Product was correct bezorgd. Aandachtspunt: Het ontbreekt aan goede telefonische bereikbaarheid en afspraak om mij terug te bellen werd helaas niet nagekomen! Ik hoop dat Goldwell Soft Color 5N, 125... Toon meer
Alles goed gegaan, snel afgehandeld en op tijd geleverd. Een tip maar voor haarmarkt.nl: ook leveringsinfo (eventueel een traceringscode) meesturen in een bevestigingsemail. Zelfs als je geen account... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik heb 6 potten gel besteld waarbij er…
Ik heb 6 potten gel besteld waarbij er bij aankomst eentje volledig openlag. Hele door onder de gel. Dit binnen een half uur na ontvangst gemeld zonder dat er reactie kwam. Vervolgens na ruim een week nog een keer gemaild, weer geen enkele reactie. Laatste keer dat ik zaken doe met deze partij.
Doos besteld met waxpotjes niet…
Doos besteld met waxpotjes niet geleverd is na een week. Uiteraard kan vertraging gebeuren, maar meerdere malen geprobeerd contact op te nemen maar dit mocht niet baten.
Ik ga er vanuit dat dit nu niet meer komt, jammer want de prijzen waren wel competitief.
Snel geleverd en goede prijs voor…
Snel geleverd en goede prijs voor geleverde artikelen. Erg tevreden

Antwoord van Haarmarkt
Doen precies wat ze beloven
Doen precies wat ze beloven. Beste prijs ook nog voor het haarproduct wat ik zocht. Snelle levering!
Had ik veel eerder moeten doen....
Mijn, door de thuiskapper totaal verknipte haar, hebben ze (Veronique) in 3 knipbeurten weer tot een mooie coupe omgetoverd. Er is heel eerlijk gecommuniceerd over het eindresultaat bij de eerste herstelknipbeurt. Ik wist dat het een tijdje zou duren voordat de ik er weer fatsoenlijk bij liep maar het is zoals voorspeld goed gekomen . Daarnaast heeft Veronique mijn natuurlijk grijze lange haar met highlights tot een hippe look gemaakt. Ik word wekelijks in het openbaar aangesproken op mijn haar(kleur) door vrouwen die hun grijze haar (nog steeds) verven.
Zoek je een goede kapper? doen!
Klantenservice die je stalkt als je een…
Klantenservice die je stalkt als je een verkeerde review schrijft volgens hun.
In ieder geval niet tevreden over mijn bestelling. Als jullie haarverf verkopen weten jullie toch wel het verschil tussen demi-permanent en permanent. Succes met inlezen in welke jullie producten jullie eigenlijk verkopen. Val mij er niet meer mee lastig alstublieft 😆
Ze zeggen geen stalk/spam mails te sturen, maar ze doen elke minuut de reactie op de review aan passen waardoor ik in 10 minuten 6 meldingen krijg van dit bedrijf. Erg naar en ook in bedreigende/beledigende teksten.

GEWELDIG.
GEWELDIG.
GOED ARTIKEL, NETJES VERPAKT, VOOR EEN TOP PRUJS, SNEL VERZONDEN.
ALLEEN MAAR LOF!!! ECHT EEN AANRADER. HELMAAL HAPPY EN TEVREDEN
Goede en snelle service
Snelle afhandeling
Alles in orde
Netjes geleverd
Netjes geleverd, alleen niet volgens voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis! Wel de dag erop en zelfs eerder dat verwacht!

Antwoord van Haarmarkt
Super vriendelijk geholpen en te woord…
Super vriendelijk geholpen en te woord gestaan, ik moest toevallig iets retour sturen maar dat is super opgelost!