Bedrijf heeft geantwoord
Den 11 december 2024 kontaktade jag Handelstorget.com för att begära ett uttag. Jag blev försäkrad om att pengarna skulle överföras till mitt bankkonto. Men än idag har jag inte fått några pengar.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Handelstorget Din Investeringspartner är den perfekta samarbetspartnern för att hjälpa dig nå dina ekonomiska mål. Med över 19 års erfarenhet inom finans och handel erbjuder Handelstorget Din Investeringspartner en oslagbar kombination av expertkunskap och avancerad teknologi. Företaget grundades 2005, strax efter den stora marknadskraschen, och har sedan dess byggt upp en gedigen erfarenhet av att analysera marknadsrörelser och trender. Vi förstår att handel handlar om mer än bara siffror, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade efter varje kunds unika behov. På Handelstorget Din Investeringspartner är vårt mål att göra handel tillgängligt, lönsamt och begripligt för alla, oavsett tidigare erfarenhet. Vår plattform är utformad för att ge både nybörjare och erfarna investerare de verktyg och kunskaper de behöver för att navigera genom den komplexa världen av aktier, råvaror, kryptovalutor och valutor. Vi är stolta över att erbjuda support i världsklass, något som våra kunder värdesätter högt. Handelstorget Din Investeringspartner tror på din potential och arbetar hårt för att du ska nå dina finansiella mål. Tillsammans kan vi bygga en stabil grund för din ekonomiska framtid och hjälpa dig på din resa mot framgång.
25 Cabot Square, Canary Wharf , E14 4QA, London, Verenigd Koninkrijk
Vi är tydligen några som känner sig lurade av handelstorget.
Vi borde gå samman och yrka på att vi får upprättelse och inte en massa skulder. För pengar som lovats kommer inte
Ann-Christine carlsson

Antwoord van Handelstorget
Försök att kontakta företaget har varit utan framgång, eftersom deras webbplats för närvarande inte går att nå. Baserat på min erfarenhet avråder jag starkt från att ha något att göra med detta företag. Enligt min åsikt verkar deras verksamhet vara mycket tveksam, om inte rent av bedräglig.

Antwoord van Handelstorget
Jag har kontakt med David Bennet i Handelstorget.com och tyvärr så ligger den sidan nere och har gjort sedan julhelgen men kommer säkert igång efter nyår. Allt som jag och David har avtalat har varit positivt. Det är Google som säger att hemsidan inte är säker och därav går det inte att logga in.

Antwoord van Handelstorget
Jag hittade deras plattform genom att läsa några onlineartiklar för ett tag sedan. Deras gratis community var imponerande, så jag uppgraderade till VIP. Det har varit en fantastisk upplevelse! Tack, team.

Antwoord van Handelstorget
Jag är en absolut nybörjare inom handel, så jag sökte på nätet efter de bästa plattformarna, och Handelstorget.com rekommenderades. Jag ångrar inte mitt kryptokonto där; även om jag har ett litet konto har jag redan gjort en del vinst. Alla frågor eller problem hanteras snabbt av supportteamet, som hjälpte mig med ett problem som jag skapade själv. Jag skulle definitivt fatta samma beslut igen.

Antwoord van Handelstorget
Efter ett fantastiskt trevligt och bra bemötande från *rådgivarna" David och Martin , och det man investerat stigit otroligt bra (för bra för att vara sant?)
Så är det nu helt tyst, och uttags försöken pending sedan 1 vecka tillbaka.
Nu verkar domänen handelstorget.com vara bortplockad, ingen åtkomst möjlig till varken hemsida eller mailadresser.
Antingen har vi som investerat i handelstorget.net.se.com blivit lurade, eller så råkar servern bara ligga nere nu när flera av oss ville ta ut lite jul pengar.
Jag lovar att ändra antal stjärnor beroende på vad som händer närmsta veckan

Antwoord van Handelstorget
Supportteamet är otroligt välorganiserat och exceptionellt. De visar stort tålamod och är alltid ivriga att hjälpa till. Mycket uppskattat, allihop!

Antwoord van Handelstorget
Jag började med en liten investering ($100) och har vuxit över $450. Affärerna är korrekta och supportteamet finns alltid där för att hjälpa till. Fantastisk upplevelse!

