Wat een super service, haarprodukt van L'ANZA besteld. Netjes gecommuniceerd, Netjes verpakt geleverd gekregen. Daarna ook nog een e-mail ontvangen, of ik tevreden was met de levering. Absol... Toon meer
Verkeerd product besteld en vervolgens contact geprobeerd te zoeken...telefonisch drama en via de mail niet veel beter(3x zelfde mail achter elkaar met exact zelfde tekst)uiteindelijk toch iemand gesp... Toon meer
Had 2 flessen van 1000ml besteld, omdat deze niet beschikbaar was bood men uit zichzelf 5 x 500ml (bonus 500ml)baan. Waar vind je dat nog, top service!! Ook zeer snelle antwoorden op vragen en goede i... Toon meer
Vorige week de XXL diffuser gekocht. Heel snel en netjes verzonden. Keurig! De diffuser past perfect om mijn bestaande Noov föhn. Mijn haar is echt sneller droog en mijn krullen hebben meer definiti... Toon meer
Heeft 7% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik miste 2 flessen conditioner
Ik miste 2 flessen conditioner. Klantenservice reageert vervolgens traag. Toen er gereageerd werd stelden ze voor om het bedrag terug te betalen. Aangegeven dat ik dit niet wilde en alsnog de flessen wilde ontvangen. Niets meer gehoord. Wel geld terug ontvangen maar niet de service die ik graag wilde.
Na een week pas bericht niet leverbaar…
Na een week pas bericht niet leverbaar naar op de sire nog wel
Heel slecht
Goede prijs...goede service
Betrouwbaar??
Onlangs heb ik besteld bij deze shop, nu kreeg ik mijn bestelling niet compleet. Gelijk via de webshop het contact formulier ingevuld, maar krijg geen reactie. Na enkele dagen heel de ochtend geprobeerd te bellen, weer geen contact. Nu via mail geprobeerd, weer geen reactie!
Ik heb geen reactie gekregen na onderstaande antwoord!

Antwoord van Hairwebshop
Slecht bereikbaar
Een verkeerde oxydant ontvangen,wat kan gebeuren. Maar het lukt niet om contact te krijgen. Ik heb gemaild, meerdere keren gebeld en het contactformulier ingevuld, maar helaas geen reactie.
Uiteindelijk na veel heen en weer gemail, en niet nagekomen afspraken, mijn hele bestelling geretourneerd. Maar nog steeds het aankoopbedrag niet terug ontvangen.
Goede service!
Ik had een combipakket besteld met een shampoo en conditioner. Toen ik het uitpakte bleken er 2 conditioners in te zitten en geen shampoo. De shampoo is snel nagestuurd en ik hoefde de conditioner niet terug te sturen. Communicatie verliep heel vlot en goed👍🏻.
De afspraak rondom de levering is goed…
De afspraak rondom de levering is goed nagekomen.
Snel en goed!
de bestelling is snel geleverd
Ik ben tevreden omdat ik alles binnen…
Ik ben tevreden omdat ik alles binnen heb gekregen
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf! Voor het eerst mijn haarspullen hier besteld omdat de levering snel zou zijn. Voor 15:00 besteld, volgende dag in huis. Nou dat gaat dus niet op. Geprobeerd te bellen, kreeg geen gehoor! Een bericht gestuurd, nog geen antwoord. Ik heb mijn spullen optijd nodig, en heb nu dus echt een probleem! Ik wacht mijn bestelling af, maar dit is de allerlaatste keer dat ik hier bestel!!! Voortaan gewoon weer naar de webshops die wel woord houden en optijd versturen!
Snel geleverd ik had een fout gemaakt…
Snel geleverd ik had een fout gemaakt in de bestelling maar die werd direct gecorrigeerd. Zal er zeker weer bestellen.
Goed alleen beetje langere verwerkingstijd voor het verzenden…
Verzendtijd duurt wel lang ( 2 dagen) vind ik persoonlijk. Eens verzonden wel volgende dag geleverd.
Niets ontvangen
Maandag 30/9 bestelling geplaatst nog steeds niets ontvangen!! Wel een mail ter beoordeling. Niet zo goed zou ik zeggen.

Antwoord van Hairwebshop
Gewoon snel geleverd wat ik had bestee
Correcte ervaring.