4,6

Uitstekend

Veel aandacht voor kwaliteit en presentatie

We hebben voor onze medewerkers Sinterklaas cadeaupakketjes besteld bij Lonneke van Happyboxx en zijn hier ontzettend tevreden over. De pakketten waren met zorg samengesteld, zagen er feestelijk uit en vielen erg in de smaak bij het hele team. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan kwaliteit en presentatie.

Wat we daarnaast enorm waarderen, is de flexibiliteit van Lonneke. Op het laatste moment hadden we nog een ad hoc cadeaupakket nodig, en ook dat heeft ze snel en perfect geregeld. Het contact verliep prettig, er werd goed meegedacht en afspraken werden keurig nagekomen.

Kortom: een fijne samenwerking en absoluut een aanrader als je op zoek bent naar originele en goed verzorgde cadeaupakketten!

Lieve groet,
Chantal en Natalie
Kinderopvang Villa Pip

28 april 2026

Aanrader

Snelle service, klantgericht meedenken, liefdevol en met zorg verpakt, erg origineel, fijne communicatie.
Je doet het goed Lonneke. Kom zeker nog eens wat bij je bestellen. 🍀
Liefs Chantal Pangemanann

23 maart 2026

Ik heb al meerdere keren bij Happy Boxx…

Ik heb al meerdere keren bij Happy Boxx besteld, echt een aanrader.
Lonneke denkt graag mee en er is veel keuze waardoor er voor veel gelegenheden iets leuks is. Lonneke is enthousiast , fijne communicatie en alle pakketjes/kadootjes zijn met liefde ingepakt.
Ik ben enthousiast!

19 maart 2026

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld! Super leuke pakketten die je zelf kunt samenstellen.
De ontvanger was erg verrast!!
Super leuk concept !

17 maart 2026

Een feestje om uit te pakken!

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaupakket van HappyBoxx en het was een feestje om uit te pakken. Je merkt dat er veel aandacht en liefde in het samenstellen zit. En geen standaard pakket, zoals je die vaak koopt in de winkel. Een aanrader voor je eigen verlanglijstje, maar ook erg leuk om aan iemand te geven!

18 december 2025

Het is een feestje

Het is een feestje om de doos te openen. Leuke producten en super verpakt! Lonneke is enthousiast en denkt graag met je mee.

14 maart 2026

Wij wilden als vriendinnen een…

Wij wilden als vriendinnen een beterschap cadeau versturen. En dat is zeker gelukt met zo'n vrolijke box. De service van Lonneke is persoonlijk en goed.
Op naar nog meer leuke happy boxen.

12 maart 2026

Super leuk en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel bezorgd. Erg leuk verpakt en super leuk om aan iemand kado te geven. Ik was vergeten om er een persoonlijk kaartje met bericht bij te maken en daar kreeg ik nog aanvullend een vraag over zodat ik dit alsnog kon toevoegen. Ga er zeker vaker bestellen!

1 oktober 2025

Unieke en eigen samengestelde boxen

Heel blij dat happyboxx bestaat. Heb je even geen zin om naar de winkel te gaan ? Hoe fijn is het dan dat je online je unieke cadeau kunt samenstellen. Er is veel keus en het wordt ook nog eens leuk ingepakt door Lonneke. Zeker een aanrader.

30 januari 2026

Super tevreden over Happyboxx

Super tevreden over Happyboxx! Ik heb pakketten op maat laten maken door Lonneke en dat is echt top verlopen. De communicatie was snel en prettig en er werd goed meegedacht. De levering was ook snel en de pakketten zagen er superleuk uit. Precies zoals ik had gehoopt. Zeker een aanrader!

15 december 2025

Aanrader! …

Lonneke denkt mee in de samenstelling van je box als je geen keus kan maken uit al het leuks. Hierdoor is de inhoud én de verpakking oprecht een feestje om te geven, maar vooral te krijgen!

16 februari 2026

Echt super!

Echt super!! Had een pakketje samengesteld voor de verjaardag van een vriendin. Genoeg keuze en helemaal leuk ingepakt. Verzending ging ook snel. Leuk om zo te geven en scheelt toch een hoop werk, terwijl heel persoonlijk voelt. Helemaal tevreden en zal het iedereen aanraden!!!

21 november 2025

Veel keuze!

Super fijne communicatie, Lonneke heeft echt plezier in wat ze doet en dat merk je… dat maakt het hele proces van uitzoeken al leuk! Super leuke cadeauboxen om te geven. Zeker als je even niet weet wat te moeten geven. Genoeg opties!

13 maart 2026