Antwoord van Handelstorget
Handelstorget.com har varit en fantastisk lärorik upplevelse. Deras akademi är full av användbart innehåll, och affärerna har varit lönsamma. Jag började med "prova på-konot"

Antwoord van Handelstorget
Jag är nöjd med mina resultat hittills och kommer definitivt att fortsätta använda Handelstorget.com!!! 🔥🔥

Antwoord van Handelstorget
Jag kan inte uttrycka tillräckligt mycket tack för att vara en del av Handelstorget.com trade Crypto VIP Group. Alla affärer är väl genomförda och jag har full kontroll över affären om jag vill ändra något. Jag gjorde säkra vinster bara genom att göra fem dagar i rad. Varje medlemskap är absolut prisvärt och ovärderligt jämfört med tjänster och kvalitet.

Antwoord van Handelstorget
Handelstorget.com gör sin veckogenomgång av hur många affärer som träffar. Jag verifierade alla dessa och många andra branschgrupper, och de har den överlägset högsta andelen för att ha rätt. Det är nästan omöjligt att förlora pengar, och de fick mig också igång med Crypto. Tack!

Antwoord van Handelstorget
Handelstorget.coms VIP-grupp är värt det. Affärerna är lätta att följa och resultaten har varit konsekventa. Dessutom är deras supportteam alltid till hjälp. Rekommenderar varmt! Jag började med $350, och nu är jag på $880 på 16 dagar.

Antwoord van Handelstorget
Jag gick med på Handelstorget.com för ett tag sedan, kan inte så mycket om handel. Deras guider och support har varit super hjälpsamma. Jag börjar sakta förstå hur det fungerar och ser lite vinster. 10/10. 👍

Antwoord van Handelstorget
Stödet från teamet och andra medlemmar har gjort en enorm skillnad i min handel. 🚀 Rekommenderas varmt.

Antwoord van Handelstorget
Försöker ta ut krypto, står bara pending sen flera dagar, när man försöker kontakta dom så står det bara "meddelandets skickades inte" ren bluff dom vill inte att man ska kunna kontakta dom, VARNING!! ni får inte ut några pengar om ni sätter in hos Handelstorget
Självklart har ni mina uppgifter, har skickat in körkort och är verifierad och godkänd dessutom kompleterat mina uppg. hos Trustpilot, har även mailat er support direkt men inget svar.....

Hej Martin!
Du / Ni tycker säkert att jag är ett lättlurat byte. För er info är det den rollen som jag ska spela. Det är inte mina pengar som jag spelar med utan jag är medlem i en seniorförening som jagar bedragare på nätet och i press. Om ni inte reglera mitt / vårt engagemang i arbitrage handel i Bitcoin kommer ni att klassas som bedragare. Vi kommer att då driva fallet Handelstorget vidare, med de samarbetsavtal som vi har med berörda myndigheter. Jag/vi kan kan som en slutsats informera att vi har bra information om vilka ni är. Sverige har förändrats på sistone när det gäller att kunna spåra och identifiera.
Gösta Danielsson / Seniorer mot Bedragare
Visst har jag varit kund has Handelstorget. Jag hade kundnummer 833 och har som alla ni andra blivit ordentligt lurade. Min kontaktperson var Martin Schultz som kallade sig för Senior Investment Manager en bättre benämning är Senior Bedrägeri Manager.

Antwoord van Handelstorget
Superbästa affärer. Var skeptisk till en början, men när jag såg avkastningen efter varit med i prova på kontot var jag helnöjd. Den första handeln var super lönsam. Tack Handelstorget.com för att du gör min handel lätt!

Antwoord van Handelstorget
Det bästa är att handeln når TP eller ibland SL inom 24 timmar. Kundsupport är fantastiskt! Ser fram emot deras livstidsmedlemskap!

Antwoord van Handelstorget
Jag har gått med i många handelsföretag och Handelstorget.com har varit bäst hittills. På en vecka förvandlade jag mitt €250-konto till €500. Så jag vill tacka Handelstorget.com, särskilt supportteamet för att de hjälper mig med frågor.

Antwoord van Handelstorget
Lees meer over geverifieerde reviews.