Grote-Cupmaten.nl Reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Vanwege mijn 70FF gekozen voor deze webwinkel maar er ging helaas teveel mis

Jammergenoeg kan ik de goede beoordelingen op deze site niet ondersteunen; twee weken voor mijn werkzaamheden in het buitenland wilde ik nog snel een nieuwe sportBH aanschaffen en vanwege een snelle levering en geen verzendkosten -volgens hun site dan- koos ik voor de webwinkel van grotecupmaten.nl.
Het eerste pakje kwam pas een dikke week later aan. De BH bleek te klein en na overleg met -overigens een erg vriendelijke medewerkster, Kyra- gekozen voor een door hun geadviseerde maat waarbij ik benadrukte dat hij echt binnen drie dagen binnen moest zijn. Dit pakje is nooit gearriveerd, ook niet toen ik van een maand later weer in Nederland was.
Toen ik daarover ondertussen én na terugkomst belde en mailde werd men steeds onvriendelijker; dat ik de BH dan maar opnieuw via de webwinkel moest bestellen (en ik had al betaald via ideal), ongeloof over het niet aankomen van de verzending, discussies over verzendkosten etc. Uiteindelijk een mail van de manager dat de BH ZSM verzonden zou worden. BH nooit ontvangen omdat ze die speciale cupmaat niet hadden (75FF)

Na ettelijke mails en telefoontjes toch mijn geld terug gekregen en de BH bij annadiva.nl besteld zonder gemorrel.
Daar kostte de BH mét 3,95 verzendkosten minder dan bij grote cupmaten zónder verzendkosten.

Al met al zeer teleurgesteld in grote cupmaten/ van der Linde en ook nog de nodige euro's kwijt aan verzend en retourkosten. Maar ook weer terug bij een bekende; goedkoop is duurkoop!

De enige reden waarom ik toch nog twee sterren geef is vanwege de jonge en zeer vriendelijke medewerkster Kyra die zo haar best deed

16 oktober 2015

Ik ben super tevreden met deze webwinkel!

Deze webwinkel heeft een goed en gevarieerd assortiment. En niet alleen voor vrouwen met een grotere cupmaat, alhoewel ik blij ben om eindelijk ook eens leuke lingerie te kunnen kopen.
De website is overzichtelijk, de bestel procedure is eenvoudig en gemakkelijk, de levering is snel en de service van de medewerkers is prima. Ik heb de afgelopen jaren diverse malen bh's en badkleding besteld en soms ook geretourneerd vanwege de maat of omdat het model niet paste bij de vorm van m'n lichaam, en al die jaren heb ik nog nooit problemen met deze winkel gehad.
Wat ik ook fijn vind aan deze website, zijn de recensies van de producten. Deze hebben me meer dan eens geholpen om een keuze te maken.
Als ze het assortiment nou ook nog eens zouden uitbreiden met bijvoorbeeld korsetten en wat meer badkleding, met name badpakken, dan zou dat helemaal perfect zijn.

24 oktober 2013

Uitstekend

Vlotte levering, goeie service en je wordt op de hoogte gehouden mocht jouw maat niet op voorraad zijn.

19 juli 2013

Geweldige winkel met super lingerie.

Deze webshop is een uitkomst voor iedereen, zeker als je een afwijkende cup/omvang combinatie hebt. De service is geweldig, de levering super snel en de bh's prachtig, ook in grote maten ^_^

Prima service

Ik vind de service top. Vragen worden snel beantwoord en artikelen heb je ook snel in huis. Ook wordt je geld snel terug gestort dus alles prima in orde.

perfecte service, geweldig product

De strapless wonderbra is echt de beste strapless bh die er is. Ook bij een grotere cupmaat blijft ie perfect zitten en je kunt de dag makkelijk doorkomen zonder steeds te moeten "hijsen". Woensdag besteld, donderdag al in de bus. Helemaal goed.

Prima , vlotte service

Makkelijke site met duidelijke cupmaten.
Ook als je even niet weet welke maat je moethebben, dan kom je er op de site wel uit.
Vlotte service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling