Super god service! Kan kun give mine største anbefalinger. Fik håndklæder i gave og ønskede at bytte til en større størrelse. Jeg skrev derfor en mail til dem en søndag, da datoen for returnering var... Toon meer
Fantastiske køkkenredskaber, så dejligt uden skadelige stoffer. Kvalitet og pris i overensstemmelse med hinanden. Godt for miljøet, og funtionelt, og ja, smukt. Kan kun varmt anbefale jer, hvilke... Toon meer
Meget flotte lys og der er gjort rigtig meget ud af indpakningen. Jeg tænker dog at man med fordel kunne spare lidt på netop den del og tænke på miljøet.. der er MEGET at smide ud, når man har taget i... Toon meer
GREEN by Noah ApS er et bæredygtigt brand. Vi sælger miljøcertificerede interiør produkter til dit hjem. Vores produkter er udelukkende produceret i Europa.
Karpevænget 5, 4760, Vordingborg, Denemarken
- 70270033
- info@greenbynoah.dk
- greenbynoah.dk
Vraagt klanten om een review
Det er meget flot stykke træ
Det er meget flot stykke træ. Det er en gave til min veninde. Tusind tak 😃👍🏼

super lækre varer i høj kvalitet
super lækre varer i høj kvalitet
elsker den fine indpakning

God oplevelse
Super lækkert produkt, fin indpakning og hurtig levering.

Super god kvalitet
Super god kvalitet, lever op til forventningerne. Hurtig levering og i pakken lå et rigtig sødt kort og lidt chokolade. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer

Kæmpe anbefaling!!
Jeg er utroligt glad og tilfreds med den utroligt gode service og hurtige levering, som jeg fik, da jeg handlede hos Greenbynoah. Jeg bestilte blot 2 pakker servietter, men fik som en lille gave 3 pakker servietter med❤️. Jeg kan helt klart anbefale, at handle hos Greenbynoah, og jeg vil helt sikkert også selv handler der igen🤩.

Hurtig og god service
Hurtig og god service - lige som jeg ønsker mig. Handler gerne med Green By Noah igen :-) M. Jensen

Antwoord van Greenbynoah
Super fin kvalitet og hurtig levering.
Super fin kvalitet og hurtig levering.
Kun ++++++’er herfra.

Fin service
God og hurtig levering, der manglede varer i forsendelsen. Da der blev gjort opmærksom på dette... kom de manglende varer i løbet af et par dage..

Fin webshop med kvalitetsprodukter
Jeg har igen købt kvalitetslys hos Greenbynoah og det bliver ikke sidste gang jeg handler der 😉

Mega lækkert sengetøj
Mega lækkert sengetøj. Jeg kommer ikk til at sove i andet fra nu af :-)