Rommel eertse klas, ipe hardhout voor onze vlonders rond het zwembad besteld, meteen krom, gespleten en losgetrokken, nieuw gelverd gekregen en weer c- keus troep. Alles ligt los , krom gespleten en k... Toon meer
snelle service na vragen via de website. direct contact gezocht door hardhouttotaalmarkt. alleen jammer dat op verzoek beetje mooie palen te kiezen ivm zichtwerk er verf op enkele palen zat en één paa... Toon meer
Prima geholpen door de klantenservice, en een relatief snelle levering. Echter mijn tuinschermen waren niet helemaal recht en de afstand tussen de planken was niet overal gelijk? dit bemoeilijkte he... Toon meer
Hout was niet tijdig geleverd. Heb er zelf moeten achteraan bellen en moest zelf maar met de koerier bellen enz. Uiteindelijk kwam alles een paar dagen later.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hardhouttotaalmarkt.nl is specialist op het gebied van hardhout. Bestel uw hardhouten schutting, vlonders, hekwerk en uw meubels van hardhout eenvoudig en voordelig op Hardhouttotaalmarkt.nl. Heeft u een speciale wens? Wij bieden ook maatwerkoplossingen aan.
Erfstraat 19, 5405 BE, Uden , Nederland
- 0413 - 255 156
- info@hardhouttotaalmarkt.nl
- hardhouttotaalmarkt.nl
De balken waren goed en recht
Bedankt voor de goede service en korte levertijd.
Ger.
Topservice en uitstekende materialen
Hoge kwaliteit hout voor een redelijke prijs
Prima service zowel telefonisch als per mail
Telefonisch / keuze hout etc, welke olie of beits ik moest gebruiken
Mail / tekening gekregen voor montage van de deur
Snelle service en prachtige kwaliteit materiaal
Uitstekende telefonische bereikbaarheid en meedenkende, snelle service. Materiaal is mooi en afhalen ging zonder problemen.
Erg positieve ervaring!!
Recent hebben we een hardhouten poort besteld bij Hardhouttotaalmarkt. De levering werd, wellicht ivm vakantieperiode, uiteindelijk een paar weken later dan afgesproken. Toen de poort geplaatst werd viel het ons tegen omdat de poort te klein was t.o.v. de rest van het huis. Dit werd gemeld en Twan heeft dit erg goed opgepakt en meegedacht aan een uitstekende oplossing. De meerprijs van het vermaken van de poort was acceptabel en we hebben daarna de poort weer (met z'n 5-en!) herplaatst. De monteurs zijn correct. Alles is erg naar wens verlopen en het bedrijf is zeker een aanrader voor uw poort.
Frank
Uden
netjes geleverd
Het bestelde keurig geleverd netjes op de hoogte gehouden van het hoe wat waar betreft levering. En ja daar mag gerust een extra ster naar toe de keurige CHAUFFEUR die met zijn machine vakkundig door de poort bij ons het hout afleverde toppie beers wees daar trots op! Zou voor ons een goede reden zijn weer te bestellen bij hardhouttotaalmarkt .
Goede service, goede kwaliteit
Bij het ophalen van mijn bestelling eikenhout bleek dit fijnbezaagt in plaats van geschaafd te zijn...geen enkel probleem meteen vandikte bank aan en het werd meteen opgelost!
zeer nette producten, redelijke levering
Zeer tevreden over de geleverde producten. Prijs kwaliteit is zeer goed. Levering vind anders plaats dan verwacht. Enkel de dag was bekend. Van te voren zou gemeld worden wat de tijdsindicatie was. Deze ontbrak. Zwakke pallet. Voor de rest helemaal perfect.
Zeker aan te bevelen
Topmateriaal, alles is gegaan volgens afspraak.
Goede prijs, snelle levering
Goede prijzen en snelle levering. Echter de boortjes worden verstuurd in een enveloppe zonder bescherming materiaal, de enveloppe is 2 keer open gegaan, zodat ik geen boortjes en bitjes ontvangen heb.
Goed advies!
Moest wat tuinschermen hebben, kreeg hier goed advies en ze konden op tijd leveren.. Aanrader!
Mooie website en goed advies
Ik heb een buitenterras aangelegd. Goede kwaliteit en snelle levering.Top!!
Een webwinkel met met oog voor kwaliteit!
Met een eigen productiebedrijf, montagedienst, telefonische ondersteuning en een prachtige showroom kun je wel zeggen dat HardhoutTotaalmarkt.nl niet zomaar een webshop is. Er worden de prachtigste dingen gemaakt met oog voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Keep up the good job! Gr. TW