Helaas kan je 0 sterren geven. Het is een grote oplichterij met heel veel nepprofielen. Je moet nu zelfs al betalen om te zien wie je bent tegengekomen. Zodra je een abonnement neemt en zij hun cent... Toon meer

Gebruik deze app nog geen week, heb een abonnement genomen (veel te duur) en meteen weer geannuleerd. 99% van de profielen die mij like'n zijn nep. Ze hebben of "nul zes" nummer of hun Telegram in hu... Toon meer

Trieste app niet aan beginnen alles eraan is nep de makers ervan jullie kale moeders

Van Happn kan je maar 1 ding zeggen: Men kan de naam beter veranderen in Won't Happ'n want het werkt totaal niet behalve als je de looks misschien hebt zoals Dave Roelvink ofzo.. dames zijn tegenwo... Toon meer

1. Relatiebureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Find de mennesker du har krydset veje med! happn hjælper dig med at finde de mennesker du har set i dit nærområde, som du ikke lige fik sagt hej til.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft 13% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Happn een dating app voor de portomonee

De achterliggende gedachte is goed van de app mensen in de buurt ontmoeten. Enige nadeel na meerdere malen 5 plus likes te hebben nog nooit een echte match gehad. Lijkt me sterk als de mensen uit de buurt dienen te komen.

14 september 2023

Functie onzichtbaar staat er niet…

Functie onzichtbaar staat er niet tussen. Volgens mij moet het nog wel bestaan. Ik heb de app al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. 3 keer mail gestuurd en kreeg een Engelse mail terug van een robot. Slecht dit!!

26 juli 2023

Happn fijne app!

Zie veel klachten hier daarom ga ik wat schrijven! Happn heeft 1 van de beste klantenservice die ik tot nu toe heb meegemaakt! Ik had mijn account verwijderd en had het er spijt van, ze hebben mijn premium abbo gewoon weeer terug gezet. Ze reageren vrijwel direct of de volgende ochtend. Ze doe ook echt moeite voor je! Daarna weer lekker aan het liken en berichtjes sturen! En pats na een aantal dagen een moordgriet gecrushd en vandaag met haar afgesproken.. we vallen vrij hard voor elkaar. Kortom ik heb iets van 35,- betaald voor ws een hele fijne relatie! Dus wat zeur je nou over duur mensen? Daarnaast heb ik iets van 15 likes gehad waarvan de meeste gewoon een gesprek aan gaan. Meestal valt het stil maar ligt dan gewoon aan dat het niet klikt!

20 mei 2023

Geldwolven

Paar jaar geleden een hele fijne app. Je kon gratis en premium. Nu weer teruggekeerd, maar alles is bijna premium. Overal wil men geld uitslaan. En ook lezende wat andere schrijven is happn niet meer zoals het was...jammer hoor

22 mei 2023

Wil graag mijn premium account…

Wil graag mijn premium account herstellen, die je alleen moet je hebben als man als je wilt reageren. De optie om de link naar je email te sturen werkt dus niet. Nam contact op met hun en dan krijg je met een paar robots te doen. Die vragen je gigantisch veel gegevens om jou account te kunnen vinden. Daarna hoor je er niks meer van. Wel betaald, maar daarna geen service meer. Het is gewoon een ordinaire verdien model en service van niks.

7 april 2023

Geblokkeerd voor niks...

jullie hebben mij zomaar geblokkeerd voor geen ene redeb. ik had daar nog mijn abonnement! geen reactie per mail nog van jullie...

6 maart 2023

Happn is echt geldklopperij

Happn is echt geldklopperij.
Je kan dus 1 uur facetimen via de app. Prima... Maar al tot 2 maal toe wordt zomaar de verbinding verbroken. En als je dan ophangt moet je betalen... Belachelijk. Elke keer zie je alleen maar dat je moet betalen.

5 januari 2023

Waardeloze en onbetrouwbare dating site

Waardeloze datingsite, volledig gebaseerd op betaalde abonnementen.
Nauwelijks contacten in de buurt, meestal op 50 of 100 km afstand.
Ook de tegenkom functie werkt nauwelijks, in 3 maanden 1 persoon tegenkomen,...?

4 december 2022

Happn zeer slechtste dating site ever!

Nou. Ik was er even op, slechts één match, maar na twee maanden eraf gehaald en profiel verwijderd. Ik vind Badoo al slecht, maar Happn is nog vele malen slechter. Ik raad ook alle mannen aan om geen account op Happn te nemen, en er al zeker niet voor betalen, want je wordt genaait door fake accounts uit het buitenland. Ik ben al blij dat ik geen één rooie rot cent had betaald, dus kom ik niet bedrogen uit. Wat te denken als ik eens een fake profiel op Happn ga plaatsen om even schoon schip te maken daarzo!

30 oktober 2022

Hele slechte service!!

