Efter han har været over blevet klippet
Vi er meget tilfredse med resultatet
👍👍👍👍👍👍👍🐾🐾🐾🐾

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Lille salon i Søborg og Hvidovre der tilbyder pelspleje af hunde og katte i alle størrelser
Karetmagerporten 91, 2650, Hvidovre, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Efter han har været over blevet klippet
Vi er meget tilfredse med resultatet
👍👍👍👍👍👍👍🐾🐾🐾🐾

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Christina er den bedste hundefrisør vi nogensinde har prøvet, og vi har været til et par stykker! Vi fandt hende gennem en familiekontakt, og er mega tilfreds med betjeningen og oplevelsen. Hun er professionel og sød, og behandlede vores hund med omtanke og forsigtighed, for at sikre at han havde en god oplevelse. Vores hund blev virkelig glad for hans ny klip, og da vi besøgt hende igen for en sommerklip, var han den mest artige dreng med hende, og gjorde hele oplevelsen bare nemt for alle, også for ham selv. Vi fik et billede af ham mens han blev føntørrede med nogle ørebøffer på for at beskytte ham, da vi ved at han ikke har været så glad for at være føntørrede før, som vist bare at Christina var opmærksomme på hvad hunden havde brug for og reagerede på det for at skabe en god oplevelse.
Og selfølgelig så han så super godt ud til sidst! Vi er mega tilfreds med Christina's arbejde og vil varmt anbefale hende til hver hundeejer der leder efter en god hundefrisør.

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Super dejlig oplevelse og dejlig service

Stor anbefaling fra Pablo 😊 Betryggende første besøg 🙏 Og super god resultat 👏👍

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Jeg var forbi med min lille Toy puddel, Alex, i dag. Det var simpelthen en så god oplevelse. Fantastisk service og slut resultat. Vi er glade for, at have fundet vores nye faste frisør. Stor anbefaling fra Alex :-)

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Der er ingen tvivl om at Pinocchio nyder at besøge salonen! Flot klippet og dejlig blød efter bad ❤️ Vi kan klart anbefale stedet!!

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Har netop hentet min dejlige hund hos hairy huskies. Blød, lækker og smukt klippet.
Christina giver sig tid og går meget op i detaljerne i hundens pels
Giver de varmeste anbefalinger ❤️🐶

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Jeg vil anbefale Hairy Huskies Hundesalon til alle jeg møder.
Min servicehund Nanna trængte til en ordentlig spaoplevelse. Og det kan man sige at hun fik. Hun trængte bare til den helt store tur. Nanna er labradorretriver og skulle ikke klippes.
Så hvis du leder efter et sted, hvor hunden er i fokus, så er det her.
Jeg oplevede Christina som professionel, servicemindet og behagelig.

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Christina leverer altid en fantastisk oplevelse og et flot resultat. Min hund blev mødt med stor omsorg og professionalisme, og pelsen ser skøn ud. Kan varmt anbefales!

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Meget omsorgsfuld og tillidsfuld så snart vi kom ind af døren med vores puddel. Han blev så flot klippet og ingen tvivl om at han har haft det super godt i salonen. Vi kommer klart igen

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Super god service og fokus på hunden. Tusind tak.

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
God og tillidsskabende med et flot resultat. Er god til min krøllede doodle der er en lille smule sky.
Kommer snart igen… 👍

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Rigtig god oplevelse, vores lille bandit er blevet så flot, virkelig en tryg lille hundesalon, som jeg meget varmt kan anbefale, vi kommer helt sikkert tilbage.

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Utrolig fin klipning af vores lille krøltop. Vi fik den blødeste, flotteste og meget velduftende hund tilbage.
Kommer helt klart igen 😀

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Meget roligt og med fokus på hundens trivsel. Super fin service og en flot klipning. Vi kommer helt sikkert igen! Kan anbefales

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Super god omsorg og service - der er ro så min hund var tryg, og super professionel klipning. Meget tilfreds.

Antwoord van Hairy Huskies Hundesalon I/S
Lees meer over geverifieerde reviews.