Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Hårklinikkens produkter et halvt år nu og kan virkelig begynde at se en forskel; mange nye hår, kraftigere og mere glansfyldt hår. Jeg var fortabt - troede jeg skulle leve den sidste h... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Another company that signs you up for recurring orders without informing you before. When I want to cancel I'm informed I can only do it after 4 repeats. I'm reporting this to the EU consumer watch... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos HQR Klinikken. Jeg følte mig set og taget alvorligt fra første øjeblik, og Pia var både super dygtig og meget nærværende. Det, jeg især satte pris på, var den... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Haarproductenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hårklinikken er blandt verdens førende indenfor behandling af hårudtynding og hårtab. Vores mission, "It's more than hair, it's you", begyndte i starten af 90’erne, da vores stifter og ledende forsker, Lars Skjøth, gjorde en opdagelse, der i dag gør det muligt for os at effektivt reversere hårudtynding hos både kvinder og mænd. Vores Ekstrakt og hårplejeprodukter er baseret på naturlige ingredienser fra komælk og planteekstrakter. Hvad end man oplever udtyndende hår, irriteret hovedbund, eller blot vil pleje sin hovedbund og hår på bedste vis, er man velkommen på Hårklinikken. Vores produkter indeholder hverken; silikone, parfume eller andre tilsætningsstoffer. Vi bruger kun gavnlige og milde sulfater. Hårklinikken befinder sig på Amaliegade 42 i København og på Vestergade 5B i Aarhus. Hårklinikken har klinikker globalt, herunder USA, Danmark, Dubai og Island. Læs mere om Hårklinikken her: https://harklinikken.dk/

4,0

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Konsultation Hårklinikken

Jeg har været til en konsultation hos Hårklinikken med Berfin Secilmis, og det var en virkelig god oplevelse. Det var tydeligt at Berfin var enormt vidende og passioneret, samtidig følte man sig lyttet til og tryg i hendes selskab. Den varmeste anbefaling herfra.

21 maart 2026

Kære Frederik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💌

Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen 🌱

De bedste hilsner
Hårklinikken

Endelig noget der virker

Jeg var fortabt - troede jeg skulle leve den sidste halvdel af mit liv med synlig hovedbund - deprimerende for en kvinde. Hår betyder så meget for ens udseende og selvværd relateret dertil.
Nu er der håb!

18 januari 2026

Kære Line,

Tusind tak for din fine anmeldelse💌

Hvor er det dejligt at høre, at du efter et halvt år kan se nye hår og mærke, at dit hår er blevet både kraftigere og mere glansfuldt.

Tak fordi du gav det tid, og fordi du deler din oplevelse 💛

De bedste hilsner fra
Hårklinkken

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skuffet og frustreret loyal kunde, som snart vil søge andre veje

Jeg har været trofast klient hos Hårklinikken siden 2019 - og har lige siden anbefalet dem til enhver kvinde og mand, der havde samme hårtabsproblematik som mig selv.

Produkterne gjorde klart en forskel, og jeg havde meget langt og smukt hår i flere år, indtil mit hårtab kom igen, hvilket jeg i dag ved skyldtes stofskiftesygdom.

Jeg har brugt mange penge hos Hårklinikken, faktisk over 40.000 kr., men på grund af min stofskiftesygdom er jeg stoppet med ekstrakterne, da det simpelthen er for dyrt for mig at starte forfra, når stofskiftet igen vælger at gå den forkerte vej. Nu bruger jeg derfor kun diverse shampoo og balsam.

Desværre er jeg meget frustreret over, at Hårklinikken igen har indført deres “Hair Miles”. Da jeg netop er gammel kunde, har jeg haft med disse Hair Miles at gøre før - og da jeg netop havde sparet mange op gennem årene, valgte Hårklinikken at droppe og afskaffe konceptet, hvilket var meget træls.

Nu er det endnu engang tilbage, men jeg føler mig sat tilbage som loyal kunde, da jeg igen skal starte forfra, hvilket jeg efterhånden synes, at jeg har oplevet mange gange med Hårklinikken siden 2019. Først var konsultationerne gratis, så var de ikke, så var de med, hvis man var på det gamle abonnement, så blev det gamle abonnement alligevel droppet - og nu indførsel af Hair Miles. IGEN.

