Green Pump Solutions

Hele fijne ervaring gehad met Greenpumpsolutions. Ik ben van goed advies voorzien door een van hun adviseurs, die is bij ons thuis geweest en heeft aan de hand daarvan een offerte opgesteld. We hadden... Toon meer

1. Verwarmingsapparatuur leverancier
  2. Boiler leverancier

Green Pump Solutions is een innovatief bedrijf dat zich richt op duurzame energieoplossingen voor woningen. Een van hun belangrijkste producten is de warmtepomp, een technologie die steeds populairder wordt als alternatief voor traditionele verwarmingsmethoden.

Was snel geregeld

Was snel geregeld! Had eerst mijn twijfels of het wel geleverd zou worden. Maar alles werd op het juiste moment geleverd. De warmtepomp was wel ietsje groter dan ik had verwacht, maar dat mag zeker de pret niet drukken! Wat een geweldig ding!

1 augustus 2024

Toppers

Toppers! Wat en service! Uitmuntend is niet genoeg! Alles werkt wat wl ik nog meer dank jullie wel team!

8 augustus 2024

Geweldige service

Ze waren heel vriendelijk en behulpzaam, ze hebben verstand van zaken het was zeer aangenaam.
Bedankt toppers !!

2 augustus 2024

Ik ben zeer tevreden met de diensten

Ik ben zeer tevreden met de diensten. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie verliep alles vlekkeloos en volgens afspraak. De communicatie was helder en professioneel, het team werkte efficiënt en zorgvuldig. Ze luisterden goed naar mijn wensen en gaven waardevol advies. De warmtepomp werd op tijd geleverd en geïnstalleerd, precies zoals afgesproken. Ik kan Greenpump solutions van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte warmtepompleverancier.

5 augustus 2024

Een top-bedrijf in wording, geef ze de kans!

Ik lees de goede en slechte reacties en kan zeggen dat ik die herken, maar, dit bedrijf doet er alles aan om het goed te doen. Inderdaad liet de communicatie - door allerlei externe factoren bleek later - te wensen over. Maar daar eenmaal voorbij zijn de 2 monteur Christian en Mati enorm bekwaam en gedreven en hebben alles meer dan netjes aangesloten. Toen er een storing bleek, die achteraf in mijn eigen installatie zat, heeft directeur Simon deze persoonlijk de volgende dag opgespoord en opgelost! Dat is service ! Ik kan alleen maar zeggen: mensen, geef dit nieuw en groeiend bedrijf wat ruimte, het komt echt allemaal goed, dit is een top-warmtepompbedrijf in wording met de daarbij gepaard gaande groeistuipen.

25 juli 2024

Niet betrouwbaar en geen ervaring met warmtepompen.

Ik ben eens met veel voorgaande reviewers die 1 ster hebben gegeven. De offerte aanvraag leek goed te gaan, maar nu, tijdens de installatie, zijn er echt veel fouten gemaakt door de adviseur/verkoper (Ravi is zijn naam). Ik heb het niet over de 2 maanden vertraging ten opzichte van wat afgesproken was. Maar toen uiteindelijk de installatie zou gaan plaatsvinden, stonden er in de offerte veel fouten (die ik als leek niet kon begrijpen) waardoor mijn installatie nog niet is afgerond. Ik heb geprobeerd Ravi te bellen maar hij neemt niet op en reageert niet op e-mail berichten. Ik belde laatst zonder nummerherkenning en toen nam hij wel op maar toen hij mijn naam hoorde hing hij direct weer op.

25 april 2024

Excellent service!

We hadden al heel lang een warmtepomp willen aanschaffen maar er waren in het begin wat twijfels maar toen we in contact kwamen met Greenpumpsolutions kregen we meerder opties aangeboden en gelukkig was er een mooie keuze die erg bij ons paste. Goede service!

18 april 2024

Greenpump Solutions

Zoals afgesproken kwam de Heer Tuitel langs met de benodigde instructies voor het installeren voor onze warmtepomp. Na 3 weken werd de pomp geleverd en keurig geïnstalleerd door de monteurs van Greenpump solutions.
Wij zijn zeer tevreden bedankt

22 april 2024

Belooft van alles, maar levert niet. Je bent gewoon je geld kwijt

Doe geen zaken met dit bedrijf. Op 23 november 2023 hebben wij een warmtepomp besteld. 50% aanbetaald. Er zou met 2 weken geleverd worden. Daarna is er geen communicatie meer met ons. Je moet zelf informeren wanneer ze komen. Uiteindelijk 13 februari zouden ze leveren. Helaas niets. Volgende afspraak is de volgende dag. Weer voor niets thuis gebleven. Als je belt naar het bedrijf wordt je met niemand doorverbonden. Uiteindelijk de koopovereenkomst opgezegd. Er zou terugbetaald worden. Mondeling en via whatsapp is ons beloofd dat ze geen juridisch getouwtrek willen. Nog steeds niets ontvangen. Nu de zaak uit handen gegeven aan de rechtsbijstand

22 maart 2024

NIET vertrouwen

In oktober mooi verkoop praatje gehad met een belofte van 6 weken levertijd. Ondertussen is het maart en nog niets. Eerste aanbetaling hebben ze uiteraard al binnen. Ik denk dat ze teveel gebeld worden met klachten want het nummer is niet meer te bereiken en via andere wegen krijg je ook geen gehoor.

Niet aan beginnen dus!

21 maart 2024

Laat je niet verleiden door het verkoopgesprek

Het verkoopgesprek was super gelikt. Sindsdien gaat alles mis. Communicatie is ronduit belabberd. We hebben de verkeerde warmtepomp gekregen. We kregen ook het verkeerde van geleverd. We wachten nog steeds op het goede vat, zou er begin januari zijn.
We zouden een hoge temperatuur warmtepomp krijgen, hebben een gewone geïnstalleerd gekregen. Bedrijf reageert hier al een maand niet op ondanks diverse mailtjes, telefoontjes en voicemailberichten. Ook dus niet op de vraag wanneer het vat geleverd gaat worden.

24 februari 2024

Eigenlijk ging alles mis behalve het…

Eigenlijk ging alles mis behalve het verkoopgesprek.
Communicatie gaat heel moeizaam en wij hebben heel veel onder spanning gezeten in de tijd tussen koop en dat de warmtepomp goed draaide.

23 februari 2024