Altijd snel de bonen thuis, en dat dan ook nog met een vaste klanten korting. Zal hier nog jaren klant blijven zo op deze manier.

25 februari 2026

Grano Koffie drink al een aantal jaar!

Ik drink al een aantal jaar de heerlijke Grano Intenso en heb onlangs voor de variatie eens een proefpakket besteld. Ik moet zeggen in hun eigenheid zijn de 3 variaties super lekker en smaakvol!!
Ik ga nu een tijdje voor de Grano Dulce :) Heerlijk

13 december 2025

Al jaren een vaste afnemer van de…

Al jaren een vaste afnemer van de Brasil Yellow Bourbon welke voor ons echt een perfecte smaak geeft, niet te vet is en prima werkt in de Jura.

Naast de prima prijs, snelle leveringen en de vaste klanten korting hoop ik hier nog heel lang klant te blijven

13 december 2025