Hvis jeg blev spurgt i dag, ville jeg desværre ikke anbefale Hårklinikken, da der nu er mange andre gode - og billigere - alternativer. Efter alle disse år er jeg oprigtigt skuffet over, hvordan det er endt.

Overvejer du alligevel at starte i behandling, vil min klare anbefaling være at blive kunde i København (online) - også selvom du måske bor i eller tæt på Aarhus - da min oplevelse med ledelsen i Aarhus-afdelingen desværre har været meget negativ.

22 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Det, jeg især satte pris på, var den ærlige rådgivning – der var ingen forsøg på at sælge mig behandlinger, som ikke ville give mening for mig. Tværtimod blev jeg anbefalet at gå videre til en hudlæge, hvilket gav mig stor tillid til deres faglighed og integritet.
En klinik jeg varmt kan anbefale, hvis man ønsker kompetent og ærlig vejledning 💛

3 december 2025

Kære Ida,

Tusinde tak for din fine anmeldelse 💌

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig set og taget alvorligt fra første øjeblik.

Tak fordi du vil anbefale os, det er den bedste anbefaling vi kan få. Det sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at se dig igen🌱

De bedste hilsner fra
Hårklinikken

Far too expensive

Far too expensive. You answer their questions but the answers are never good enough - £40 a consultation then and then they start to drag you in. Shampoo? £49 a bottle please…..
Questions to their office? It seems that you have to forget about an answer unless it is dripping with compliments!
Seems a rip off!!

Update - rubbish response! You fill out the form and then they tell you to have a “consultation” which was, and still is, £40!

11 december 2025

Dear Rich,

Thank you for taking the time to share your feedback. We are genuinely sorry to hear that your experience so far has been frustrating - that is never what we want for any of our clients.

We would also like to let you know that we have tried to reach you by phone, but unfortunately we haven’t been able to get through.

We have looked into your case and can see that you recently ordered our Hair Gain Extract. Our team has reached out to you by email as well, but unfortunately we have not been able to connect with you yet. The reason we contacted you is that all of our extracts are individually tailored, meaning we need either a completed free online hair analysis or a consultation with one of our Hair Specialists before we can determine the correct formulation for you.

We completely understand that this extra step can feel inconvenient, but it is an essential part of ensuring you receive a product that is effective for your specific hair and scalp condition. Without this information, we cannot in good conscience dispatch an extract, as it may not be the right blend for your needs.

We also want to clarify that you are never charged for guidance, support, or follow-up questions. Our goal is always to provide transparent, personalised care - not to pressure anyone into add-ons or unnecessary purchases.

We would really appreciate the opportunity to help you move forward in a way that feels clear. When you have a moment, you are very welcome to reply to the follow-up email we have sent or give us a call, and we will guide you through the next steps.

We hope to hear from you, and we sincerely wish you all the best.

Warm regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun give dem 5 stjerner.

Jeg har besøgt Hårklinikken i København, og fået den bedste oplevelse. Deres produkter er helt i top, og mit hår er blevet mere blødt, mere fyldig, mere glans og nem at style som holder hele dagen.
Jeg lagde en ordre på deres webside, hvor jeg bestilte 5 produkter. Den ene var forkert leveret, og jeg skrev til dem om aftenen, og lagde en ny ordre på det produkt jeg først havde bestilt. Jeg skrev en mail til kundeservice, sent. Næste morgen modtog jeg en mail hvor i der stod at jeg kunne beholde produktet der var forkert leveret, uden beregning, samt beskrivelse af hvordan det skulle bruges så jeg fik den bedste udnyttelse af produktet, og at de ville sende det produkt jeg oprindeligt havde bestilt også uden beregning.
Modtog samtidig en ordre bekræftelse at produktet var sendt.
Kan kun give dem 5 stjerner, og varmt anbefale deres produkter.

17 oktober 2025

Kære Henriette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de flotte 5 stjerner.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse både i klinikken i København og med vores kundeservice.

Vi gør os umage for at give hver eneste klient en personlig og positiv oplevelse, så det betyder meget for os at høre, at du både er tilfreds med produkterne og den service, du har modtaget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din tillid til os.

Vi glæder os til at se dig igen i klinikken og ønsker dig en rigtig dejlig weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Hårklinikkens produkter i…

Jeg har brugt Hårklinikkens produkter i to år og mit hår ser fantastisk ud!
Det er fyldigt og sundt. Kan virkelig anbefale Hårklinikken og dygtige Jannie i Aarhus.

