Graveerwebshop Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Als weddingplanner heb ik geregeld iemand nodig om me verder te helpen met een welkomstbord, naamkaartjes, gastenboek enzovoort. Yara denkt altijd graag mee om iets te maken dat past in het concept, z... Toon meer

Een bruidspaar had nog niet nagedacht over bedankjes. Hun trouwfeest was 1 week later, wanneer ik enkele opties van de graveerwebshop liet zien. Yara stond direct klaar om de vragen te beantwoorde... Toon meer

Mooi afgewerkt product. Je moet enkel bij de extra info echt alles schrijven wat je denkt. Ik had niet geschreven dat ik mijn tekst wel mooi onder elkaar wou, zoals afgebeeld, enkel dat ik het volled... Toon meer

1. Cadeauwinkel

For great personal gifts and signs graveerwebshop.be is the place to be. We take care of our customers and want everybody to be content about our services. We work B2B and B2C. For B2B work, please contact us.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bedankt voor de hulp en tijd bij het…

Bedankt voor de hulp en tijd bij het kiezen van het juiste lettertype en de kleur. Mooi afgewerkt. We gaan jullie zekers doorgeven aan vrienden en kennissen.

17 augustus 2024
Logo Graveerwebshop

Antwoord van Graveerwebshop

Hej Suzy, dat is heel graag gedaan. Bedankt voor de lieve review!

Enorm mooie producten

Enorm mooie producten! Met liefde en passie gemaakt en dat zie je!

18 maart 2024
Logo Graveerwebshop

Antwoord van Graveerwebshop

Wat een lieve review Oona! Bedankt!

Laste-minute trouwbedankjes

Een bruidspaar had nog niet nagedacht over bedankjes.
Yara stond direct klaar om de vragen te beantwoorden, voorbeelden uit te werken en het werk in te plannen.
Amper 3 dagen later mocht het bruidspaar hun gepersonaliseerde bedankjes ophalen.
Bedankt Yara! Trouwburo Karo

4 december 2023

Top!!

Ik heb een houten gegraveerd schommelpaardje besteld om de vraag te stellen aan de meter van ons toekomstig 2de kindje. Zeer mooi paardje!! Supervlotte service en gemakkelijk bereikbaar bij eventuele vragen. Topervaring!

30 november 2023

Top service

Bij Yara is er altijd een hele vlotte service! De medaillonnetjes zijn perfect afgewerkt! Ik ben er erg blij mee.
Bedankt Yara!

Top service!

We (Dupont de Nemours Belgium) kunnen al jaren rekenen op de fantastische service van Yara.
Prima communicatie, zeer snelle, professionele en correcte service.
Dankjewel Yara voor de fijne samenwerking!

Een mooi artikel afgeleverd

Een mooi artikel afgeleverd, alsook zeer gemakkelijk te bereiken indien er iets is.
Ik had wel een lange levertijd, ik had dit misschien graag bij de bestelling geweten zeker als het een maand is.

Prima

Alles verloopt steeds snel en correct,in de winkel(s) zijn ze steeds zeer vriendelijken heel behulpzaam. Ikzelf kom er al enkele jaren en ben nog steeds zeer tevreden.
BEDANKT.
Angelo (VME Prinsenhof)

Perfecte ervaring

Perfecte ervaring. Zeer blij met het resultaat. We lieten Yara haar creativiteit de vrije keuze en waren heel blij met het eindwerk. Perfect graveerwerk en mooie producten. Super blij, zeker zijn geld waard.

10 december 2023

Advies op maat en vlotte service!

Super fijne ervaring bij Yara van Graveerwebshop! Vooral het advies op maat is een grote meerwaarde, ze dacht echt mee met ons hoe we ons idee het beste konden aanpakken. Enorm snel geholpen, vlotte communicatie en het resultaat helemaal zoals we het voor ons zagen!

30 november 2023