Jeg oplever at jeres øl er i absolut højeste kvalitet Når jeg deltager i events som ølsmagninger imponeres jeg over varelager, fermentorer( Siloer) og guidens historier om øl gennem tiden og selv... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har købt den mørke smagekasse 2 gange, det er virkelig gode øl, dog er Nocturnal ikke lige min stil, vil gerne have lidt mere kulsyre men den smager fantastisk. Ikke en fejl på øllet bare mig 😀 kæber... Toon meer
Uddaterede reklamer Bliver ved at se reklamer på facebook for "sort pakke", hvor mindst 1 af de 6 reklamerede øl er udsolgt pga. Stor efterspørgsel. Så er det IMO for ringe at i stadigvæk linker... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Selv om “Den kulsorte smagekasse” blev ændret lidt mellem bestilling og levering, var det en fin oplevelse. God information og passende opdateringer. Lækre mørke øl. Kommer helt sikkert igen.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Grauballe Bryghus er et dansk mikrobryggeri fra Midtjylland, grundlagt i 2002. Vi brygger øl med fokus på håndværk, gode råvarer og smag i balance. Sortimentet spænder fra klassiske øltyper til sæson- og specialbryg. Ud over øl tilbyder vi smagninger, events og en bryggerioplevelse i vores bar og bottleshop i Silkeborg.
Contactgegevens
Hagemannsvej 6 D, 8600, Silkeborg, Denemarken
- 86 87 76 84
- ale@grauballe-bryghus.dk
- grauballe-bryghus.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 53% van zijn negatieve reviews beantwoord
super gode og smagfuldes øl
super gode og smagfuldes øl. Forskellige smagsoplevelser og hurtig levering. De spreder noget glæde på et veldækket bord <3
Jeg oplever at jeres øl er i absolut…
Jeg oplever at jeres øl er i absolut højeste kvalitet
Når jeg deltager i events som ølsmagninger imponeres jeg over varelager, fermentorer( Siloer) og guidens historier om øl gennem tiden og selve smagninger. Der er en god stemning og min pigeklub med mænd har deltaget i en aften med musik og øl- helt fantastisk stemning og godt humør.
Næste gang er det mine kollegaer til ølsmagning , øl og musik spillet af Atlas.
Vi glæder os og sikke en service- Man føler sig virkelig velkommen.
Kanon service
Kanon service, hurtig ekspedition.
- Nå ja, ØLLET er helt FANTASTISK.
Fin kommunikation og problemfri levering
Virkelig kvalitets øl
Virkelig kvalitets øl, burde være muligt for de fleste at finde en favorit her.
Grauballe
Det der blev reklameret for, var det jeg fik. Rigtig nyde øl. Takker.
Jeg fik ikke leveret de typer øl som…
Jeg fik ikke leveret de typer øl som jeg havde bestilt. Levering var kaos med et hav af modstridende mails om levering.
God service og ikke mindst godt øl 👍
Den først mørke smagskasse gjorde…
Den først mørke smagskasse gjorde lykke, så vi måtte også bestille den næste mørke smagskasse, som indtil videre også har gjort lykke.
Gode øl
Dejlig med hurtig ekspedition og levering direkte hjem til os. God kommunikation og dejlig øl.
gode spændende smage på de fleste øl…
gode spændende smage på de fleste øl undtagen enebær stout som smager ligesom de fleste andre stout .venligst Ingeborg
Bestillingen var længe undervejs
Bestillingen var længe undervejs, og da den endelig kom var der ikke detsom der var bestilt, kontaktede firmaet og fik en forklaring på at de ikke kunne følge med på de bestilte ordre, som jeg så syntes bare kunne være meldt ud til kunden men man valgte bare at sende noget andet, bare ikke i orden.

Antwoord van Grauballe Bryghus
House of Romanov er fantastisk dejlig
House of Romanov er fantastisk dejlig. Alle de mørke øl rigtigt gode
Som altid dejligt øl.
Som altid dejligt øl.
Dejligt i er gået over til ruminddelte papkasser og ikke oppustet plast indpakning
Top betjening… og top bryg
Uddaterede reklamer
Uddaterede reklamer
Så er det IMO for ringe at i stadigvæk linker til pakken, og sælger den, med samme indhold, uden at rette "pakke listen", resulterende i det tager en/flere uger at levere, frem for de få dage der står ved bestilling, fordi i skal have fat i andre produkter fra konkurrenter/samarbejdspartnere.
Når det er sagt, så er det et spændende produkt, at i har lavet en 10x 0.5l stout af forskellige produkter, frem for 10 ens.
Jeg glæder mig til at smage dem, efter jeg endelig har modtaget dem.

Antwoord van Grauballe Bryghus
Jeg elsker mørke øl og faldt for…
Jeg elsker mørke øl og faldt for Grauballes kulsorte kasse. Virkeligt gode øl😋 og hurtig levering.
Super dejlig og meget speciel Øl
Super dejlig og meget speciel Øl. God service og fin levering.
Kommer helt sikkert igen.
Kommer helt sikkert igen.