Jeg købte nogle superflotte og lækre håndklæder. God kvalitet og i øvrigt super hurtig levering med postnord. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Lees wat reviewers zeggen
God kundeservice og kvalitet på håndklæderne. Jeg lavede en bestilling tidlig på dagen, og så fandt jeg ud af at jeg ville købe nogle flere håndklæder som gaver til familien, så jeg lavede endn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service! Jeg bestiller varer 3.4.25 med et lille håb om at gaven der skal gives 4.1.25 når frem-helt overraskende lander pakken til den ønskede tid. Bedst af alt, produkterne er fantastiske... Toon meer
Hurtig og god service. Selv om postnord laver misinformation, informere om jeg kan hente min pakke 2 timer fra min bopæl. Kan ikke få respons fra postnord, men hos hamam, svarer de hurtigt og giver mi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Os med alle hamam håndklæderne Altid et kæmpe udvalg af alle de smukke autentiske, håndvævede hamam håndklæder fra Tyrkiet. Direkte fra væven til din postkasse, uden fordyrende mellemled. Vi glæder os til at pakke din ordre.
Contactgegevens
Denemarken
- hamam.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig levering og super lækre og…
Hurtig levering og super lækre og flotte håndklæder, der tørre meget hurtig
Håber snart og modtage mine to…
Håber snart og modtage mine to håndklæder .

Bestilte læderrem
Bestilte læderrem, men farven svarer slet ikke til den på billedet. Farven ser lysebrun ud men remmen er i virkeligheden helt mørkebrun. Hamam.dk vil ikke betale fragten eller returfragten. Så nu har jeg købt en livrem til 250 kr. Og 80 kr. I fragt. Dårlig oplevelse.
Hurtigt levering og topklasse…
Hurtigt levering og topklasse kundeservice. Mine handsker gik i stykker og de sendte øjeblikkeligt et nyt par. Ikke sidste gang jeg handler her 10/10
Hurtig levering og fine håndklæder
Hurtig levering og fine håndklæder. Og nu er jeg er ved at give stjerner så 1 stjerne til mig selv fordi jeg bestilte en forkert størrelse. Ingen problemer med returnering, så nu skal jeg bestille nogle nye🙂
God service og hurtig levering
Jeg bestilte to håndklæder og et par espadrilles, hvor det hele føles som rigtig god kvalitet. Det hele kommer med mig, når jeg skal gå caminoen til foråret.
Leveringen gik super hurtigt også.
Alt i alt en god og hurtig service. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler ved hamam.
Lyn service lækre varer
Varerne var der dagen efter, rigtig lækre strandhåndklæder til en god pris … kan kun anbefales

Antwoord van Hamam
Lækre håndklæder hurtig levering.
Lækre håndklæder hurtig levering.
Der var nogle knækkede tråde i mit ene håndklæde. Jeg skrev en mail til kunde service og vedhæftede billed af hullet. Fik besked dagen efter om at de ville sende et nyt og jeg kunne beholde det med hul og evt. Forsøge at reparere det.
Super tilfreds med kunde service, kvalitet og pris. Jeg vil klart handle der igen.

Megadårlig oplevelse
Købte ikke mindre end 12 sort/hvide håndklæder som jeg har vasket adskillige gange uden at det har øger tørreeffekten. Hamam.dk vil ikke tage varerne retur.
Absolut dårlig oplevelse.

Hurtig levering.😊👍
Hurtig levering.😊👍
Super oplevelse. Kan varmt anbefales.🙂
PS. Hæver først deres tilgodehavende når varen er leveret👍👍👍
Rigtig fin købsoplevelse
Rigtig fin købsoplevelse.
Lynhurtige til at svare på mail, og jeg havde varene allerede dagen efter. Varene er som forventet.
Kommer helt sikkert igen.
Bestiller to håndklæder (et rigtig godt…
Bestiller to håndklæder (et rigtig godt tilbud) får varerne dagen efter!
Ordrebekræftelse med det samme!
Det kører bare og kvaliteten er lækkert! Meget imponeret og tilfreds ☺️
Super kundeservice
Super kundeservice! Hurtig levering. Lækre håndklæder!
Hamam.dk - tidligere lagersalgslangerup.dk
Hej.
Har forgæves forsøgt at kontakte lagersalgslangerup.dk (som Hamam.dk hed før ferien) vedr. en manglende tilbagebetaling ??
Jeg har ikke fået min bestilling som aftalt og I har på mail før ferien beklaget fejlen og lovet at tilbageføre pengene. Hvornår kommer de og hvornår kan jeg forvente at I svare på mail og tlf. igen ?
Har kun haft gode oplevelser med dem
Har kun haft gode oplevelser med dem . Feks fik jeg et bundt sokke hvor det ene par ikke var ok .og straks fik jeg bare et helt bundt , og dejlige billige jeans har jeg købt flere af.

Altid god service
Endelig er I tilbage - kunne ikke forstå der ingen nyhedsbreve kom.
Men det gjorde der i dag, tak for det :-)
Altid god service fra jer - uanset jeres navn, det er jeg sikker på.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.