Allereerst ben ik niet betrokken ik dit bedrijf maar een echte gebruiker. Product wordt snel geleverd (heb m’n tweede bestelling nu binnen) en na een week gebruiken merk ik dat mijn buikpijn (PDS)... Toon meer

Bijzonder als de eigenaar Erik Kouwenoord zelf een recensie plaatst over hoe goed zijn product is…… wees wijs.

Ik had vaak last van buikkrampen, maar green routine heeft echt geholpen. Snelle levering en het werkt geweldig en smaakt ook nog is lekker. Mijn klachten zijn aanzienlijk verminderd. Een absolute aan... Toon meer

Ik schrijft nóóit negatieve reviews. Nu wel. Samengevat: oplichting. Bedrijf reageert niet op herhaaldelijke emails. En het zou me niet verbazen dat alle positieve reviews valse reviews z... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Bij Green Routine geloven we dat ware gezondheid begint in de kern van ons lichaam – onze darmen. Daarom hebben we ons toegewijd aan het creëren van een revolutionair supplement dat de darmgezondheid ondersteunt en versterkt. Onze unieke mix, zorgvuldig samengesteld met 38 hoogwaardige ingrediënten, is ontworpen om uw dagelijkse routine te verrijken en uw welzijn te bevorderen. Elk ingrediënt in onze formule is met de grootste zorg geselecteerd om de hoogste kwaliteit en effectiviteit te garanderen. Onze veelzijdige mix bevat een reeks essentiële vitaminen, mineralen, vezels, probiotica en prebiotica, die samenwerken om de darmflora in balans te brengen, de spijsvertering te verbeteren, en het immuunsysteem te ondersteunen.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Genept

6 augustus 2024

Snelle en goede levering en werkt bij mij

Allereerst ben ik niet betrokken ik dit bedrijf maar een echte gebruiker.
Product wordt snel geleverd (heb m’n tweede bestelling nu binnen) en na een week gebruiken merk ik dat mijn buikpijn (PDS) afneemt en zelfs wegblijft. Ik heb door verblijf in het buitenland een week het product niet kunnen gebruiken en mijn darm problemen waren direct terug. Thuis weer begonnen en na een paar dagen verdwenen de klachten weer. Darmen zijn nu al enkele weken rustig en geen buikpijn meer gehad. Moet wel zeggen dat ik ter ondersteuning nog wel macrogol gebruik (wat ik voor green routine ook deed).
Het enige probleem is dat het niet in pil vorm te verkrijgen is zodat je de routine ook op vakantie gemakkelijk kan blijven gebruiken.

28 oktober 2024

Drama

Drama! Werkt voor geen ene meter bij mij. Drie zakken gekocht, maar krijg mijn geld niet terug, ondanks hun mooie belofte!

24 oktober 2024

Werkt niet en ze negeren pogingen tot contact.

Helaas deed Green Routine helemaal niks voor mij. Ik heb inmiddels drie keer contact gezocht om mijn geld terug te krijgen omdat je het zogenaamd drie maanden kan proberen en anders je geld terugkrijgt als het niet werkt. Nou dat is dus mooi niet waar want ze negeren elke vorm van contact. Wat een scam. Ruim 80 betaald om drie maanden een drankje te drinken wat dus niks uithaalt. Geef dan niet zo'n garantie als je je daar niet aan gaat houden. Echt niet netjes.

1 juli 2024

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling…

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling gezondheidssandalen, bedrag € 54,53 is sinds 4/8 via Mollie naar jullie rekening overgemaakt
Vreemd dat ik geen e-mail bevestiging heb ontvangen. Ik ga aangifte doen
Let Op: ik heb geen vitaminetabletten besteld.

4 augustus 2024

Ook ik ben opgelicht

Ook ik ben opgelicht. Helaas werkte het niet voor mij. Ik heb al talloze mails gestuurd en dan pretenderen ze de meest klantvriendelijke website van Nederland te hebben.
Ik heb tot op heden geen geld terug ontvangen.

16 juli 2024

Oplichting

Ik schrijft nóóit negatieve reviews.
Nu wel.

