4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Andries was een fijne makelaar

Andries was een fijne makelaar. Het was een heel soepele en aangename samenwerking. Hij was altijd beschikbaar en deed er alles aan om een tot een goed akkoord te komen. Vooral vanuit onze positie als kopers is dit fijn om te zien.

27 februari 2026

Een fijne samenwerking

Zeer goed contact gehad met Andries. Hij is professioneel, betrouwbaar en betrokken in zijn werkwijze. Na elk bezoek werd ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Andries neemt de tijd, communiceert helder en denkt met je mee. Kortom, een fijne samenwerking.

22 december 2025

Voor mij de beste makelaars van heel Antwerpen

Ik heb het afgelopen jaar heel veel huizen bezocht tot ik eind juni mijn woning vond via Hans immo mijn makelaar was Andries heeft mij van dag 1 heel goed geholpen en ondersteund en dit letterlijk tot aan de akte, niet elke makelaar is zo begaan met zijn klanten..
Ik kijk alvast terug op een heel vlotte en positieve samenwerking.
Ik ben Andries super dankbaar voor al zijn hulp voor mijn droomwoning!

8 december 2025

Zeer goed contact met Andries Boermans

Vanaf de eerste ontmoeting was er een goed contact, ook de werkwijze van zelf niet aanwezig te zijn bij bezoeken leek mij best ok. Het aantal aangebrachte potentiële kopers lag hoog wat de kansen op verkoop verhoogde en resulteerde in een snelle verkoop van mijn pand. Dit was geklaard in 2mnd met een uitstekend bod. De verkoper gaf na elk bezoek de nodige feed-back wat een geruststelling was voor de samenwerking.

25 januari 2025

Dankzij Andries van Hans Immo hebben we…

Dankzij Andries van Hans Immo hebben we na een tijdje ons appartement kunnen verkopen. Top en open communicatie, zeer gedreven persoon. Wist de bezoekers altijd goed warm te maken. Geen klachten over, kan alleen maar aanraden. 10/10 voor de ervaring. Bedankt voor alles Andries.

Groetjes, Brecht en Marissa.

22 mei 2025

TOP IMMO

WIJ ZIJN ENORM TEVREDEN GEWEEST OVER DE SERVICE VAN HANSIMMO. HET GEVOEL ZAT AL VAN IN HET BEGIN BIJ KENNISMAKINGSGESPREK GOED.

STEEDS CORRECTE EN VRIENDELIJKE COMMUNICATIE EN AANPAK OVER DE AFGELOPEN PERIODE DAT ONS HUIS TE KOOP STOND

EEN ECHTE AANRADER OM IN ZEE MEE TE GAAN.

25 maart 2025

Bernard De La Roche is een vijf sterren verkoper.…

Bernard De La Roche is een vijf sterren verkoper.
Hij verkocht onze eigendom binnen de 14 dagen, waar andere immokantoren niet in slaagden.
De samenwerking verliep vlekkeloos, duidelijke afspraken en super vriendelijk.
Indien wij in de toekomst nog iets zouden kopen, verkopen en/of verhuren kiezen wij resoluut weer voor Bernard van Hansimmo.

19 maart 2025

Een persoonlijke en professionele…

Een persoonlijke en professionele begeleiding!
Voor alle vragen en problemen kon ik bij Andries van Hans immo terecht. Er was nooit sprake van enige afstandelijkheid en het antwoord was elke keer snel, oprecht en geruststellend, wat heel fijn is als je weinig of geen ervaring hebt als verkoper en er veel vragen op je afkomen.
Heel tevreden en een aanrader!

8 november 2024

Een uiterst aangename ervaring

Vanaf mijn eerste kennismaking met Andries van Hans Immo werd ik nagenoeg perfect begeleid bij de aankoop van mijn (eerste) woning. Ik kreeg de nodige uitleg, kreeg correcte en duidelijke antwoorden op vragen die ik had. En er werd proactief gewerkt tussen koper en verkoper dankzij Andries zijn ervaring en expertise. Wat aangenaam was als koper, was dat er ook een terugkoppeling was naar mij toe enkele dagen na de aankoop om te vragen of alles goed verlopen was en of er nog vragen waren.

Mijn ervaring met Hans Immo was aangenaam, zeker aan te raden.

3 augustus 2023

Dit immokantoor zijn oplichters

Dit immokantoor zijn oplichters, zij innen veel te hoge huur. In Nederland worden huisjesmelkers en foute huurders nu reeds streng aangepakt.
Ook in Vlaanderen is er een wetsontwerp in de maak om verhuurders die hoge huur innen en of hun huurwoning niet op eigen kosten herstellen volgens de wensen van de huurders te onteigenen.
Je kent toch wel bart de wever. Bart de wever is van plan om huisjesmelkers heel streng aan te pakken.
Ja ja huisjesmelkers die hoge huur innen worden zeer streng aangepakt.

15 september 2022

Is dit jouw bedrijf?