Elsker hvordan terapi serien lindrer smertene, både med bruk av varme og kulde. Jeg bruker både terapihetta og terapisleeve daglig, eneste jeg syns er synd at varmen og kulden forsvinner litt for fort... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fikk mail om at pakken var sendt for 5 dager siden med sporing, men ifølge post nord sin sider så har dem ikke fått pakken enda. Når dem da skriver på sin sider « Vi sender alle bestillinger innen 24... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
HappyVibes er din vei til naturlig smertelindring. Vi tilbyr produkter som linder smerter naturlig. Vi er en norsk nettbutikk og sender alle bestillinger med 1-3 dagers levering.
Rosenholmveien 25 , 1414, Trollåsen, Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Elsker hvordan terapi serien lindrer smertene, både med bruk av varme og kulde. Jeg bruker både terapihetta og terapisleeve daglig, eneste jeg syns er synd at varmen og kulden forsvinner litt for fort får min del.

Antwoord van Happyvibes.no
Er kjempe godt produkt for all smerte i hode. Den legger en liten tyngde på hode som gjør at man slapper godt av. Den er god både kald og var og lindrer hodesmerter

Antwoord van Happyvibes.no
Jeg har levd med kronisk klasehodepine i 13 år og med kronisk migrene siden undgdommen. Happy Vibes terapisereie er blitt min beste venn og en enorm hjelp i en vanskelig hverdag. Disse produktene er de beste av typen på markedet og anbefales på det sterkeste! Tusen takk🙏🩷💜 Hilsen Christine Finngaard

Antwoord van Happyvibes.no
Min samboer sliter med migrene å mente denne var midt i blinken. Kald og avkjølende for hele hodet. Eneste er at den blir varm etterhvert. Så ville derfor benyttet tilbudet 2 for 1 så man kan ha en i kjøleskapet mens man bruker den andre, så bytte deretter.

Antwoord van Happyvibes.no
Jeg har hatt migrene i over 20 år og vært medesin avhengig ofte noe som igjen trigga migrene. Happy vipes migrene hatten ble redningen. Når jeg brukte den i aura fasen gav den en helt utrolig og effektiv lindring så rask, og flere ganger ble migrene anfallet bremset slik at aura ikke utviklet seg til de vonde anfallene jeg ellers ville ha fått. Hatten er mest effektiv når man ligger og dekker til ansiktet da den blokkerer alt lyset. Men den har også hjulpet enormt når jeg måtte gjøre husarbeid mens jeg har migrene. Tok den på og bare fortsatte med husarbeid, noen ganger har man ikke noe valg når man har småbarn. Hatten har hjulpet mer enn ord kan beskrive. Anbefales på det sterkeste

Antwoord van Happyvibes.no
jeg har 3 til 5 hodepiner hver eneste dag og ekstrem polynevropati da jeg først tørte å ta disse produktene i bruk idag så angrer jeg så absolutt ikke. kjente smertene krøp bort fra meg med engang. anbefales jaaaa

Antwoord van Happyvibes.no
Dette er videresalg av Kina varer med sinnsykt prispåslag.

Antwoord van Happyvibes.no
Jeg bestilte varer 1 des. Fortsatt ikke sendt el fått noen beskjed. Har sendt 2 mailen men får ikke svar på de heller. Så regner med jeg har blitt lurt. Ekstremt useriøst firma.

Antwoord van Happyvibes.no
Denne terapihetten er det beste jeg har hatt på hodet i hele mitt liv. Den har en behagelig tyngde, kulden fra den gir en lettelse i hodet og den er helt lystett. Vanskelig å beskrive hvor digg den er, men min anbefaling er med hånden på hjertet 10/10. Livet blir ikke det sammen uten fremover 🤩
Posten rota bort pakken min, men kundeservice var utrolig rask med å fikse ny pakke. Utrolig god kundeservice! Å produktene svarte til forventningene.
Hetten lover mye, men innfrir null.
De reklamerer med fornøydhetsgaranti, men det koster 140kr å returnere (altså dobbelt av hva det kostet å få den tilsendt).
Bare lureri! (Dessverre…)

Antwoord van Happyvibes.no
Rask levering og produkter leverer det det skal. Lindring

Antwoord van Happyvibes.no
Super fornøyd, kupper migrene anfallene. Anbefales på det sterkeste hvis du har klasehodepine eller kronisk migrene. Fått en ny hverdag etter at jeg har begynt å bruke denne hetten.

Antwoord van Happyvibes.no
Kjøler veldig fort og længe ned, og ikkje minst så god å sovne med mht over øyan mine 👌💚💜🧡

Rask levering.
Utrolig bra produkt for en som har stille migrene. Svimmelhet avtar etter 10-15 minutter i stedet for timer.
Anbefales!

Antwoord van Happyvibes.no
Et produkt som hjelper! Samt rask levering

Antwoord van Happyvibes.no
Jeg er kjempefornøyd med min terapihette. Lindrer og kjøler når hodet ikke spiller på lag. Blir julegave til alle jeg kjenner🤩

Antwoord van Happyvibes.no
Lees meer over geverifieerde reviews.