Altijd dode tenen en voetzolen, zere wintertenen. Niet warm te krijgen. Alpaca, zei Google. Eer dat je dan een webwinkel met goede sokken vindt. “Alpacasokken met 50% merinowol!” Ben ik nou gek? Toen... Toon meer

Prachtige portemonnee van soepel kurk, mooi verpakt en snel verzonden. Heel blij mee!

Ik had tandenborstels besteld, echter nooit ontvangen, ondanks dat ik wel betaald heb. Wel 2x verzoek om trustpilot in te vullen. Op mijn contactformulier van de website heb ik geen reactie gekregen... Toon meer

Mijn bestelling kon niet worden geleverd, omdat het artikel niet meer in het assortiment zit. Ik kreeg een alternatief toegezonden, waar ik eigenlijk niet zo blij mee was. Ik kreeg meteen het geld ter... Toon meer

1. #51 van de 58 beste bedrijven in Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Herbruikbare wattenschijfjes, bamboe tandenborstels en andere minimal waste verzorgingsproducten, tassen en cadeaus: start jouw eco-bewuste reis met de duurzame, milieuvriendelijke producten van green-goose.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

4,0

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De sokken zijn zacht

De sokken zijn zacht en voelen lekker aan, alsof je voeten omarmen worden. Heerlijk! Bestelling is snel geleverd.

19 december 2023

Antwoord van green-goose

Beste Soni, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de sokken zo goed bevallen.

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen. En de track en tracé geeft steeds foutmeldingen

13 december 2023

Antwoord van green-goose

Beste Marielle, wat vervelend dat je bestelling niet binnen is gekomen! In zo'n geval is het altijd goed om contact met ons op te nemen. Ik zal je nu een mail sturen dan lossen we het voor je op.

Vriendelijke eigenaar en super service

Vriendelijke eigenaar en super service!
De producten zijn heerlijk en vooral de zepen doen wat ze moeten doen en zijn ook nog eens te betalen! Ik bestel alleen nog maar de zeep voor het hele gezin voor acne en een super zachte gehydrateerde huid bij Green-Goose!

13 december 2023

Antwoord van green-goose

Beste Ilona, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de natuurlijke zepen zo goed bevallen.

Keurig verpakt

Keurig verpakt.
Snelle verzending.
Gewoon alles in orde.

11 december 2023

Antwoord van green-goose

Beste Liesbeth, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten goed bevallen.

Ik koop niets meer bij green-goose.

Ik had 4 paar sokken besteld in een bepaalde maat. 2 van de 4 waren in de juiste maat. 2 waren de verkeerde maat maar om dat minder duidelijk te maken hadden ze de labels eraf gehaald. Ondanks dat zag ik bij het openen van de doos gelijk dat ze veel kleiner waren dan de juiste maat. Bij onbetrouwbare webwinkels heb ik dat helaas vaker meegemaakt. Als ze niet meer het product hebben wat besteld is dan doen ze er iets in wat in de buurt komt maar wat niet de bestelling was. Een andere kleur, een andere uitvoering of zoals in dit geval een andere maat. In de hoop dat de klant het er bij zal laten. Ik koop nooit weer iets bij green-goose.

6 december 2023

Antwoord van green-goose

Beste Darwin, Ik kan je aanbieden 2 paar sokken te sturen in de maat naar keuze. Sorry voor de vervelende ervaring.

Bestelling was er snel

Bestelling was er snel. Goed geleverd. Netjes verpakt. Vlg x weer green goose.

8 december 2023

Antwoord van green-goose

Beste Anita, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten goed bevallen.

Top bedrijf met goede service …

De levering duurde langer dan vermeld en was niet te traceren.
Contact gezocht met green goose en werd keurig geholpen.
Een nieuw artikel toegestuurd zodat ik het toch optijd had .
Prima service helemaal top.
En de picnicset was erg leuk.

4 december 2023

Antwoord van green-goose

Beste Klijn, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat Picknickset goed bevalt!

Fijne producten

Snel geleverd, fijne producten en voor een goede prijs.

25 november 2023

Antwoord van green-goose

Beste Yvon, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten goed bevallen.

Antwoord van green-goose

Beste Karin, Bedankt voor jouw mooie review met 4 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten goed bevallen.

De bamboo ondergoed is heel…

De bamboo ondergoed is heel aantrekkelijk geprijst. De bestelling werd snel opgepakt en bezorgd. Een deel van de levering was helaas de foute maat, maar dit werd adequaat en goed opgepakt.

15 november 2023

Prima product

Prima product, snel en goed verpakt bezorgd, niet td duur

15 november 2023

Antwoord van green-goose

Fijne duurzame producten en een snelle…

Fijne duurzame producten en een snelle levering

7 november 2023

Antwoord van green-goose

Beste Anoek, bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten goed bevallen.

Goed en mooi product voor een redelijke prijs.

Goed en mooi product voor een redelijke prijs.
DPD liet het aanvankelijk afweten met de verzending, maar dit werd adequaat opgelost door een nieuwe zending.

10 november 2023

Antwoord van green-goose

Alles in goede orde ontvangen na eerst…

Alles in goede orde ontvangen na eerst telefonisch meegedeeld te hebben dat er na een aantal dagen nog niets ontvangen was. Dit is beleefd en keurig gecorrigeerd.

16 oktober 2023

Antwoord van green-goose

Bedankt voor uw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten goed bevallen.

te laat geleverde bestelling

Ik heb twee pennensets gekocht. Werden afgeleverd nadat ikom een review was gevraagd. PostNL was traag, niet Green Goose. Inmiddels issue opgelost met klantenservice.

13 september 2023

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en levering. Producten voldoen aan verwachting.

30 augustus 2023

Niet voor herhaling vatbaar

Helaas raakte in eerste instantie het pakket zoek. Na omzwervingen ontvangen. Inhoud redelijk:
zeep fijn maar helaas zijn scheermes en doekjes geen aanraders. Veel
wondjes en de doekjes zijn nogal hard.

21 augustus 2023

Antwoord van green-goose

Beste Marthe, sorry voor jouw vervelende ervaring. Helaas is het transport buiten onze macht om. Fijn dat de zeep goed beviel. Jammer dat je zo'n vervelende ervaring hebt met het scheermes. Wij gaan scheermesjes in ons assortiment opnemen van tarwevezel met een meebewegende kop. Helaas is het dan wel wegwerp, maar i.p.v. plastic zijn ze van bio-based tarwevezel. Ze zijn nog even onderweg. Maar we kunnen ze je met korting aanbieden zodra ze binnen zijn. Ook mag je je pakket retour sturen. Het orderbedrag storten wij dan terug. Zou je in dat geval bereid zijn om jouw review aan te passen?