Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sød og grundig personale Super sød og grundig personale. Vi var inde til en kønsscanning, hvor vi blev taget pæn imod af Beinta. Hun var venlig og imødekommende. Super dygtig til at vise o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var til kønsscanning og havde to børn med på 4 og 6 år, og de blev inddraget så godt - kunne stille alle deres spørgsmål og var en del af det, lige som håbet. Der var en så god ro under scannin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kom ind præcis til tiden og det samme gjorde de to andre før mig og vedkommende efter mig. Omgivelserne var hyggelige og rolige, og man følte sig meget tryg guided godt igennem det hele af en sø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verloskundige
  2. Centrum voor diagnostische beeldvorming
  3. Zwangerschapsbegeleiding

Geschreven door het bedrijf

Gravidklinikken tilbyder ultralydsscanninger, akupunktur og Jordemoderkonsultation for gravide med lokationer i Esbjerg og Kolding. Vi udbyder bl.a. følgende scanninger; tidlig tryghedsscanning, kønsscanning, tilvækstscanning, misdannelsesscanning samt 3d/4d scanning fra vores scanningsklinikkerne i Esbjerg og Kolding. Endvidere udbyder vi jordemoderkonsultation samt akupunktur mod barnløshed (fertilitet), akupunktur mod graviditetsgener og barselsgener, modningsakupunktur, akupunktur mod menstruationsproblemer samt hindeløsning for at igangsætte fødslen, fra vores klinik i Esbjerg. Book jeres tid på Gravidklinikken.dk - vi glæder os til at se jer.

4,9

2 sterren
1 ster

Super sød og grundig personale

Super sød og grundig personale
Super sød og grundig personale.
Vi var inde til en kønsscanning, hvor vi blev taget pæn imod af Beinta.
Hun var venlig og imødekommende. Super dygtig til at vise og fortælle.
Kan kun anbefale stedet hvis man ønsker scanninger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 april 2026

Den perfekte oplevelse

Der var en så god ro under scanningen og vi følte os bare rigtig godt tilpas i rammerne 🥰

Kæmpe anbefaling herfra!

7 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang vi prøver en privat…

Første gang vi prøver en privat scanning og det var da en fantastisk oplevelse - dejlig stemning og hyggelige omgivelser. Rigtig fedt med forklaringer af det hele og massere af billeder med hjem 🥰 Kan kun anbefale stedet 👏

26 maart 2026

Dejlig oplevelse!

Vi føltes i modsætning til en anden klinik vi har prøvet (altså ikke gravidklinikken)
at der var tid til os og vores baby! Selvom det kun lige er blevet en baby (tidlig scanning)
Det var virkelig dejligt. Der var god stemning, scanningsdamen var vildt sød og snaksagelig! Jeg ville ønske i havde flere tider tilgængelige så vi også kunne booke en kønsscanning hos jer ❤️

30 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En tryg og god oplevelse

En tryg og god oplevelse - hvor man som førstegangs gravid føler sig taget godt imod, mødt i bekymringer, spørgsmål og alle de følelser der kommer med to streger på en pind og alt det efterfølgende.

16 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse ved…

Rigtig god oplevelse ved GravidKlinikken i Esbjerg. Man bliver taget rigtig godt imod og guidet igennem den store oplevelse. Sødt og venligt personale.

12 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kom ind præcis til tiden og det…

Omgivelserne var hyggelige og rolige, og man følte sig meget tryg guided godt igennem det hele af en sød og meget tillidsfuld jordmoder.
Helt klart en anbefaling.

22 december 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.