27 september 2025

Kære Mille Marie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at dele din 'hårrejse' med os. Hvor er det fantastisk at høre, at du er så glad for resultatet, og at dit hår føles både fyldigt og sundt.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og vi skal nok sørge for, at Jannie i Århus får din ros, det vil hun helt sikkert blive rigtig glad for.

Rigtig god weekend.

Den bedste beslutning

Jeg kan ærligt sige, at det at tage til hårklinikken har været en af de bedste beslutninger, jeg har taget for mig selv. Jeg havde i over et år forsøgt forskellige løsninger, som jeg kunne finde på internettet for at hjælpe med mit store hårtab, men der skete ingenting. Efter mindre end et halvt år her, kan jeg allerede se en kæmpe forskel, meget mere, end jeg overhovedet havde turdet håbe på. Diya har været super professionel og virkelig imødekommende. Kan varmt anbefale det her!

12 september 2025

Kære Josefine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din 'hårrejse' med os.

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever så stor en forskel allerede! Vi ved, hvor meget hårtab kan påvirke én, så det betyder meget for os at høre, at du føler, det har været en af de bedste beslutninger for dig.

Vi giver naturligvis din ros videre til Diya – han vil uden tvivl blive rigtig glad for at høre dine søde og rosende ord.

Tak fordi du har delt din oplevelse, og for din tillid til os.

Vi glæder os til at følge med i din videre 'hårrejse' og til at se dig igen i klinikken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået fantastisk råd og vejledning…

Har fået fantastisk råd og vejledning fra Jannie, som på fineste vis, har analyseret mit hår, og valgt de helt rigtige produkter til mit hår.
Jeg er mere end tilfreds, og giver min varmeste anbefaling.

4 augustus 2025

Kære Christel,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for de rosende ord af vores hårspecialist Jannie, som nemlig er super dygtig.

Vi er rigtig glade for, at vi har dine varmeste anbefalinger og vil glæde os til at følge med i din videre hårrejse.

Hav en dejlig weekend.

Kæmpe anbefaling til Kira og Hårklinikken

Jeg elsker hårklinikkens produkter, og de gør virkelig en forskel for mit hår. Ved min første konsultation oplevede jeg rigtig god vejledning fra Kira i Aarhus, som både var sød og sjov og aldeles kompetent indenfor hendes område. Virkelig et fantastisk menneske!🙏🏼 Kæmpe anbefaling til Kira og Hårklinikken herfra!

29 juli 2025

Kære Caroline,

Tusind tak for din fine tilbagemelding og de flotte ord om både vores produkter og din oplevelse hos Kira i Århus.

Det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt vejledt og har oplevet en reel forskel med vores produkter – netop dét er kernen i vores arbejde.

Vi er også rigtig glade for, at Kira har givet dig en både professionel og nærværende oplevelse. Hun er nemlig super dygtig og vi sætter pris på din anerkendelse af Kira.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din anbefaling.

Vi glæder os til at følge dig videre på din 'hårrejse'.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Seemed to work at first for 4-6 months then went backwards.

I have used this system daily as prescribed for over 2 years. It seemed to work initially (maybe 4-6 months) and then it stopped. I was so hoping it would start up again so I kept using it. It costs so much money and a huge time commitment. My hair dried out so badly I was using almost a whole bottle of the conditioner to counter balance that...it didn't help that much. Sigh. I think it's time to cancel. I'm losing so much hair now and it's worse than when I started. In addition I just read that they have watered down their formula...not sure it's true but this was from an ex-employee.

4 juli 2025

Dear Caterina,

Thank you for taking the time to share your experience, we appreciate your honesty.

We have asked for your personal information to be able to reach out to you but we have not heard back.
We would really value the opportunity to look deeper into your case with one of our hair specialists. Sometimes adjustments to the regimen, or identifying underlying causes that may have changed over time, can make a meaningful difference.

Regarding the speculation about our formula, we would like to clarify that while our formulations may be adjusted over time to improve efficacy or adapt to new research, we never compromise on quality. If there is ever a change, it is done transparently and with the goal of improving our clients' results.

We hope to hear back from you and wish you a great day.

Kind regards,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har været glad kunde hos…

Jeg har været glad kunde hos Hårklinikken i over 2 år og har kunnet se en tydelig forskel. Jeg har anbefalet dem til mange og vist mine før-/efterbilleder for at vise, at det virkelig virker.

