Een bijzondere ervaring met Happy Pokemon. Een bestelling liep ruim twee maanden uit en daarna ging de nalevering ook nog mis... Het geluk en goede: hele betrokken medewerkers die zorg voor hun z... Toon meer

Kwalitatief goede stickers (én groot) voor een zeer leuke prijs. Levertijd was netjes binnen een paar dagen.

1. Speelgoedwinkel

Happypokemon is leverancier van Pokemon kaarten voor jong, oud, particulier & bedrijvigheid. Naast kaarten bieden we ook Pokémon accessoires & andere toebehoren.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Nooit meer

Product eind juni besteld wegens vertraging pas begin december gekregen. Ondertussen ook niet meer geüpdatet zoals beloofd waardoor ik zelf iedere keer achteraan moest gaan. De extra's die er beloofd zijn heb ik niet gezien voor het lange wachten. Nog nooit eerder zo slechte webshop gezien. Niet eens een ster waard. Troep zaak!

7 december 2022

9 juli een booster box lost origin ge…

9 juli een booster box lost origin ge pre orderd en heb deze pas 6 december ontvangen. Bijna 5 maanden later. Ondertussen is er zelfs al een tijdje een nieuwe set uit. Dit bedrijf beweert dat ze niet te krijgen waren nadat ik een mail had gestuurd,maar iets uit zichzelf laten weten ho maar. Ook konden ze mij verzekeren dat het geen scam site zou zijn. Maar de meeste mails die je stuurde reageren ze gewoon niet op. Uiteindelijk was ik er klaar mee en heb ik een mail gestuurd dat ik andere stappen wilden ondernemen als de box er niet binnen een week zou zijn. Hier hebben ze gehoor aan gegeven en ik heb uiteindelijk de box ontvangen. Hier zat een extra stapeltje pokemon stikkers in, dit was dan wel leuk. Maar ik ga hier nooit meer bestellen en ik raad het iedereen heel erg af hier een bestelling te plaatsen. Tenzij je het leuk vind om 5 maanden te moeten wachten en dan nog meerdere mails moet sturen. Echt onvoorstelbaar dat een bedrijf met een Nederlands kvk nummer zo met klanten omgaat. Happy pokemon is echt een no go

5 december 2022

Niet hier kopen

In augustus besteld en pas in september binnen gekregen terwijl dezelfde artikels bij andere webwinkels steeds op voorraad waren. Mails met vragen over de bestelling werden genegeerd en ik heb er zelf achter aan moeten bellen. De verpakking was matig waardoor 1 van mn producten met schade binnen is gekomen.
Voor mij was dit dus ook de eerste en meteen de laatste keer geweest dat ik hier nog iets bestel.

14 september 2022

Antwoord van Happypokemon

Allereerst bedankt voor je recensie. Jammer voor ons dat deze negatief is.

Het klopt inderdaad dat onze leverancier - welke overigens officieel partner is van The Pokémon company - momenteel enorme leveringsproblemen heeft. Hierdoor hebben we je order inderdaad niet tijdig kunnen leveren. We hebben getracht om je zoveel mogelijk up-to-date te houden. Tevens hebben we aangegeven dat onze organisatie ten alle tijden annulering van orders accepteert. Helaas kunnen we verder niets anders doen dan constant navraag doen bij onze leverancier en te wachten op de levering.

Indien je niet helemaal blij bent met je order dan vernemen we graag van je! Retourneren is - indien je de sealing van het product er nog niet af heb gehaald - ook ten alle tijden mogelijk bij ons.

Nog een prettig weekend gewenst Roy.

mvg,

Super sevice!

Super sevice! Goede communicatie en makkelijk bereikbaar voor vragen. Ondanks de vertraging samen tot een goede oplossing gekomen. Deze verkoper gun ik het van harte vandaar ik nog wat pre orders heb openstaan en in de toekomst ook bij happypokemon zal bestelken. Top verkoper!!

13 juli 2022

Goed fout, maar toch goed :-)

Het geluk en goede: hele betrokken medewerkers die zorg voor hun zaak hebben! Hoewel er dus iets fout ging, hebben ze het erg netjes opgelost met leuke extraatjes bij de nabestelling. Onze oudste en andere boys waren door het dolle!

Kortom: uiteindelijk toch tevreden :-)!

8 juli 2022

Goed communicatie en service.

Goed communicatie en service.
Veel op de hoogte gehouden wegens leverings problemen van leveranciers waar ze natuurlijk niks aan konden doen!
Top service en ga zeker opnieuw bestellen in de toekomsr

-Nick

28 juni 2022

Fully updated

Tijdens de vertraging van de astral radiance set ontving ik aardig wat updates van happy pokemon. Ik hoefde me amper af te vragen wat de situatie was met de levering, want hun hadden het al gelijk door gegeven.

28 juni 2022

Top service

Producten waren snel geleverd en goed verpakt. Daarbij hield de verkoper me goed op de hoogte van de status van de levering.

