3,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Dårligste kundeservice

Måske nok den bedste Sushi i Hillerød men den værste service man kan finde.

De sidste mange gange vi har bestilt online blive vi ringet op 2 min efter at vi har fået bekræftelsen: Jeres mad er 2 timer forsinket!
Deres system får skylden hver gang og man får at vide hvor mange kunder de har og at man bare kunne have bestilt i går!
I dag fik jeg så også at vide, at jeg var den eneste kunde der er utilfreds med det! Det jo så tydeligt herinde, at det er jeg IKKE den eneste der er. Arrogant og absolut mangel på kundebetjening.
Synd en lille biks vi har støttet fra de åbnede har udviklet sig i så negativ retning.

Køb jeres sushi et andet sted er mit råd.

14 januari 2022

Bedste Sushi i Hillerød

Bedste Sushi i Hillerød - og garanteret også udenfor byen
Super personale - søde, flinke og altid i godt humør.
Jeg er fast kunde der og har været det i årevis

30 april 2021

Hillerøds bedste sushi

Jeg er fast kunde og har ALTID oplevet god service, høflighed og ekstrem lækker sushi. Absolut Hillerøds bedste sushi trods et stort udbud i byen.

6 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så god oplevelse alle gange

Så god oplevelse alle gange, super nemt at bestille på nettet og altid super søde deroppe. Bliver ovenikøbet ringet op fordi der var lidt forvirring omkring en ordre engang. Super tilfreds!

25 februari 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Uacceptabelt

Sushi fra GSushi er rigtig god - men service ikke helt som man kunne ønske sig. Har nu to weekender i træk oplevet at bestille på nettet, få en bekræftelse med et tidspunkt, for så at blive ringet op med besked om, at desværre kan bestillingen først være færdig næsten 2 timer senere end det bestilte og bekræftede tidspunkt. 1. gang kan det undskyldes med travlhed - 2. gang er det simpelthen bare uacceptabelt.

24 april 2020

Katastrofe

Katastrofe som det plejer at være hos en lille biks som tydeligvis kun vægter penge i lommen frem for at gi kunderne en god oplevelse. Ejeren er meget arrogant og virker stresset. Han lægger bestemt ikke skjul på at han ikke ligefrem mangler kunder. Istedet for at vente i laaaaaang tid på din mad, så vil jeg klart anbefale at køre til sushi taro i Helsingør som ubetinget laver Nordsjællands lækreste sushi. Fik lovning på 10% rabat pga han have opsagt sin aftale med MenuCard, hvilket jeg aldrig fik udover en grinende og halvflabet kommentar om at det ville jeg få næste gang. Argh, det tror jeg så ikke!

1 juni 2018

Kun gode oplevelser

Jeg har kun oplevet gode ting med gsushi. Super frisk og indbydende sushi, og en altid glad og høflig betjening. Jeg har en enkelt gang bestilt via hjemmesiden, og blev kontaktet fordi de pludseligt havde fået for mange ordrer - og derfor var klar til at annullere med mindre jeg kunne vente. Det er proaktiv kundeservice.
Har bestilt der mange gange, og kommer helt sikkert til at bestille der igen!

27 oktober 2016

Lukket trods gennemført ordre

Den 1. januar bestilte jeg sushi til afhentning klokken 18.30. Da jeg var kørt de 10 kilometer ind til Hillerød for at hente mad til mig og mine overnattende gæster, kommer jeg ind til en lukket biks. Trods, at jeg havde fået en ordrebekræftelse på, at maden var bestilt.

Der står intet om, at stedet er lukket 1. januar, og på ordrebekræftelsen står der, at maden er klar til afhentning 1. januar 18.30.

1 januari 2016

Katastrofe

Nytårsaften var en katastrofe hos GSUSHi som ellers er et meget populært sted. Total grådighed havde taget over. Alt alt alt for mange bestillinger som på ingen måde kunne leveres til tiden. Op til 2 timers forsinkelse. Det er simpelthen så amatøragtigt og uprofessionelt, og så på en nytårsaften. Vi endte med at aflyse vores bestilling. Vi skulle heldigvis ikke have gæster, som mange andre skulle, og købte istedet sushi hos vores lokale sushi sted i Allerød. Her var der fremragende sushi og tilmed ordentlig service da der ikke var taget for mange bestillinger ind. SKAM JER GSUSHI.

2 januari 2015
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nytårs katastrofe

Fuldkommen urutineret håndtering af Nytårs bestillinger. Mere end 2,5 times forsinkelse på årets vigtigste dag hvis man er sushi restauratør, er bare for amatøragtigt. Søde og rare og masser beklagelige undskyldninger, såsom at man hellere vil lave noget som duer og så acceptere forsinkelse. NEJ alle dine kunder var uenige i går. Amatør ift planlægning og ledelse. Men god sushi. Mistet ellers frekvent kunde. Så hellere betale mere til sticks/sushi

1 januari 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk og super lækker mad

Jeg kan varmt anbefalde Gourmet Sushi til andre.

Maden er i top og altid frisk :)

Klart min ynglings sushi restaurant og har ihvertfald hentet mad der +30 gange

17 december 2013

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.