Opgelicht door nep monteur "Monteur" heeft max 10 min naar de CV ketel gekeken, kwam naar boven met de conclusie: printplaat heeft waterschade en warmtewisselaar is kapot. Reparatie zou 900 euro... Toon meer
Wij hadden een vloerverwarming die het niet deed. Ze kwamen binnen 1 week langs en hebben netjes de vloerverwarming uitgespoeld nu werkt het weer als voorheen! Alle kosten waren duidelijk van te voren... Toon meer
Houd rekening met het volgende
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Waardeloze ervaring
Waardeloze ervaring. Heb al weken afspraak om 9:00u. In de ochtend geen monteur te bekennen. Meerdere keren gebeld met service, waarbij ze me voor half 10 zouden opbellen om te laten weten waar monteur zou zijn. Niks meer gehoord, nemen nu ook telefoon (na meerdere pogingen hen te bellen) niet meer op. Geluk bij een ongeluk nu ik de rest van de reviews lees.
Opgelicht door nep monteur
Opgelicht door nep monteur
"Monteur" heeft max 10 min naar de CV ketel gekeken, kwam naar boven met de conclusie: printplaat heeft waterschade en warmtewisselaar is kapot. Reparatie zou 900 euro zijn waarmee er geen garantie is dat het snel opnieuw kapot zal gaan door luchtvochtigheid. Aanrader is een nieuwe aanschaffen omdat ook de CV ketel al 10 jaar oud is. Gaf aan dat het gevaarlijk is om de ketel nog in gebruik te blijven houden ivm brandgevaar door kortsluiting. Zou besluit moeten nemen binnen 2 a 3 dagen. Is weg gegaan en heeft de CV ketel open achtergelaten.
Second opinion conclusie: printplaat is perfect en kurkdroog. Lekkage lag aan de condensaatafvoerpomp. CV ketel is 6 jaar oud.
Verkopers van onzin
Monteur langs geweest voor foutmelding op CV ketel. Zijn conclusie: printplaat kapot, ketel geeft te veel gas af en waarschuwing dat we te vaak zelf op de reset knop hadden gedrukt. Advies om nieuwe ketel te nemen.
De volgende dag toch nog even een ander bedrijf langs laten komen. Conclusie: gaskraan stond dicht (niet gedaan door Greenheats overigens want foutmelding was er al eerder) waardoor foutmelding. Gaskraan weer open gezet en alles doet het weer. Dus: er is niets stuk en ook geen ander probleem. Veelvuldig op reset knop drukken kan ook geen kwaad. Kortom, Greenheats verkoopt allemaal onzin. Jammer.
DO NOT DO BUSINESS WITH THEM!
DO NOT DO BUSINESS WITH THEM!
DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF!
Wij hebben een aanbetaling van €230 gedaan, die volgens afspraak verrekend zou worden met de uiteindelijke factuur. Dit is echter niet gebeurd, waarna de verhuurder het volledige bedrag alsnog heeft betaald. Vervolgens werd ons toegezegd dat de aanbetaling zou worden teruggestort.
Inmiddels zijn we weken verder en hebben we ons geld nog steeds niet terug ontvangen. Daarnaast zijn ze slecht bereikbaar en nemen ze alleen op wanneer we met een ander telefoonnummer bellen.
Dit is geen betrouwbare partij om zaken mee te doen.
Vermijd dit bedrijf
Een monteur kwam bij ons thuis omdat onze verwarmingsketel niet meer werkte. Hij vertelde dat de ketel vervangen moest worden en deed direct een aanbod voor een nieuwe ketel. Wij een aanbetaling van €950 gedaan.
De volgende ochtend hebben wij de overeenkomst geannuleerd omdat wij ontdekten dat de prijs veel hoger was dan normaal. Ondanks dat wij direct hebben geannuleerd, weigert het bedrijf de aanbetaling van €950 terug te betalen.
Wij hebben het bedrijf gevraagd om het bedrag terug te storten, maar tot nu toe zonder resultaat. Daarom wil ik hiervan een melding maken.
We nemen momenteel contact op met de rechtbank om onz anbetaling terug te krijgen.
Let op !!
Let op !!! Ze lichten je op
Er was een jongen die vertelde mij dat mijn cv kapot was. Dat de cv al 13 jaar oud was en er koolmonoxide lekte dit erg gevaarlijk zou zijn. Hij zou morgen een nieuwe ketel kunnen leveren a 3000 euro ! Of ik nu per tikkie 900 wilde betalen. Ik was erg aan t twijfelen want dacht dat de ketel niet zo oud was. Na het nagekeken te hebben bleek onze ketel pas 6 jaar oud te zijn !!! Ik heb een andere monteur laten komen de ketel was helemaal niet kapot !!!! Ben zo boos. Bijna was ik erin getrapt. Nu stuurde hij me wel een tikkie 125 euro voor rijkosten 😅 voor wat ??? Dat ze mij wilde oplichten. Ik ben in staat om aangifte te doen. Lieve mensen trap er niet in !!!!!
