Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybka sprawna rezerwacja, bardzo dobre ceny, jasne instrukcje dotyczące dodatkowe ubezpieczenia. Współpracujące wypożyczalnie zawsze były na miejscu na czas.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zarezerwowałem samochód w Warszawie na 4 dni. Miałem kilka pytań dotyczących rezerwacji (była to moja 1 rezerwacja), jednakże konsultant Paweł odpowiednio mnie pokierował po stronie, udzielił niezbędn... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Obsluga klienta na najwyzszym poziomie. Pani Beata lubelskiego oddzialu zasluguje na najwyzsza pochwale. Z wielkim zaangazowaniem wyjasnila mi jak zarezerwowac samochod szybko i bezproblemowo. Dzi... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Witam jak już pisałem moja ocena jest bardzo wysoka bo na 9 .Wszystko ok samochody nowe i obsługa profesjonalna . Jedyna moja sugestia to taka ze powinna byc inf. lub prosta mapka gdzie stoi bus zabie... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoleasebedrijf
  2. Reiszoekmachine

Info over HAPPYCAR

Geschreven door het bedrijf

HAPPYCAR porównuje oferty wszystkich firm wynajmujących samochody. Czy jest to wynajęcie samochodu na wakacje na Majorce , czy na wycieczkę dookoła Stanów Zjednoczonych , lub wynajęcie cabrio na weekendowy wypad do Niemiec – od 24 zł na dzień HAPPYCAR oferuje wynajem samochodów na każde życzenie. Mogą Państwo szybko i prosto zarezerwować najlepszy samochód, zarówno poprzez stronę internetową, ale także poprzez App. W przypadku pytań nasz kompetentny zespół serwisowy jest do Państwa dyspozycji!

Contactgegevens

1 ster

Szybka sprawna rezerwacja

3 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proces wynajmu auta zajął tylko kilka…

Proces wynajmu auta zajął tylko kilka minut. Wszystko było jasne i klarowne. Bardzo czytelne jest wyszukiwanie za pomocą portalu, ale możliwość zakupu ubezpieczenia wpływa pozytywnie na mniejszy stres związany z wynajmem :)

9 februari 2025

Sprawnie i bez przygód

Sprawne wyszukiwanie ofert, czytelne wyświetlanie propozycji i klarowna komunikacja w czasie i po zakupie. Z samą realizacją vouchera w wypożyczalni nie było problemów.

4 februari 2025

Dramat

Dramat,
Zero pomocy, ze strony Happycar. Jedyne co usłyszałem to, że im przykro. Nigdy więcej, stracone nerwy i pieniądze.

6 augustus 2024

Nie polecam!!!

Nie polecam!!!! Pewnie jak wszystko przebiega bez problemów, to jest ok, ale jak pojawi się przeszkoda, np spóźnienie samolotu, to juz umywają ręce. Brak jakiegokolwiek kontaktu telefonicznego, podane telefony, nawet ten niby 24h, nikt nie odbiera, a na maila odpisują po 20 godzinach, gdy jest już za późno.Rezerwacja przepadla, koszty poniesione, auta nie ma, a Happycar odpisuje, że jest im przykro i nic zrobić nie mogą. Także uwaga na takich pośredników.

30 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brak zwrotu pieniędzy za rezerwację

Zarezerwowałem samochód 27 marca na lotnisku w Gdańsku,niestety po nagłej zmianie planów anulowałem rezerwacie. Do dziś (26 kwiecień) nie dostałem pieniędzy pomimo stałego kontaktu mailowego i proszenia sie o swoje pieniądze. Dziś dostałem maila o treści że przecież nie poniosłem żadnych kosztów więc żaden zwrot się nienależy! Ta wypożyczalnia to jakiś żart.

27 maart 2024

Profesjonaliści

Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej obsługi, czystości samochodu i bardzo dobrego stanu samochodu.

11 maart 2024

Szanowny Andrzej

Dziękujemy za pozytwną opinię. Cieszymy się, że wynajem jak i sam proces rezerwacyjny spełniły Pana Andrzej oczekiwania.

Brak odpowiedzi, brak faktury

Od trzech tygodni prosze firmę o wyjaśnienie opłat dodatkowych na ponad 300zl. Nikt nie odpowiada, zero odzewu (faktury, rachunku) itp.

2 september 2023

Dear Ms. Kiezun,

Thank you for your feedback.

We sincerely apologize for the delay in resolving your request. Unfortunately we had to wait some time before we got a reply from your local rental agency with the rental invoice. One of our service agents will get back to you today with the final invoice displaying the rental charges.

With kind regards,
Your HAPPYCAR-Team

Dobry samochód

Dobry samochód. Miła obsługa.

16 mei 2023

Szanowny Panie Cieszynski

Dziękujemy za pozytwną opinię. Cieszymy się, że wynajem jak i sam proces rezerwacyjny spełniły Pana oczekiwania.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Wszystko ok poza brakiem informacji

Wszystko ok poza brakiem informacji, iż punkt odbioru auta jest poza terminalem lotniska.

8 mei 2023

Szanowny Panie Macieju,

Dziękujemy za pozytywny komentarz.

Skontaktujemy się z wypożyczalnią, celem aktualizacji informacji dot. lokalizacji biura. Przepraszamy za brak konkretnej informacji.

Łatwa rezerwacja

Przejrzysta strona internetowa, szybka i łatwa rezerwacj, konkurencyjne ceny. Oferta ubezpieczenia udziału własnego

4 mei 2023

Szanowny Panie Robercie,

Dziękujemy za pozytywny komentarz i cieszymy się, że nasze oferty jak i proces rezerwacji spełnily Pana oczekiwania.

Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy

polecam

wszystko ok.

4 mei 2023

Drogi Panie Robercie,

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Mamy nadzieję, że skorzysta Pan z naszych usług ponownie.

Rezerwacja i odbiór auta w Kadyksie OK

Rezerwacja i odbiór auta w Kadyksie OK. Dali nawet o klasę lepsze.
Oddanie auta w Maladze z problemami: punkt odbioru wskazany na dworcu kolejowym w maladze okazuje się być w galerii wokół której nie ma gdzie zaparkować dopiero po dotarciu do okienka w galerii okazuje się że auto trzeba odstawić do hotelu obok dworca i galerii. Trochę to irytujące szczególnie jak przyjedzie się niedługo przed czasem oddania samochodu. Poza tym wszystko OK.

23 april 2023

Szanowny Panie Piotrze,

Dziękujemy za wystawienie pozytywnego komentarza. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z samochodu.

Pana uwagi dotyczące miejsca zwrotu samochodu zostaną przekazane do odpowiedniego działu.

Wszystko przebiegło bezproblemowo

Wszystko przebiegło bezproblemowo. Znaleziony fajny samochód za relatywnie niewielkie pieniądze w dobrej wypożyczalni (Hertz). Bardzo dobry kontakt mailowy. Polecam.

20 april 2023

Szanowny Panie Martinie,

Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z zarezerwowanego samochodu i ceny na naszym portalu.

Mamy nadzieję, że w przyszłości znajdzie Pan równie dobrą ofertę za naszym pośrednictwem.

Pozdrawiamy i życzymy udanej majówki!

Szanowny Panie Rafale,

Dziękujemy za pozytywną opinię!

Cieszymy się, że wynajem przebiegł bez żadnych problemów. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług przy kolejnym wynajmie.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.