Mooiste gym kleding. Heb al veel merkjes uitgeprobeerd maar Gym Exclusive is echt de allerbeste. Kwalitatief goed en ook nog eens heel mooi.

De producten zijn fantastisch, zitten prachten en passen mooi! Enige is de levertijd met pre- orders , maar dat is acceptabel!! Voor de rest vind ik het geweldig!

Mijn lievelings leggings, draag letterlijk niks anders meer. Ook de verzending was super snel waardoor je meteen in je nieuwe outje naar de gym kunt. Zelf had ik twee maten besteld, het retouneren gin... Toon meer

Wauw! Wat een toffe producten ontvangen van GymExclusive, twee prachtige shorts. Ze zitten echt heel fijn en de kwaliteit van de stof is fantastisch. Wat ik ook heel fijn vind is dat het allemaal ge... Toon meer

1. Sportkledingwinkel

Gym Exclusive het sportmerk voor krachtige, sterke en zelfverzekerde vrouwen! Betaalbaar en van hoge kwaliteit. Bereid je voor op je volgende training in Gym Exclusive.

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mooiste gym kleding

Mooiste gym kleding.

25 maart 2026

Klantenservice geen gehoor?!

Bestelling geplaatst, krijg ik vervolgens in de bevestigingsmail te zien dat 2 items een pre-order zijn terwijl dit echt nergens staat aangegeven bij deze items op de website (nu nog steeds niet). Dat is dus al super irritant, want ik had juist besteld voor een bepaald bedrag zodat ik in aanmerking kwam voor express shipping. Hierover vervolgens een mail gestuurd, want de rest van mijn bestelling had ik wel gewoon graag direct ontvangen. Maar na meerdere mails gewoon geen gehoor, ook niet via Instagram. Hier laten jullie echt steekjes vallen want hiermee valt of staat de klantervaring en gewoon dagen niet reageren op mails of andere berichten zorgt ervoor dat ik nooit meer bij jullie zal bestellen want dit voelt heel onbetrouwbaar. Bovendien via een influencer op jullie website gekomen (Sterre), maar bij het afrekenen alsnog die kortingscode vergeten toe te voegen. Deze ontvang is dus graag nog met terugwerkende kracht. Kan iemand aub contact met mij opnemen??

9 april 2026
Logo Gym Exclusive

Antwoord van Gym Exclusive

Bedankt voor je bericht, en onze excuses dat je dit zo hebt ervaren.

We geven per product aan of het om een pre-order item gaat. Dit wordt ook nog eens weergegeven in de winkelwagen en in de bestelbevestiging. We zullen ons best doen om dit nog duidelijker te vermelden, zodat er geen verwarring ontstaat.

Wat betreft je berichten: het spijt ons dat je geen reactie hebt ontvangen. Dat is niet de bedoeling. Zou je nogmaals contact met ons willen opnemen? We kunnen je eerdere mail helaas niet terugvinden en helpen je graag verder.

De kortingscode kunnen we helaas niet achteraf toepassen. Je kunt deze wel gebruiken bij een nieuwe bestelling.

We kijken graag met je mee om dit op te lossen 🤍

Ik heb mijn pakket niet ontvangen en…

Na dat ik mijn pakket niet had ontvangen heb ik contact gehad, dit was prima. Echter heb ik alleen het bedrag teruggekregen van de broek zelf en niet van de verzendkosten. Verder vlot opgelost.

28 oktober 2025
Logo Gym Exclusive

Antwoord van Gym Exclusive

Hoi Lisa,

Wat vervelend om te horen dat je jouw pakket nog niet hebt ontvangen.

We willen je laten weten dat we al eerder hebben gereageerd op je mailtje, en dat we zojuist nogmaals een e-mail naar je hebben gestuurd om dit verder op te lossen.

Controleer voor de zekerheid even je spamfolder, het kan zijn dat onze eerdere reactie daar is terechtgekomen. We helpen je graag om dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Gym Exclusive

Super!

Super snelle levering!
Deze trui is geweldig, lekker oversized, super zacht en mooie kwaliteit!
Ga zeker nog vaker hier bestellen 🥰

5 september 2025

Mijn eerste indruk is super goed

Mijn eerste indruk is super goed! De stof voelt kwalitatief en goed aan. De tops en shorts kwam ik makkelijk in. De legging V-Seam kwam ik met geen mogelijkheid in. Had een M besteld, wat ik altijd besteld voor de maat van Leggings, maar dat wilt verder niks zeggen. Bij elk nieuw merk moet je nog even een weg vinden in welke maat goed zitten.

Ben erg enthousiast over jullie!! Ga zo door 🤩

17 juni 2025

Aanrader

Heerlijk, zitten lekker en geeft echt prachtige vorm. Mooie kleurtjes ook

22 februari 2025