We are on a mission to inspire dog and owner to explore the world through a healthy and sustainable lifestyle.

4,5

Uitstekend

Onze 2 honden zijn verzot op Gutsy

Onze 2 honden zijn verzot op Gutsy! Onze jongste hond heeft darmproblemen maar hiermee geen enkel probleem :-)

27 maart 2026

Antwoord van gutsy.dog

Super fijn om te horen! Dit is waarom we Gutsy oprichtten, zodat alle hondjes, ook die met probleempjes, lekker kunnen genieten van hun brokken. Smullen maar 🐶😋

Super voor gevoelige maagjes en darmen!

Onze hond had regelmatig last van platte stoelgang en braakte ook frequent, niet zo leuk tijdens de wandelingen voor ons en zeker niet voor hem....het was een zoektocht tot we Gutsy probeerden!
Wat een verschil!!
Gezonde spijsvertering...blije hond en tevreden baasjes.
Hier komt niks anders meer in huis!!🤩

21 maart 2026

Antwoord van gutsy.dog

Hi Els, we zijn erg dankbaar voor je review en enorm blij met hoe jij en je hond Gutsy ervaren. Inderdaad, wat een wereld van verschil! 🤩

Ziggy

Sinds Ziggy, onze Teckel de brokjes van Gutsy eet is zijn stoelgang fel verbeterd. Hij kijkt er heel erg naar uit s’morgens en s’avonds.

21 maart 2026

Antwoord van gutsy.dog

Wow, we zijn erg bij voor Ziggy! Hij verdient het om lekker te smullen zonder problemen en jullie verdienen de gemoedsrust dat alles goed gaat met Ziggy 😉🐶

Bruce gek op GUTSY!

Onze border Bruce is echt verzot dit eten. Hierdoor heeft hij een prachtige glanzende vacht en geen last van jeuk.

19 maart 2026

Antwoord van gutsy.dog

Hi Jessica, bedankt voor je fijne review! Wij zijn heel blij dat je hond Bruce onze brokjes zo lekker vindt én dat zijn gezondheid er op verbetert. WOW 🤩

The best dog food!

The best dog food!! My dog loves it!

3 november 2025

Antwoord van gutsy.dog

Hi, thanks for your review en trust in Gutsy Stephanie! Give your dog a big hug for us.

Mijn dwergteckel is er gek van!

Sinds mijn dwergteckel de visbrokjes van Gutsy eet, krijg ik nóg meer reacties over hoe mooi zijn vacht is. Zelfs onze dierenarts was verbaasd van hoe goed hij eruit ziet. Los daarvan eet hij het heel graag (want moeilijke eter) en verteert hij het heel goed, wat zorgt voor een mooie ontlasting. Heb in mijn omgeving de brokjes al aangeraden en ook zij zijn er telkens aangenaam van verrast. Verder loopt de verzending ook steeds snel en zonder problemenen mocht ik reeds vlot antwoord ontvangen bij een vraag aan de klantendienst. Aanrader!

18 maart 2026

Antwoord van gutsy.dog

Hi Désirée, bedankt voor je fijne review. We zijn enorm blij dat we kunnen bijdragen aan de gezondheid van jouw hond en de honden in je omgeving. Daar doen we het voor!

Heel tevreden

De honden vinden het lekker , stoelgang is in orde,wat een verschil met hun vorige eten.
Misschien niet de goedkoopste maar tis Belgisch en goed .

18 maart 2026

Antwoord van gutsy.dog

Hi, bedankt voor je review. Kreeg je hond een betere stoelgang? Dat is echt de max! Zo hopen we alle hondjes te helpen 🇧🇪

Uitstekend brokjes

Mijn hondjes zijn dol op de brokjes.
Maar durf toch geen kip te geven want dan heeft één van mijn hondjes last van haar darmpjes en hare stoelgang is dan een plas bloed.

6 maart 2026

Antwoord van gutsy.dog

Hi Annick, bedankt voor je lovende review. We zijn erg blij dat je hond dol is op Gutsy. Geen kip? Geen probleem! Daar hebben we onze witte vis brokjes voor, een prima hypoallergene keuze voor moeilijke darmpjes. Smullen maar 😉

Staaltjes brokjes

Ik had staaltjes besteld werd geannuleerd maar met de email was geen oplossing .
De gene die via de reclame gereageerd had en mij geholpen heeft en de staaltjes uiteindelijk gratis heeft opgestuurd dank u 😊
En ze waren heel snel met de terug betaling van verzendkosten alleen was fijn geweest wat sneller communicatie waarom de orde geannuleerd werdt .
Hopelijk is dit de oplossing voor onze pup met allergieën 😊

9 april 2025
Toon reviews in alle talen. (13 reviews)