Pas op met dit bedrijf.
Mijn ervaring met Groenadviespunt is helaas zeer teleurstellend.
Ik werd telefonisch benaderd met het verhaal dat mijn energiekosten fors zouden gaan stijgen en dat mijn woning waarschijnlijk een laag energielabel zou hebben. Vervolgens werd uitgelegd dat Groenadviespunt een onafhankelijke partij is die een analyse van de woning maakt en een persoonlijk verduurzamingsadvies opstelt, inclusief quick wins en een langetermijnplan. Op basis van die informatie heb ik ingestemd met een consult.
Ik moest direct €249 betalen voordat er überhaupt een afspraak werd ingepland. Ik werd gebeld door Erik van Groenadviespunt.
Je krijgt geen tijd omdat dit met je partner te bespreken alles moest vlug vlug geregeld worden. Je wordt gewoon voor het blok gezet.
Ik heb het binnen de 2,5 uur geannuleerd en zou mijn geld terug krijgen ,maar ik kreeg alleen 149 euro terug omdat ze al werkzaamheden zouden hebben verricht.
100 euro werd dus van het bedrag dat ik terug zou krijgen afgepakt. Ratten zijn het van groenadviespunt
Nog steeds aan het mailen over die 100,00 euro krijg hier geen antwoordt meer op. Dus ik ga het nu telefonisch proberen. Ze krijgen van mij geen ster.
Dus wees gewaarschuwd.