Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk! Havde bestilt en gang ansigtsmaling lørdag middag. Da ordren var lagt kom jeg i tanke om jeg måske skulle have en stencil med, så jeg kontaktede Victoria på sms og hun svarede... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Victoria er sådan en skøn og energisk kreativ kvinde der har en dejlig webshop. Der er glimmer, ansigtsmaling og skabeloner. Hurtig respons og levering og variation i produkter. Er du på udkig efter k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos Victoria får man altid god vejledning og hurtig levering. Hun er rigtig sød til at komme med gode råd til din ansigsmaling og tilbyder også live undervisning med gide tilbud. Hos Happyfaces får ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt hos Victoria som har Happyfaces flere gange. Produkterne er af god kvalitet og der mærker man tydeligt, når man bruger dem. Victoria er virkelig god til at lære fra sig og deler en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kostuumwinkel

Geschreven door het bedrijf

På min webshop finder du et håndplukket udvalg af allergivenlig ansigtsmaling, pensler, svampe og glitter tattoos i høj kvalitet til enhver festlig lejlighed. Uanset om du skal holde en fastelavnsfest, børnefødselsdag eller temafest, vil ansigtsmaling og glitter tattoos være et festligt og anderledes indslag, der vil skabe masser af glæde, kreativ leg og mindeværdig stunder.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt udvalg af høj kvalitet

Virkelig god webshop med mange fine produkter af en høj kvalitet. Vil til enhver tid vælge dette over al den bras man får i legetøjsforretningerne.
Der er også god vejledning og hurtig levering. Anbefaling herfra.

26 januari 2026

Perfekt

Super hurtig afsendelse og indholdet af pakken var præcis som forventet.
Jeg har handlet hos Victoria flere gange og jeg kommer nok til at bestille mindst et par gange endnu ❤️

3 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er altid en fornøjelse at købe hos…

Det er altid en fornøjelse at købe hos HappyFaces. Victoria er lyn hurtig til at få pakkes ordren og det er super lækre produkter! Hun er også altid super god til at svarende mails, hvis man har nogle spørgsmål. Stor anbefaling herfra!

15 september 2025

Gode produkter

Har købt glimmer tattoo udstyr og er meget tilfreds med mine køb. Gode varer og god service. Klar anbefaling herfra.

15 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fine produkter men dårlig service.

Fine produkter men dårlig service.
På hjemmesiden står der pakker inden kl. 13 afsendes sammen dag. Det betyder så for dem at de kommer til en pakkeboks hvor de først hentes dagen efter.
Pakker var glemt. Jeg skriver 19.30 om den kan sendes med GLs i stedet for dao da den haster og jeg ikke kunne vælge GLs pga fri porto. Herefter indleveres pakken 19.37 hvorefter jeg får en sms. Pakken blev først hentet sent dagen efter og min pakke var ikke fremme den dag jeg skrev om.

15 september 2025

Kære Sarah
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og hvor er det ærgerligt at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med servicen. Det er aldrig det indtryk, jeg ønsker at efterlade.

Som jeg også skrev til dig direkte, så blev din pakke afsendt samme dag, som ordren blev lagt – og den blev leveret inden for 3 hverdage, hvilket er inden for den leveringstid, jeg oplyser på både webshoppen og i ordrebekræftelsen.

Da jeg modtog din besked om aftenen, var pakken allerede pakket og klar – og faktisk blev den afleveret i DAO pakkeshop kl. 19.37 samme aften. Jeg nåede desværre ikke at se din besked, før pakken var indleveret.

Jeg tilbyder ikke hasteløsning eller ekspreslevering, og det fremgår både under leveringsbetingelser og i ordrebekræftelsen. Havde jeg været klar over, at ordren hastede, ville jeg selvfølgelig have forsøgt at finde en løsning – men det blev jeg først gjort opmærksom på, efter pakken var sendt afsted.

Angående valg af fragtmetode: Ved checkout havde du mulighed for selv at vælge mellem levering med DAO eller GLS. DAO Pakkeshop var en gratis mulighed pga. din ordres størrelse, og det var den leveringsform, du valgte.

Jeg er ked af, at det samlede forløb har givet dig en dårlig oplevelse, og det er naturligvis noget, jeg tager alvorligt. Min intention er altid at yde god og personlig service, og jeg er oprigtigt ærgerlig over, at det ikke var det, du oplevede her.

Mange hilsner
Victoria

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk udvalg og fantastisk…

Fantastisk udvalg og fantastisk service!
Selv når der er problemer med ordren, løser Victoria dem på bedste vis.

2 september 2025

Kære Regina
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det gør mig virkelig glad at læse, at du oplever både et bredt udvalg og en service, der forsøger at gøre det rigtigt – selv når noget går galt.

Det betyder meget for mig, at du mærker, at jeg tager tingene seriøst og arbejder for at løse problemerne.

