Ik heb inmiddels bomen op meerdere plantages aangekocht. De informatie op de site was hartstikke duidelijk en informatief. Ook het bestelproces wad heel simpel. Tot dusver alleen maar positieve erva... Toon meer
Na een zeer mooie en duidelijke gesprek inclusief PowerPoint, een zeer duidelijk beeld gekregen over het bedrijf en zijn visie! Meteen de keuze gemaakt om te investeren en alles ging vlot en wer... Toon meer
Bij Groeigroen ben ik enorm goed geholpen, vooral dankzij Nathan. Hij nam echt de tijd om naar mijn situatie te luisteren en gaf duidelijk, praktisch en eerlijk advies waar ik direct iets mee kon. He... Toon meer
GroeiGroen is een Belgisch bedrijf dat zich toelegt op het aanleggen en beheren van duurzame boomplantages. Hun missie draait om het creëren van een positieve impact op het milieu, terwijl ze tegelijkertijd economische waarde genereren voor investeerders. Het bedrijf combineert ecologische verantwoordelijkheid met financieel rendement, door in te zetten op bomen als een hernieuwbare bron van hout en CO2-compensatie. Met hun innovatieve aanpak creëren ze niet alleen groene ruimten, maar bieden ze ook een aantrekkelijk investeringsmodel dat zowel voor het milieu als voor de investeerders voordelig is. De kernactiviteit van GroeiGroen is het planten van bomen op geschikte stukken grond, waar ze kunnen groeien en bijdragen aan de biodiversiteit en het klimaat. Deze plantages worden zorgvuldig beheerd met het oog op langdurige duurzaamheid. Een belangrijk aspect van hun model is de verkoop van CO2-certificaten. Bomen nemen gedurende hun leven grote hoeveelheden CO2 op, waardoor ze een effectieve manier zijn om de koolstofvoetafdruk van bedrijven en individuen te compenseren. Door deze certificaten te verkopen, kunnen bedrijven hun CO2-uitstoot neutraliseren, wat steeds relevanter wordt in een tijd waarin duurzaamheid en klimaatdoelstellingen hoog op de agenda staan. Naast CO2-certificaten richt GroeiGroen zich ook op de productie en verkoop van hout, een hernieuwbare grondstof. Het hout dat uit deze duurzaam beheerde plantages wordt geoogst, kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals in de bouw of meubelindustrie. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijke bron van hout, maar draagt ook bij aan een circulaire economie waarin natuurlijke hulpbronnen verantwoord en efficiënt worden gebruikt. De combinatie van CO2-certificaten en houtproductie biedt een dubbel rendement, zowel op het gebied van duurzaamheid als financieel gewin. Investeren in GroeiGroen betekent dan ook meer dan alleen een financieel rendement behalen. Investeerders dragen actief bij aan een groenere toekomst en een beter milieu. Door te kiezen voor deze duurzame investeringsmogelijkheid, maken ze deel uit van een groeiend bewustzijn voor het belang van klimaatbescherming en duurzaam ondernemen. GroeiGroen zorgt ervoor dat hun projecten op lange termijn waarde creëren, zowel voor de investeerder als voor de samenleving. Hun aanpak sluit aan bij de huidige trend waarin duurzaamheid, milieubescherming, en sociaal verantwoord ondernemen centraal staan. GroeiGroen is daarmee een pionier in het combineren van economische groei met ecologische verantwoordelijkheid, en biedt een innovatieve oplossing voor zowel investeerders die hun kapitaal willen laten groeien als voor bedrijven en individuen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.
Kortrijksesteenweg 204, 9830, Sint-Martens-Latem, België
- +32 9 298 05 05
- info@groeigroen.be
- groeigroen.be
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heel behulpzaam en reageren snel
Een fijn (groen) bedrijf om mee in zee te gaan
Via GroeiGroen al meerdere bomen aangekocht. Fijn om zo mijn steentje te kunnen bijdragen aan een groenere wereld, mijn eigen CO2 te compeseneren en daar dan ook nog eens een mooi rendement voor te krijgen. Ik wordt bij speciale aanbiedingen ook telefonische gecontacteerd door medewerkers. Kortom een enorm fijn bedrijf om mee in zee te gaan!
Geeft een goed gevoel om bomen te…
Geeft een goed gevoel om bomen te planten die veel rendement geven .
betrouwbaar en correcte informatie.
Vriendelijke en correcte afhandeling
Vriendelijke en correcte afhandeling
Bij problemen geen enkel probleem om te helpen
Geholpen door Balt
Mooie visie en missie
Heel duidelijk, info avond was zeer georganiseerd en presentatie to the point
Professionale aanpak
Meteen de keuze gemaakt om te investeren en alles ging vlot en werd zeer snel afgehandeld.
Zeer goed geholpen door mikael
Vanaf het begin zeer goed geholpen door mikael Yildirim,
Een goeie investering en goed voor het milieu !
Ik ken het concept ondertussen al een tijd,
Het is een bedrijf dat groeit!
Met de juiste mensen aan boord !
We waren op de laatste bijeenkomst, maar ook eerder en investeerden in dit project waarin we geloven. Betere lucht, goed hout, goede opbrengst van de investering. Eerlijk ook!!
We waren op de laatste bijeenkomst. Nog bomen bijgekocht. Uitbetalingen lopen helemaal volgens afspraak.
Na een bezichtiging van één van de…
Na een bezichtiging van één van de boomgaarden en duidelijke informatie, heb ik beslist om een boom te kopen en ben daar heel blij mee, enerzijds vanwege de investering, maar anderzijds heel zeker vanwege het ecologische aspect!
Ons eerste contact
Via vrienden kennis gemaakt met dit project. Een eenvoudig mailtje voor extra info werd zeer snel beantwoord. De mailtjes nadien werden al snel telefonisch contacten waarbij een deskundige uitleg ons snel deed beslissen. Kortom; snelle respons op onze vragen door een gedreven en geëngageerd contactpersoon.
Groeigroen? Ja!
Ik was in eerste instantie sceptisch tegenover het concept, maar intussen kan ik alleen maar lovend zijn over Groeigroen. We konden de plantage in Zwijnaarde samen met Mikael bezoeken, waar we de reeds geplante bomen konden bewonderen.
Mijn informatievragen werden steevast duidelijk beantwoord, en de eerste rendementen op mijn investering werden reeds correct uitbetaald.
Als alternatieve, groene investering kan ik Groeigroen tot dusver sterk aanraden.
Aangenaam event
Er werd een duidelijke uitleg gegeven. Niet te kort en niet te lang. Perfect! Achteraf kon je gerust nog vragen stellen, vergezeld van een hapje en drankje.
presentatie project Chaillac
Zeer mooie presentatie, gedreven en correcte mensen, mooi project!
Zeer positieve ervaring
Zelf op bezoek geweest bij GroeiGroen en zeer goede uitleg gekregen over de werking van het bedrijf. Verdere afhandeling van de investering verliep heel vlot met snelle en goede communicatie.