Samengevat: oplichting.

Bedrijf reageert niet op herhaaldelijke emails. En het zou me niet verbazen dat alle positieve reviews valse reviews zijn (schijnen mensen als ‘werk’ te doen: tegen betaling positieve reviews schrijven).

Ik schaam me een beetje dat ik er in getrapt ben…
Echt schandalig… gezondheidsklachten van mensen gebruiken om mensen op te lichten…

21 juni 2024

Als het werkt is het misschien top!

Heb green routine anderhalve maand trouw gebruikt maar het resultaat was zonder te liegen het tegenovergestelde wat wordt beweerd, ging niet tot nauwelijks af, opgeblazen gevoel buikpijn en een onbestemd gevoel. Herhaaldelijk mailtjes gezonden die niet beantwoord zijn dus ben vandaag gestopt met drinken. Jammer want de snelle levering gaf mij een goed gevoel, maar laat ook eens mensen een spotje inspreken waarbij het niet heeft geholpen dat voorkomt ergernissen en teleurstellingen.

17 juni 2024

Beloofd een pakket om uit te proberen voor goeie recencie + filmpjes van het gebruik van het product

Tot op heden geen reactie. Wel hadden ze beloofd om een proef pakket op te sturen in ruil voor videos & de positieve reactie erover. Ze reageren nooit meer terug, lezen je reactie wel. Maar doen verder er niets mee.

Had graag het product willen uitproberen. Is jammer dat een jong bedrijf zo al met hun mensen omgaat. Geen goeie bedrijfsvoering zo, maar wel proberen om geld te verdienen over de mensen die juist zoveel last hebben van PDS. Erg hoor! Hij moest zich eens schamen.

8 april 2024

Als je vragen hebt

Als je vragen hebt. Niemand reageerd. Nul begeleiding. Het leek mooi. Echt jammer. Ben erg teleurgesteld

24 mei 2024

Green Routine belooft gouden bergen…….

Ik (pds en overgang) ben samen met mijn zoon (ernstig pds) vol goede hoop begonnen met Green Routine. Het smaakt ok maar heeft bij ons allebei Geen enkel verschil gemaakt. Geen reacties op mails, trap er asje niet in. Ze beloven in hun advertentie gouden bergen. Vooral door hun ‘geld terug als je niet tevreden bent’, durfde ik het te proberen. Aan het einde van het liedje € 150,- en een illusie armer.
O ja, je ziet wel reacties op positieve ervaringen 😂😂😂 hoe bedoel je BEDROG!

23 mei 2024

Nooit meer een reactie

Green routine verkoopt en daarna stopt het. Ik heb al meer dan 5x gemaild, waarom ik de beloofde fles niet heb ontvangen, maar er wordt nergens op gereageerd. Het poeder zelf lijkt prima, al vind ik de smaak wel erg chemische naar citroen smaken.

21 mei 2024

Wanhopig op zoek naar een oplossing…

Wanhopig op zoek naar een oplossing voor mijn PDS klachten die alleen maar erger werden. Ik heb werkelijk alles geprobeerd om er van af te komen want leefbaar was het niet. Denk aan hypnotherapie, bioresenantie, orthomoleculair therapie, dieet, etc etc etc. Want ermee leven vind ik onzin. Waarom moet je lichaam elke dag pijn doen. Dan gaat er iets niet goed. Ik at ondertussen geen lactose, geen gluten, geen koffie, geen druiven etc etc en alles werd steeds beperkter. Ik zag Green routine en dacht werkelijk f*ck it ik probeer het gewoon, het zal wel niet helpen maar ik gok het erop. En nu 3 weken later ben ik gewoon klachten vrij. Heb in de afgelopen 3 weken maar 1 keer last gehad. Ik heb zelfs weer pizza gegeten.. echte pizza. Ja misschien voor sommige onvoorstelbaar maar wat was ik daar blij mee. Dus voor mij lijkt het tot nu toe de oplossing. Ik hoop dat dit zo blijft en mijn lichaam hierdoor verder blijft herstellen.

13 mei 2024