Tak fordi du giver mig chancen for at rette op, og tak fordi du anbefaler mig videre. Det værdsætter jeg virkelig ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid hurtig og god levering

Som altid hurtig og god levering.
En vare var udsolgt og jeg blev kontaktet hurtigt om jeg ville vente eller have en anden farve, næsten magen til. Jeg valgte at vente og den samlede ordre kom før jeg ventede det. Perfekt kundeservice gang på gang.

21 juli 2025

Kære Line
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for at vende tilbage gang på gang!
Det betyder virkelig meget for mig, at du føler dig godt behandlet og oplever en hurtig og personlig service. 💛

Tak for din tålmodighed med den udsolgte vare – og hvor er det skønt at høre, at det hele alligevel nåede frem før forventet!

Glæder mig allerede til at pakke til dig næste gang 🎁

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og ansigtsmaling af god…

God service og ansigtsmaling af god kvalitet

23 juli 2025

Kære Ida
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Jeg er så glad for, at du både er tilfreds med servicen og kvaliteten af ansigtsmalingen – det betyder meget 💛

God oplevelse

Gode varer i god kvalitet. Hurtig levering og god kundeservice. Stor anbefaling herfra.

29 juli 2025

Kære Theis

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både kvalitet, levering og service levede op til dine forventninger. 🎨✨

Det betyder meget med din anbefaling – tak for den!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og gode produkter.

Hurtig levering og gode produkter.
Jeg er meget tilfreds.

10 juni 2025

Kære June
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det betyder meget at høre, at du er tilfreds – både med produkterne og den hurtige levering 🙏✨

Jeg håber, du får masser af glæde og kreativitet ud af det hele 🎨

Happy faces er fantastisk

Happy faces er fantastisk at handle med. Hurtig levering, skønne produkter og personlig vejledning!!
Har handlet ved happy faces mange gange og aldrig blevet skuffet.

Klart en kæmpe anbefaling!!!

10 april 2025

Kære Tania
Wow – tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💛
Det betyder virkelig meget, at du vender tilbage igen og igen – og at du oplever både hurtig levering, gode produkter og personlig vejledning. Det er præcis sådan, jeg ønsker at drive Happy Faces.

Din anbefaling varmer helt ind i hjertet – tak fordi du tager dig tid til at skrive den ❤️

Glæder mig allerede til at pakke næste farverige ordre til dig 🎨✨

Fantastisk service!!!

Fantastisk service!!!

15 maart 2025

Kære Nanna
Tusind tak for de fine ord!
Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en fantastisk serviceoplevelse hos Happy Faces. 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker at handle ved Victoria

Jeg elsker at handle ved Victoria! Altid god service og en sød og personlig hilsnen med i pakken. Jeg var så uheldig at skulle bestille en vare hvor der var fejl i lagerbeholdningen af 2 omgange - Victoria sendte derfor "gaver" med i min pakke som en undskyldning og eftersendte den sidste ting som ikke havde været på lager. Jeg giver Victoria og hendes firma mine varmeste anbefalinger 🤩🥳

15 februari 2025

Kære Lisa
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🥰 Det betyder meget for mig, at du føler dig godt behandlet, selv når der opstår uforudsete udfordringer. Jeg sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse – og selvfølgelig skulle du have en lille ekstra overraskelse som tak! 🎁✨ Jeg er så glad for at have dig som kunde, og jeg glæder mig til at sende flere farverige pakker din vej i fremtiden. Tak for dine varme anbefalinger! 💖

Gode produkter

Gode produkter, hurtig service

23 januari 2025

Kære Tina
Tusind tak for din anmeldelse. 😊 Jeg er glad for, at du er tilfreds med produkterne og servicen. Endnu engang tak! ♥️

Kvalitetsprodukter og god service

Massere af gode produkter af høj kvalitet på Happyfaces.dk, hurtig levering og varerne er godt pakket ind. Jeg satte også pris på den håndskrevne note, det kan absolut noget og jeg er glad for at støtte en selvstændig forretningskvinde :-)

4 december 2024

Kære Maria
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💖 Det betyder virkelig meget for mig, at du værdsætter både produkterne, servicen og den håndskrevne note. Tak for din støtte til min lille virksomhed, og jeg håber, vi snart ses igen på Happyfaces.dk! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var ment at bestille de vare vi…

Det var nemt at bestille de vare vi skulle bruge som julegaver og hurtig levering

27 november 2024

Kære John
Mange tak for din anmeldelse! 🎄 Det glæder mig at høre, at du fandt det nemt at bestille, og at leveringen var hurtig. Jeg håber, at julegaverne bringer masser af glæde! 🎁✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og hurtig levering som altid ☺️

1 november 2024

Kære Ane
Tusind tak for den fine anmeldelse og de meget fine stjerner.🤩 Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med leveringen. 💌
Endnu engang tak! ♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god information om…

Hurtig levering og god information om produkterne hver gang

25 oktober 2024

Kære Helene
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder mig meget, at du oplever både hurtig levering og god information om produkterne – det er lige præcis sådan, jeg ønsker, det skal være. Jeg ser frem til at sende dig endnu flere skønne produkter i fremtiden! 💖

Lees meer over geverifieerde reviews.