30 april 2022

Antwoord van Happypokemon

Wat een super recensie! Hier worden wij helemaal Happy van :D Hopelijk zien we je snel terug op onze webshop.

Mvg,

Super leuke webshop!

Hele mooie en overzichtelijke website met scherpe prijzen! Bij vragen wordt er snel geantwoord. Helaas is de etb van brilliant stars vertraagd, maar er werd een goede oplossing gemaakt door het andere deel van de bestelling te leveren. Een aanrader om je Pokemon TCG producten te kopen!

31 maart 2022

Hey Olivier,

Je bent een topper! Ontzettend bedankt voor je orders en complimenten. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Team Happypokemon :)

Op de hoogte houden was top

De 5 sterren geef ik, omdat de beheerder me netjes op de hoogte bleef houden over de kaarten. Toen de kaarten binnenkwamen zaten ze in een leuke zwarte brievenbusdoos wat zeker opviel. Binnen in was het ook een leuk feestje om uit te pakken.

16 maart 2022

Antwoord van Happypokemon

Bedankt voor je recensie! Fijn om te horen dat onze communicatie & verpakking gewaardeerd wordt. We zien je graag nog eens terug bij Happypokemon!

Fijne webshop

Fijne webshop, super vriendelijk!

16 maart 2022

Antwoord van Happypokemon

Dank voor je positieve recensie. We worden hier helemaal 'Happy' van! We zien je graag terug bij Happypokemon!

Team Happypokemon :)

Helaas kwamen de kaarten later dan…

Helaas kwamen de kaarten later dan gehoopt en zat er het een en ander tegen. Happypokemon heeft dit elke x netjes aangegeven (ook zij waren afhankelijk van de levering) kan niet anders zeggen dan top service me zoon was er erg blij mee.
Nogmaal bedankt 👍🏽

15 maart 2022

Antwoord van Happypokemon

Bedankt voor de recensie. Fijn om te zien dat - ondanks de vertraging - onze service je heeft overtuigd om ons positief te beoordelen! Wij wensen je zoon veel plezier met de kaarten. Hopelijk zaten er veel mooie glimmende kaarten tussen. We zien je graag nog eens terug bij Happypokemon!

Team Happypokemon :)

Duurde veel te lang kreeg de boosters…

Duurde veel te lang kreeg de boosters pasctoen de serie al 3 weken uit was

15 maart 2022

Goedenavond Frans,

Bedankt voor je recensie.

Zoals je aangeeft heeft er inderdaad vertraging opgetreden in het logistieke proces. Door schade aan onze producten heeft onze leverancier besloten om een nieuwe order te eisen bij The Pokémon Company. Alhoewel wij natuurlijk enorm balen van deze vertraging, staan wij wel volledig achter dit besluit. Kwaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Happypokemon.

Uiteindelijk hebben we je order 12 dagen na release van de serie kunnen leveren. Een vertraging van 3 weken is op het moment van schrijven van deze reactie niet eens mogelijk. Jammer dat je ons beschuldigd van iets wat niet kan.

Gedurende de vertraging hebben we je meerdere keren per e-mail op de hoogte gebracht m.b.t. de voortgang en de te verwachte datum van levering. Daarnaast hebben we dagelijks contact onderhouden met onze leverancier om een spoedige levering te realiseren.

Op de dag van de levering hebben wij met het gehele team tot in de late uren orders ingepakt om de verzending dezelfde dag nog te versturen!

Al om al vinden wij het jammer dat je ons met een 1 ster beoordeeld op basis van een (aangedikte) vertraging waar wij op geen enkele manier invloed op hebben.

Het zou je sieren als je ons beoordeeld op het gehele proces en niet enkel op de vertraging. We zijn niet perfect bij Happypokemon, maar in een 1 ster kunnen wij ons niet vinden!

We zien je herbeoordeling graag tegemoet.

--------------------

Update:

Bedankt voor je herbeoordeling Frans. Wordt enorm gewaardeerd!

Scherpe prijzen

Mooie site!! Veel andere sites bezocht de afgelopen tijd, maar ik moet zeggen dat deze prijzen erg scherp zijn. Kan niet wachten totdat ik mijn boxen binnen krijg.

6 februari 2022

helemaal toppie

hele fijne duidelijke website. Mijn bestelling kwam super snel binnen! helemaal top dus, zeker een aanrader

7 januari 2022

Hey Marinka,

Leuk om te lezen dat onze website in de smaak valt! Feedback is altijd welkom :) Fijn dat de bestelling tijdig is geleverd! Hopelijk zaten er een hoop mooie kaarten tussen!

Team Happypokemon

Super ervaring dit

Hele fijne ervaring gehad. Super mooie website en ook de levering was snel. Ik had ook nog wat vragen, hierop werd enorm snel gereageerd.

6 januari 2022

Hey Renate!

Bedankt voor je fijne recensie :) Goede service bieden staat hoog in het vaandel bij Happypokemon. Mocht je verder nog vragen hebben schroom je dan niet om nog eens contact met ons op te nemen!

We hopen je snel weer terug te zien op onze website :)

Team Happypokemon