Desværre er jeg blevet lidt skuffet. Nu koster en konsultation 425 kr., hvilket man er nødt til at betale bare for at finde ud af, om ens formular skal ændres. Det føles meget uoverskueligt at få klarhed over, hvad der kan justeres– hvilket gør det svært at tage stilling til, om man har brug for en tid.

Jeg havde faktisk tænkt, at jeg aldrig ville stoppe med at bruge Hårklinikken, men i dag overvejede jeg det. Det er en virkelig ærgerlig beslutning at sætte prisen så højt på noget, der burde være en del af den løbende opfølgning.

Opdatering:
Hårkliniken har kontaktet mig og vi har aftalt at i næste konsultation laver vi plan til så jeg ikke har brug for mange konsultationer. De gør mig også opmærksom på at man får 15% rabat af konsultation så brusen er 380DKK som jeg stadig synes er for maget. Jeg synes der mangler lidt mere valu & information til konsultation så den pris er retfærdig. Et professionelt samlingen af din billeder i et dokument vil være dejligt og brugbart så man kan dele sin fremgang med andre. De er sød der in og vil garne hjælpe, produktet virker. Jeg kommer til at fortsætte, men hvis de ikke passer på med sin forætningsmodel så tror jeg at de mister kunder.

25 juni 2025

Kære Halldóra,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele både din positive oplevelse og dine ærlige bekymringer.

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft tydelige resultater med vores behandling og at du har anbefalet Hårklinikken til andre – det betyder rigtig meget for os.

Samtidig er vi dog kede af at høre, at du har følt dig skuffet over udviklingen i vores konsultationsstruktur og prissætning. Vi forstår godt, at det kan virke uoverskueligt og frustrerende, når det koster at få vurderet, om der skal laves ændringer i formularen og det tager vi til os.
Det er vigtigt for os, at vores konsultationer opleves som meningsfulde og værdifulde. En analyse af din hårbund, samt samtale og dokumentation af dine fremskridt, er en central del af forløbet, det er her, vi sammen sikrer, at behandlingen er målrettet og effektiv.

Som vi talte om i telefonen, ændrer hårbunden sig naturligt gennem livet. Derfor er det nødvendigt, at vi løbende tilpasser sammensætningen af din Extract, så den matcher dine aktuelle behov. På denne måde kan vi sikre dig det bedst mulige og mest skræddersyede resultat.

Det glæder os, at du har haft en god dialog med os, og at vi sammen har fundet en løsning, der passer til dit forløb. Din feedback om rabatter og ønsket om endnu mere værdi i konsultationerne er meget relevant og vi tager det med os i vores fortsatte arbejde for at sikre den bedst mulige oplevelse.

Vi er rigtig glade for at høre at du fortsætter hos os og tak fordi du hjælper os med at blive bedre.

Rigtig god weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

"Hårklinikken har ændret mit liv

"Hårklinikken har ændret mit liv – det virker virkelig!"

Jeg havde kæmpet i årevis med hårtab på grund af hormonelle forandringer og psoriasis i hovedbunden. Jeg følte mig opgivende og havde prøvet alt – både dyre produkter, kosttilskud, og behandlinger, uden at se nogen reel forskel. Men så stødte jeg på Hårklinikken, og det blev ærligt talt vendepunktet for mig.

Allerede efter få uger kunne jeg mærke en forskel – ikke bare visuelt, men også i min selvtillid og mit velvære. Mit hårtab blev markant reduceret, min hovedbund føltes sundere, og jeg begyndte at se små nye hår gro frem. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det virker virkelig. Produkterne er gennemtænkte, skånsomme og effektive – og man føler virkelig, at der er videnskab og erfaring bag alt, de laver.

Jeg er især imponeret over, hvor personlig og grundig rådgivningen er. Det føles som om, de virkelig forstår de mange facetter af hårtab – især når det hænger sammen med hormonelle ubalancer og hudproblemer som psoriasis.

Hårklinikken har givet mig noget af det vigtigste tilbage: troen på, at mit hår kan blive sundt igen. Og det er ikke bare håret, men også livskvaliteten, der har fået et kæmpe løft.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger – det her er ikke bare produkter, det er en investering i din selvtillid og livsglæde.