Hele slechte service!!! Er is mij 50% korting aangeboden via de app. Als ik daar gebruik van maak berekenen ze het volle bedrag. Dacht bij mezelf, foutje kan gebeuren. Maar als ik ze mail geven ze aan dat het de schuld is van Apple en van mijzelf. In het kort ik moet het maar uitzoeken. Wel grappig ik gebruik hun app in de app wordt mij 50% korting aangeboden en als ik daar op druk en gebruik van wil maken zegt men ja moet je niet bij ons zijn.

20 oktober 2022

EEN GROTE NEPZOOI

EEN GROTE NEPZOOI. IN 2 MAANDEN MEER DAN 600 VROUWEN GELIKED EN ZEKER 100 ERVAN EEN NET BERICHTJE GESTUURD. GEEN 1 REACTIE. REAGEREN ZE WEL DAN IS HET NA 1 ZIN AL KLAAR; ALSOF ZE ZO JE NOG PROBEREN TE "OVERTUIGEN" DAT DE APP ECHT IS. PURE ZWENDEL!!!

17 oktober 2022

Mijn ervaring die ik heb sluit aan bij…

Mijn ervaring die ik heb sluit aan bij de rest van de reviews hier .
Het is commerciele dating app er wordt grof geld verdient .
Veel nep profielen veel te rooskleurig beeld en veel onnatuurlijke fotos van de dames profielen . Te mooie dames . Verschil tussen echte en nep profielen zijn duidelijk te onderscheiden . Ik ga hier geen cent aan uitgeven .

12 oktober 2022

Fake as hell

Fake as hell. Je krijgt vast likes en dan stuur je een berichtje.......goh al 7 keer geen reactie terug. En nee, ik stuur nette berichten. Weer een app die wilt cashen over de rug van liefde zoekende 🤬

6 september 2022

te vaak twee profielen naast elkaar, 2 namen zelfde foto's

Wat een nep zowel als betalend als niet betalend lid. Je ziet iemand die ' net bij je in de buurt is geweest' die personen zijn nog nooit in je woonplaats geweest. andere afstanden kloppen ook niet. Dezelfde profielen hier en op andere sites en wat ook vreemd is : nu al meerdere keren twee profielen die jou leuk vinden naast elkaar zien in je overzicht ( waarvan je dan bij 1 denkt huh had ik die geliked ? ) en dan hebben ze allebei een andere naam maar bevatten de profielen wel exact dezelfde foto's. Even later is dan 1 vd 2 profielen verwijderd en spreek je de ander er op aan dan weten ze zogenaamd van niets en hebben ze maar 1 profiel ... doen verbaasd, vragen om screenshots ( die heb ik dan ) maar of ze nu wel of niet 2 profielen hebben met dezelfde foto's maar met andere naam : het vertrouwen is al weg aan beide kanten maar vooral bij mij nog voordat je de kans hebt elkaar te leren kennen....

Voor mij geen dating apps meer allemaal oplichting.
oja en doe iets aan je eigen voorwaarden : iedereen moet foto's plaatsen maar ik zie heel veel profielen zonder foto's ....

25 augustus 2022

100% brol

100% brol. Je vindt eerder een partner op de planeet pluto dan op deze waardeloze datingapp. Ik heb in 6 maand Happn nul komma nul interactie gehad met dames.

24 augustus 2022

Lokkertje wat nooit kwam

Nu kende ik Happn al een tijdje en af en toe een profiel aangemaakt jaren geleden. Toen hadden ze nog maar heel weinig leden. Als ik het nu moet geloven hebben ze meer dan 40 miljoen klanten maar daar zullen dan ook wel de profielen bij zitten die niet meer bestaan incl dat van mijzelf;-) Ik kreeg op dinsdag een aanbieding van €29,99 voor €14,99 voor een premium lidmaatschap. Uiteindelijk kon ik niet betalen want er werd wel €29,99 geaccepteerd maar niet de aanbieding van €14,99. Die een paar dagen geldig was. Geschreven naar klantenservice en die moesten mijn adres telefoonnummer hebben geboorte datum etc. Wellicht dat ze me nu op een zwarte lijst gaan zetten na deze review want de aanbieding is voorbij we zijn bijna 4 dagen verder en niks geen klantenservice of aanbieding meer. Nu krijg ik weer de gewone aanbieding maar zelfs €14,99 is nog te duur. Het functioneert gewoonweg niet en heb in een dag tijd 40 zogenaamde crushes of contacten die je niet ziet zonder premium lidmaatschap. Sorry Happn maar het vertrouwen is volledig weg en maak ook geen gebruik meer van deze onbetrouwbare datingapp. Ga jullie Fransen maar voor de gek houden met een lokkertje wat je niet na kunt komen. Daarnaast behoorlijk dwangmatig dat ik elke dag nieuwe vrouwen hebben geliked en ik een lidmaatschap moet nemen want kan dan reageren en zien wie het zijn. Nee hoor niet meer aan mij besteed..

22 juli 2022