Je hebt een probleem ... je stelt de vraag en stuurt 'm door. Hopelijk krijg ik vandaag nog een antwoord, dacht ik nog!! Minuten later een adequaat ter zake doend (vriendelijk) antwoord. De vervolgv... Toon meer
App gemakkelijk in gebruik, ook als je niet zo technisch bent. Toch 4 sterren ipv 5 omdat het uploaden op mijn mobiel niet lukte omdat deel van de pagina buiten het scherm viel. Hierdoor was doorklikk... Toon meer
Per abuis 'gratis' QR code aangevraagd bij ander bedrijf dat niet gratis bleek, wel 2000 stickers en posters ermee laten drukken [huilen]. Toen ik ging uitzoeken hoe dit kon gaf gratisQRcode.nl heel d... Toon meer
Mooi opties, heldere uitleg, eenvoudig gebruik. Tips * Laat de tekst: 'Geef je statische QR code een naam' automatisch verdwijnen als je begint met typen. Dan hoef je 'm niet handmatig weg te halen... Toon meer
- #2 van de 11 beste bedrijven in Internetaanbieder
GratisQRCode.nl en QRcode.nl is het grootste QR Code platform van de benelux. Meer dan 120.000 QR Codes worden aangemaakt per maand. Zowel statische als dynamische QR Codes. Uniek in de markt, wij bieden deze gratis aan!. Voor de dynamische QR Code is ook een betaalde versie beschikbaar. Er zijn verschillende QR Codes beschikbaar zoals link, v-card, wifi , whatsapp. QR codes kunnen ook gemeten worden qua aantal scans.
Zijpendaalseweg 51A, 6814 CD, Arnhem, Nederland
- info@gratisqrcode.nl
- gratisqrcode.nl
Vraagt klanten om een review
Vele QR code generators geprobeerd…
Vele QR code generators geprobeerd echter weinig zo duidelijk in het gebruik als deze en het werd zelfs beter na een donatie.
We zijn hiermee in staat snel bezoekers…
We zijn hiermee in staat snel bezoekers naar de juiste kunstenaars pagina te verwijzen en besparen daarmee veel papier
Makkelijk en mooi ontwerp
We zijn blij om QR codes te kunnen maken voor de enkele keer dat we dit als bedrijf nodig hebben.
Mooi ontwerp en makkelijk in gebruik.
Doet wat het doen moet
Doet wat het doen moet, alleen is Button voor de €19.95 versie is moeilijk te vinden (ergens onderaan de pagina). Dynamische QR codes zullen hun nut hebben, maar niet voor mij.
Makkelijk
Makkelijk, je hoeft wel 1 malig een aankoop te doen. En dat zag ik nergens op voorhand staan.
Fijn en eerlijk
Fijne, eerlijke site! Voor ons trouwen hebben we twee qr codes aangekocht. Eén voor in de kaart van de daggasten en één voor in die van de avondgasten. Superhandig en erg leuk vorm kunnen geven.
Heldere duidelijke website
snel geantwoord op mijn vraag
Duidelijk en betaalbaar
Duidelijk en betaalbaar, heel blij met de keus voor eenmalige kosten ipv abonnement
QR's zijn oké
QR's zijn oké, handig dat allerlei bestandsextensies mogelijk zijn, om te integreren in drukwerk van klanten. Wel jammer dat een eigen domein gebruiken enkel kan vanaf je 20 codes aangekocht hebt, gezien de klanten waarvoor ik dit aankoop, allemaal een eigen domeinnaam hebben en hier nu enkel de extensie-opties staan die gratis zijn.
Uitstekend 👌 Qr code generator.nl +…
Uitstekend 👌 Qr code generator.nl + applicatie en volledig gratis in vergelijking met anderen.
gratisqrcode.nl 🌠🌠🌠
Zonder abonnement, tegen een nette prijs.
Voornaamste reden is dat ik geen abonnement hoef te nemen.
Verder is de site duidelijk, de QR-code is eenvoudig aan te maken en niet te duur.
Makkelijk en snel een QR code te maken
Makkelijk en snel een QR code te maken. Eerst heb ik deze getest in de gratis versie en kwam er al snel achter dat ik beter kon gaan voor de betaalde versie. Deze betaald en de QR code was direct actief! Werkt professioneler en sneller.
Met een kleine bijdrage kan je gebruik…
Met een kleine bijdrage kan je gebruik maken van een zeer snel en eenvoudige QR-code creator.
Dit werkt echt super fijn
Dit is super fijn! Je betaalt voor wat je nodig hebt en je hoeft geen achterlijk duur abonnement af te nemen.
Ben ben liefde ook donateur geworden. Goeie club!