12 juni 2025

Kære Jeanet,

Tusind tak for din varme og ærlige anmeldelse og for at dele din 'hårrejse' med os. Det betyder utrolig meget for os at høre, hvordan forløbet hos Hårklinikken har gjort en så positiv forskel i dit liv både for dit hår og din livskvalitet.

Vi ved, hvor hårdt det kan være at kæmpe med hårtab, især når det er forbundet med hormonelle forandringer og hududfordringer som psoriasis. Derfor er det både rørende og motiverende for os at læse, hvordan du har oplevet konkrete resultater og fået troen tilbage på dit hårs sundhed.

Vores mål er netop at tilbyde individuelle løsninger, der bygger på mange års erfaring og forskning, kombineret med personlig rådgivning. Det glæder os derfor, at du har følt dig set og forstået i den proces.

Tak fordi du har delt din historie og for dine varme anbefalinger. Det er netop den slags tilbagemeldinger, der minder os om, hvorfor vi gør, hvad vi gør.

Vi glæder os til at følge med i din videre 'hårrejse' og til at se dig tilbage i klinikken.

Du ønskes en rigtig dejlig weekend.

Terrible experience

I have consistently used their extract together with shampoo for 6 months and seen absolutely ZERO results.
I think they really do good promotion but the products are useless mumbo jumbo. Don't believe in their 'clinical results' and don't waste your money (and hopes) here.

10 juni 2025

Dear Betul,

Thank you for taking the time to share your experience. We are genuinely sorry to hear that you have been disappointed with your results.

We understand how frustrating it must be to commit both time and hope to a treatment plan and not see the improvements you expected. We welcome the opportunity to review your treatment plan with one of our Hair specialists to see if there were any factors internal or external that may have affected your response. In some cases, adjustments to the extract formulation or broader regimen can make a meaningful difference.

We also want to assure you that our clinical results and product development are based on decades of research and experience.

If you are open to it, we would be happy to discuss your case further. Otherwise, we sincerely wish you all the best on your journey.

Kind regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kompetance og dejlige…

Fantastisk kompetance og dejlige produkter. Jeg synes at produktet lever op til hvad det lover.
Diya er fantastisk, tak for dig😍🙏🏼

22 mei 2025

Kære Helle,

Tusind tak for dine fine ord omkring os og vores produkter. Det sætter vi stor pris på og vi er glade for, at de lever op til dine forventninger. Diya er nemlig helt fantastisk og vi har også videregivet dine rosende ord til ham.

Vi glæder os til at se dig igen i klinikken og til at følge med i din videre 'hårrejse'.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tydelige resultater – både i struktur og glans!

Jeg har været i forløb hos Hårklinikken i et stykke tid nu (9 måneder), og jeg er virkelig positivt overrasket over resultaterne. Både min hårstruktur og hårglans er markant forbedret – mit hår føles stærkere, sundere og ser langt mere levende ud end før.

Forløbet har været professionelt og trygt hele vejen igennem, og jeg har følt mig godt vejledt med produkter og rutiner. Det er ikke kun noget, jeg selv mærker – jeg har også fået flere komplimenter fra folk omkring hvor langt og kraftigt mit hår er blevet.

Kan helt klart anbefale Hårklinikken, hvis du ønsker synlige og varige forbedringer i dit hår!

14 mei 2025

Kære Stephanie,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at du deler din 'hårrejse' med os.

Vi er så glade for at høre, at du har oplevet så tydelige og positive resultater efter dit forløb hos os. Det glæder os virkelig at høre, at både din hårstruktur, glans og styrke er forbedret og at det ikke kun er noget, du selv mærker, men også noget andre lægger mærke til.

Vi lægger stor vægt på at skabe trygge og personlige forløb, hvor du føler dig godt vejledt hele vejen, så det betyder meget for os at høre, at du har oplevet netop det.

Vi glæder os til at følge dig videre på din 'hårrejse' og til at se dig igen i klinikken.

Utrolig dårlig kommunikation

Utrolig dårlig kommunikation - højre hånd ved ikke hvad venstre hånd lover. Havde et abonnement som omfattede tre konsultationer og tre produktleverancer, så fik jeg pludselig at vide at anden og tredje konsultation hver koster 475 kr. selv om de var med i den oprindelige aftale. Gennem et par e-mails aftalte vi at det skulle jeg ikke betale for. Så modtager jeg for et par dage siden bekræftigelse på anden konsultation - og så står der igen (husk dit kreditkort) at konsultationen koster 475 kr.! Jeg gider ærligt talt ikke starte forfra med hvad der er lovet etc. Så vær opmærksom på, at man åbenbart ikke kan stole på de aftaler man indgår med Hårklinikken i København.

