Vi var kunder hos dem i 3 år och gjorde många affärer med deras hjälp. Då transaktionerna till kunderna tog ibland flera timmar gjorde att vi tappade affärer. Vi hade inget samarbete på 3mån, sedan vi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Jättebra portal och jätte lätt att använda, smidigt att lägga upp affärer. Men kundtjänsten kunde ha varit lite bättre, väldigt på hoppiga och visar inte förståelse. och om man har frågor angående fak... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Handlarfinans tar kreditupplysning på mig & min kollega som privatperson samt vårat företag, vi har aldrig någonsin varit i kontakt med dom innan.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Handlarfinans erbjuder lagerfinansiering och inköpsmöjligheter för fordonshandlare i hela Norden. Genom att bli kund hos oss kan du göra fler och bättre affärer – och med det ta din verksamhet till nästa nivå.
Contactgegevens
Tegeluddsvägen 80, 11528, Stockholm, Zweden
- +46 (0) 10-550 00 01
- sales@handlarfinans.se
- handlarfinans.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar

Antwoord van Handlarfinans
Grymt bra service och riktigt bra…
Grymt bra service och riktigt bra personal (Team). Dem finns tillgängliga från början till slut för varje affär. Vi har kunnat uttöka vårt utbud till dubbelt än va vi haft med hjälp av handlarfinans. !

Antwoord van Handlarfinans
Vi uppskattar att ni hjälper oss för…
Vi uppskattar att ni hjälper oss för att kunna stanna kvar i marknaden.
Stort tack för hjälpen och önskar er en bra för sättningar.

Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal, får alltid den hjälpen som behövs. Väldigt nöjd

Antwoord van Handlarfinans
Jag vill personligen tacka teamet på…
Jag vill personligen tacka teamet på Handlarfinans.

Antwoord van Handlarfinans
Handlarfinans ett bra företag men har…
Handlarfinans ett bra företag men har sina nackdel! Förra året deras service var på topp men i år 2022 lite sämre ! De håller inte sig till avtalet man har skrivit med de till 100% , tycker det är jätte tråkigt !de behandlar inte sitt samarbetspartner rättvis ..
Jag hoppas att de kan bli bättre på det för och bygga ett starkare relation och samarbete.
Viktigt att de anställer rätt person i fall de försätter värdera bilar i fram över ! De som jobbar just med bil värdering är ….

Fantastiskt!
Revolutionerande för fordonsbranschen, snabb service och personal som förstår vidden av flexibilitet! Rekommenderar starkt!

Antwoord van Handlarfinans
väldigt smidigt och hjälpsam personal
väldigt smidigt och hjälpsam personal. Kanon bra service!

Antwoord van Handlarfinans
Tack handlarfinans för ni finns
Handlarfinans är det bästa som har hänt mig. Jag var en småbilföretagare med mycket begränsad likviditet. Tack vare handlarfinans har jag ökat med det dubbla och försäljning fortsätter att öka. Teamet bakom handlarfinans är underbara. Vi är som en familj. Stort tack till handlarfinans och tack för allt ni gör <3
Rekomenderar handlarfinans till alla.

5/5 stjärnor
Väldigt professionell, serviceinriktad och trevlig upplevelse att jobba med dom. Stark rekommendation.

Dit is Trustpilot