Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

fint arrangement som vi benyttet os af de siste 4 år julefrokosten 2025 var ikke de bedste, da der var alt for mange mennesker, føltes som en pengemaskine, jo flere jo bedre. vi vælger at prøve kræft... Toon meer

4,2

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har benyttet os af Grunk Events…

Vi har benyttet os af Grunk Events firmajulefrokoster de sidste mange år, og det har været en succes hver gang. Det er så dejligt nemt, at man bare skal finde en dato og tilmelde sig arrangementet, så klarer de resten. Og så er det også ret hyggeligt at være sammen med andre firmaer og organisationer denne aften. Med god mad og underholdning.

5 december 2025

Julefrokost 2025 Radisson Blu

Vi holdte julefrokost for firmaet med Grunk Event på Radisson Blu. Der var ikke en finger at sætte på eventet. Hyggeligt arrangement med gode kunstnere og god mad. Personalet var også super søde og imødekommende. Helt sikkert ikke sidste gang vi benytter Grunk Event til firma arrangement.

12 december 2025

God oplevelse med julefrokost 2025 på Scandic

Hos Dansk Stillads Service var vi vældig tilfredse med julefrokost på Scandic Sluseholmen.

God planlægningskommunikation og høj service fra både Grunk og Scandic personale.

Vores medarbejdere havde delte meninger om madens kvalitet. Overvejende gode tilbagemeldinger. To træk- og slip herretoiletter var måske lidt af en flaskehals til mere end 300 gæster

12 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

fint arrangement som vi benyttet os af…

fint arrangement som vi benyttet os af de siste 4 år
julefrokosten 2025 var ikke de bedste, da der var alt for mange mennesker, føltes som en pengemaskine, jo flere jo bedre. vi vælger at prøve kræfterne et andet sted i år. de andre år var meget bedre.

6 december 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Julefrokost event'25 centralværkstedet…

Julefrokost event'25 centralværkstedet århus.
Julefrokost event'25
Centralværkstedet århus.
Rigtig fin musik og opsætning. Lidt høj til spisning.
Med tiden må vi da også håbe at maden bliver god. Og at de får mere en 2-3 bartendere til så mange mennesker. Og får deres dørmænd til ikke at opildne situationer.. specielt på dage som disse. Alle er der jo for at få en god aften.
Musikken får 4 stjerner så det ender på 2.

28 november 2025

Bedste julefrokost koncept i DK

Bedste julefrokost koncept i DK
Vi har som mindre virksomhed med 8-10 ansatte gennem de sidste 10 år (ja, hele virksomhedens levetid afholdt vores julefrokost med Grunk Event og det spiller max. både på økonomi, mad, underholdning og lokationen - Vi har allerede booket årets julefrokost for 2025

30 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen i år blev det en fantastisk oplevelse…

Igen i år blev det en fantastisk oplevelse at deltage i julefrokosten på D'Angleterre arrangeret af Grunk Event - og fra bestillingen i foråret til vi gik hjem efter julefrokosten, gjorde Grunk Event et stort og fuldendt arbejde, der kun kan give fem stjerner.

29 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varm anbefaling af julefrokost arrangement

I 2024 deltog vi i julefrokost arrangement på Marriott Hotellet- et event som Grunk Event stod for. Det var samlet set en rigtig god oplevelse, med dejlig mad, søde tjenere, fantastisk underholdning og en rigtig god stemning. Vi kan varmt anbefale at benytte Grunk Event - og igen år er det via dem, at vi afholder vores julefrokost - dog prøver vi denne gang Radisson Blue, og ser frem til en lige så god, - eller endnu bedre oplevelse :D

13 december 2024

Kan anbefales

Det er vel tilrettelagt, og det kører på skinner, Vi har brugt Grunk Event i tre år, første år var vi på Radisson Blu Scandinavia, og det var en lækker middag. Andet år var vi på d'Angleterre, det var også god mad. Sidste år var vi igen på Radisson Blu Scandinavia, men der skuffede maden os desværre. Men vi prøver igen i år, blot på en anden lokation.

13 december 2024

Året julefrokost

Vi har brugt Grunk event til vores årlige juelfrokost i over 10 år. Det er et fantastisk koncept, som vores medarbejdere er super glade for - specielt synes vi at arrangementet på D'Angleterre er helt i top.
Grunk's måde at planlægge dette på, får vores varmeste anbefalinger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har gennem mange år valgt at…

Vi har gennem mange år valgt at arrangere vores firma julefrokost igennem Grunk event. Vi har altid oplevet at der er styr på det, både på maden og på underholdningen + de forskellige venues. Når vi har haft specielle ønsker at de altid blevet løst.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg synes det var en dejlig aften med…

Jeg synes det var en dejlig aften med dejlig mad og god musik.

Minus var at vi sad I et rum væk fra salen, hvilket var super til at starte med, men så kom der ligesom en ventepause efter maden, hvor vi ikke kunne blive flyttet ind i salen endnu, og derfor bare sad og ventede i et lokale uden musik.

Der var et stort selskab der havde booket næsten hele salen og da de gik hurtigt hvert til sit, kom det hurtigt til at virke lidt som en død fest.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk julefrokost på…

Vi havde en fantastisk julefrokost på Hotel Comwell Køge lørdag d. 23. november 2024.

GRUNK har styr på alt fra start til slut, så det er nemt at læne sig tilbage og selv nyde festen. Og hvis man regner på det, sparer man ikke ret meget ved selv at arrangere det hele.

Jeg kan klart anbefale GRUNK, og derfor har vi også valgt, at julefrokost 2025 skal være på Comwell Køge igen.

23 november 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.