NIET OPGEKOMEN BIJ AFSPRAAK EN GEEN REACTIE OP CONTACT
Ongeveer twee weken geleden had ik een afspraak met Greenheats voor onderhoud aan mijn ketel. Helaas is er op de afgesproken dag niemand komen opdagen.
Sindsdien probeer ik al twee weken lang contact te krijgen, zowel telefonisch als via e-mail, maar tot op heden heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen. Dit is erg teleurstellend en onprofessioneel.
Oplichters. Nooit bellen!
Opgelicht voor 800 euro. Geen waterdruk in een ketel van 1,5 jaar oud. Theo zag direct dat het de warmtewisselaar was, deze is, zogenaamd, vernieuwd en er zat garantie op deze wisselaar. Dit zou worden aangevraagd bij de fabrikant. NOOIT meer iets van gehoord. En het lag hier ook niet aan; een radiator lekte...
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring, misleid en geld niet terug
In verband met een niet werkende CV ketel kwam er op 12-1-2026 een medewerker bij ons thuis die beweerde dat onze cv-ketel waterschade had en direct vervangen moest worden. Onder die druk hebben wij €950,- aanbetaald via pin. De volgende dag zouden ze dan al langs kunnen komen om de CV ketel te vervangen.
Binnen enkele uren na deze aanbetaling hebben wij gebruikgemaakt van ons wettelijk herroepingsrecht in verband met een niet pluis gevoel. Ondanks de rechtsgeldige ontbinding hebben wij ons geld nooit teruggekregen. Op mails werd niet gereageerd en telefonisch werd meerdere keren beloofd dat het bedrag zou worden teruggestort, maar dit is nooit gebeurd.
Een onafhankelijk erkend installatiebedrijf (Eneco) heeft dan ook vastgesteld dat er géén waterschade is en dat onze 6 jaar oude ketel volledig functioneert en niet vervangen hoeft te worden. De overeenkomst is dus gesloten op basis van onjuiste en misleidende informatie.
Daarnaast blijkt dat dit bedrijf niet voorkomt in het register van gecertificeerde installatiebedrijven. Online lezen wij inmiddels meerdere vergelijkbare ervaringen.
Wij voelen ons ernstig misleid en financieel benadeeld. Absoluut geen aanrader.
Ga absoluut niet met deze partij in…
Ga absoluut niet met deze partij in zee. Nieuwe ketel is bij ons geplaatst omdat onze oude niet goed meer zou zijn. Wij hebben hier geen kennis van dus vertrouw op hun advies. Offerte was aan de hoge kant, maar de monteur gaf aan dat onze ketel direct vervangen moest worden omdat het zelfs gevaarlijk zou zijn. Voor 5 uur arbeidsloon betaald terwijl ze 1,5 uur bezig zouden zijn. Toegezegd dat een deel van dit geld teruggestort zou worden, maar we wachten al bijna 2 maanden op dit geld na herhaaldelijk bellen. Communicatie is zeer beroerd en absoluut geen vakkundige partij.
Green Heats liegt
Green Heats kwam langs voor onderhoud. Er werd mij verteld dat mijn pomp lek was en mijn printplaat stuk. Het zou gevaarlijk zijn en ik moest dit binnen 2 weken vervangen. Na wat andere offertes opgevraagd te hebben (offerte van Green Heats was erg summier en vragen werden niet beantwoord) ging ik toch twijfelen en heb ik een andere expert ingeschakeld. Die vertelde me dat mijn pomp helemaal niet lekte en de printplaat het gewoon deed, er was slechts een sensor uitgetrokken.
Ik sluit me aan bij eerdere meldingen dat dit bedrijf je van alles probeert aan te smeren als je even niet oplet. Ik heb mijn geld teruggevraagd.
Update 2 maart: Greenheats probeert deze review weg te laten halen, ondanks het feit dat dit gebaseerd is op een echte ervaring én ik ze al per mail op de hoogte heb gesteld van wat er gebeurd is. Ze hebben me niet persoonlijk benaderd maar proberen wel online de straat schoon te vegen. Gezien jullie dit blijkbaar lezen: Ik heb Trustpilot direct voorzien van de factuur en offerte die jullie me hebben toegestuurd. Deze review gaat nergens heen :) Toedels
Slechte communicatie en bereikbaarheid
In augustus 2025 hebben wij een nieuwe CV laten plaatsen door Green Heats. De eerste afspraak verliep al moeizaam omdat andere werkzaamheden uit waren gelopen. Kan gebeuren!
Twee dagen laten ontdekten we een gaslucht in de omgeving van de CV welke steeds heftiger werd. Het spoednummer van Green Heats gaf geen gehoor en ook de klantenservice was slecht bereikbaar. Toen we eindelijk iemand te pakken hadden, was de situatie geen spoed en werd ons verteld dat we wel tot de volgende dag konden wachten. Alleen even de gaskraan dichtdraaien en het kon geen kwaad…
Gelukkig hadden we het persoonlijke nummer van de monteur en hebben we hem na aandringen zo ver gekregen om dezelfde avond nog langs te komen. Er was inderdaad een leiding niet goed afgesloten…
Ondertussen viel de druk van de ketel regelmatig weg, maar we dachten dan dit wellicht kon liggen aan de nieuwigheid en dus hebben we niet meteen aan de bel getrokken. Nu februari 2026 met wederom een lage bar op de CV weer contact geprobeerd te zoeken met de klantenservice.
Hier wordt je lacherig geholpen en neemt men je niet echt serieus. Toch een afspraak voor een monteur ingepland op de volgende dag. Deze bewuste dag een uur na afgesproken tijd nog geen monteur gezien en dus weer contact proberen te zoeken met Green Heats. Na meerdere ongehoorde telefoontjes dan toch iemand aan de lijn. De ene medewerker zegt “o, verkeer genoteerd de medewerker komt morgen” de andere zegt “de werkzaamheden zijn uitgelopen, kunnen we een nieuwe afspraak inplannen…” de waarheid laten we in het midden en wachten weer af.
De volgende dag een uur na de afgesproken tijd wederom geen monteur gezien. En dus bellen we wéér met Green Heats. Een medewerker zegt met 2 minuten terug te bellen en hangt op. De rest van de dag niets meer gehoord en vele malen geprobeerd contact te zoeken helaas zonder resultaat. Ook in het weekend zijn zij niet bereikbaar.
Uiteindelijk maandag weer iemand aan de telefoon gehad, waarna er uiteindelijk een monteur is langsgekomen. Maar een excuus of verontschuldiging blijft uit…
De monteur concludeert dat er door slordige afwerking van de vorige monteur koppelingen niet goed genoeg zijn aangedraaid én er een slangetje naar de afvoer ontbreekt waardoor lekkage en vermindering van de druk ontstaat.
Hoe het nu verder gaat is afwachten, maar het bedrijf aanraden aan anderen zullen wij niet doen.
In januari deed de cv-ketel het niet…
In januari deed de cv-ketel het niet meer. Andere partijen hadden geen tijd maar Greenheats wel. Helaas moest de ketel vervangen worden maar dat was te verwachten gezien de leeftijd van de ketel en ook dat deden ze binnen 24 uur. Snel geholpen in de winter, we waren blij!
Ik ben zeer ontevreden over de service…
Ik ben zeer ontevreden over de service van dit CV-ketelbedrijf (Green Heats). De monteur is langs geweest en gaf aan dat mijn CV-ketel uit 2012 zou komen, terwijl dit aantoonbaar onjuist is. De ketel is namelijk uit 2017. Daarnaast werd mij verteld dat meerdere onderdelen kapot zouden zijn en dat de hele ketel vervangen moest worden, met een kostenplaatje van ongeveer €3000.
Omdat dit niet vertrouwd voelde, heb ik een tweede monteur ingeschakeld voor een controle. Deze gaf direct aan dat de ketel inderdaad uit 2017 komt en dat er helemaal niets mis is met de installatie. Er was geen enkele reden om onderdelen te vervangen of een nieuwe ketel te plaatsen.
Achteraf heb ik alsnog €200 moeten betalen voor een “controle” van Green Heats, terwijl de monteur geen gereedschap bij zich had en er feitelijk niets is gedaan. Ik heb sterk het gevoel dat er bewust is gelogen om geld te verdienen aan onnodige werkzaamheden.
Mijn advies: ga niet met dit bedrijf in zee en kies een professioneel en betrouwbaar alternatief. Dit voelt als misleiding van klanten en dat is absoluut onacceptabel.
Snel en netjes gewerkt.
Netjes op tijd en vakkundig geïnstalleerd
Netjes op tijd en vakkundig geïnstalleerd.
Soepele installatie
Soepele installatie. De voorbereiding ging wat moeizamer, maar het resultaat is prima en dat telt uiteindelijk.
Slechte ervaring
Ga niet met dit malafide bedrijf in zee! Ze zijn niet gecertificeerd en geregistreerd in het register voor Gasverbrandingsinstallaties. Je bent als consument in overtreding als je Greenheats opdracht geeft om werkzaamheden te laten verrichten aan je cv ketel!
Ik had een probleem met mijn cv ketel
Ik had plotseling een probleem met mijn cv ketel en kreeg geen warm water meer. Omdat het dringend was, had ik met spoed een cv monteur nodig. Ik nam contact op met Greenheats en kreeg Theo aan de lijn. Hij schakelde direct een monteur in, die al binnen een uur bij mij was.
Mijn cv ketel bleek erg oud te zijn en moest vervangen worden. De monteur heeft dezelfde dag nog een nieuwe cv ketel geïnstalleerd. Aan het einde van de dag werkte alles weer perfect en kon flitspaal weer genieten van warm water en een warme douche.
Snelle service, vriendelijk contact en vakkundig werk. Absoluut een aanrader!
Thanks
Snelle service!
Konden direct langs komen, vriendelijk personeel en een eerlijke prijs. Super fijn!