Wij raden aan om bij dit bedrijf weg te blijven
Wij zijn met Guides Agency in zee gegaan omdat zij ons 90 leads binnen 3 maanden beloofden, voor ongeveer €2.600 per maand.
Helaas is onze ervaring zeer teleurstellend geweest. Een groot deel van de leads die wij kregen waren geen echte potentiële klanten. Sommige mensen waren bijvoorbeeld op zoek naar werk, en andere leads kwamen via advertenties die naar onze mening niet goed overeenkwamen met wat wij daadwerkelijk aanbieden.
Daarnaast werd er nog ongeveer €900 per maand extra in rekening gebracht voor reclame/advertenties.
In het begin was de communicatie redelijk, maar na verloop van tijd werd het steeds moeilijker om duidelijke antwoorden op onze vragen te krijgen. Wanneer we vragen of problemen hadden, kregen we regelmatig als antwoord dat “alles in het contract staat”, in plaats van een duidelijke uitleg of oplossing.
Ook hebben wij ongeveer 3 maanden moeten wachten voordat de facturen naar ons werden gestuurd.
Wat voor ons helemaal frustrerend was, is dat het beëindigen van het contract 21 dagen opzegtermijn vereist en ons vervolgens nog ongeveer €2.600 extra kostte.
Uiteindelijk hebben wij meer dan €10.000 uitgegeven en naar onze ervaring daar maar weinig voor teruggekregen.
Voor ons voelde het alsof er weinig daadwerkelijke ondersteuning achter de dienst zat. We kregen voornamelijk een eSIM/WhatsApp-nummer, toegang tot hun app en er werden via Instagram AI-gestuurde reclamecampagnes uitgevoerd.
Op basis van onze ervaring kunnen wij Guides Agency helaas niet aanbevelen. Wij raden andere bedrijven aan om vooraf heel goed te controleren wat precies als een “lead” wordt beschouwd, welke extra advertentiekosten er zijn en wat de voorwaarden voor het beëindigen van het contract zijn.