12 mei 2025

Kære Morten,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne understrege, at dit forløb var tilknyttet vores daværende abonnement, som omfattede tre leveringer samt to opfølgende konsultationer uden ekstra betaling. Disse konsultationer er en vigtig del af behandlingen, da de giver os mulighed for at tage baseline-billeder og justere ekstrakterne løbende for at opnå bedst mulige resultater.

Vi forstår, at der har været tvivl i forhold til bookingbekræftelsen. Vores system viser desværre automatisk den fulde pris på 425 kr. for alle konsultationer – uanset om man er på abonnement eller ej – og det fremgår også som standard, at man skal medbringe sit kreditkort og MITID. Det skyldes, at visse abonnementer kræver disse oplysninger, mens andre ikke gør. Dette er ikke et udtryk for, at du skulle betale ekstra, men blot en teknisk begrænsning i vores bookingsystem.

Vi bestræber os altid på at kommunikere klart og gennemsigtigt, og vi er ærgerlige over, hvis du har oplevet det anderledes. Vi håber, at dette giver lidt mere klarhed og perspektiv på, hvordan tingene hænger sammen. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål.

Du ønskes en dejlig dag.

Rigtig gode produkter!

Jeg har brugt hårklinikkens produkter i mange år, og er virkelig glad for dem! Mit hår føles og ser meget sundere ud. Har desuden også fået gode resultater med deres ekstrakt, da ellers førhen har døjet med udtynding. Men ekstrakten har “bremset” den udvikling, hvilket jeg er meget taknemmelig for

7 mei 2025

Kære Frederikke,

Mange tak for din anmeldelse af Hårklinikken samt for at dele din 'hårrejse' med os. Vi er så glade for at høre om dine positive resultater med vores Hair Gain Extract samt supplerende produkter. Det er nemlig helt vildt de resultater, der kommer ved kontinuerlig brug af vores produkter.

Vi vil glæde os til at se dig igen i klinikken og så ønsker vi dig en rigtig dejlig dag,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da jeg med tiden har fået tyndt hår på…

Da jeg med tiden har fået tyndt hår på toppen og ved tindinger som jeg er rigtig ked af, fik jeg anbefalede hårklinikken af en kollegaer som havde haft gode resultater med produkterne fra hårklinikken. Jeg kom til en konsultation hos Diya som var meget venlig og yderst tålmodig da jeg havde MANGE spørgsmål. Føler at jeg fik en god vejledning og ser nu frem til at starte mit forløb.

6 mei 2025

Kære Sima,

Tusind tak for din anmeldelse af Hårklinikken samt for at dele begyndelsen på din 'hårrejse' med os. Vi er rigtig glade for at læse, at du føler dig taget godt imod af vores hårspecialist Diya som nemlig er helt fantastisk og rigtig dygtig til at vejlede.

Vi vil se frem til, at du besøger klinikken igen og så glæder vi os helt vildt til at følge med i din 'hårrejse'.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt ekstrakten+ shampoo og…

Jeg har brugt ekstrakten+ shampoo og conditioner i 1,5 år nu og kan tydeligt mærke forskel på hårvækst og hovedbund.

Jeg kan tydeligt se en forskel på de billeder vi har taget under mine konsultationer.

Kundeservice og konsultationerne er helt i top! Jeg føler jeg kan være ærlig og bliver modtaget med stor forståelse.

Jeg kan klart anbefale Hårklinikken!

30 april 2025

Kære Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse af Hårklinikken samt for at dele din 'hårrejse' med os. Vi er rigtig glade for at læse, at du både har set og mærket effekten af vores Hair Gain Extract sammen med vores supplerende produkter.

Vi siger ligeledes et stort tak for dine rosende ord omkring vores kundeservice og konsultationer. Vi bestræber os på altid at levere kundeservice på højeste niveau og er derfor glade for at dette er din opfattelse af os.

Vi vil glæde os til at følge med i din videre 'hårrejse' samt at se dig i klinikken igen.

Team Hårklinikken

Lees meer over geverifieerde reviews.