HardwareCity.nl Reviews 462

3,5

Levert een toetsenbord/topcase dat als HP EliteBook 1040 G4 onderdeel met HP-SKU L02267-B31 en met backlightfunctie werd aangeboden. Na installatie bleek de expliciet vermelde backlightfunctie ni... Toon meer

Ik bestelde een laptop scherm dat achteraf verkeerd bleek te zijn. Mijn fout, ik had enkel het laptopmodel bekeken, niet het precieze beeldscherm. Zonder gedoe kreeg ik van Henk de volgende dag al ee... Toon meer

Bij de bestelling ging alles goed maar … bij de retour ging gewoon alles mis. Het pakket was 2 maal bij hun aangeboden dan naar een afhaalpunt bij hun in de buurt gebracht. Na een week heb ik zelf moe... Toon meer

kwam met HP Z-book, raar geval met batterij. Duurde even maar is opgelost. zoals ik hetnaar hen omschreef: "vertrouwen van mijn kant met van jullie kant; kennis, ervaring gecombineerd met Fryske reso... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sinds 2008 hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van laptoponderdelen en het uitvoeren van hardwarematige laptopreparaties tegen een zo gunstig mogelijk prijs of tarief.

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geweldige leveringen

Laptoponderdelen wat ik nergens in Nederland kon krijgen, hadden ze op voorraad en de volgende dag had ik het in huis.Ook voor zeer scherpe prijzen.Niet de eerste keer, maar wederom goede snelle leveringen.Ga zo door mannen!

14 oktober 2012

Snelle service, binnen 24 uur!

Ik had telefonisch contact ivm een vraag over de juiste acculader, ze namen ruim de tijd voor mijn vraag. Na het makkelijk invoeren van de order werd het binnen 24 uur geleverd, echt top! Je hoort vaak genoeg van die enge verhalen over betalen en niet leveren.

12 oktober 2012

probleem snel opgelost!

Na een begrijpelijke vergissing omtrent de bestelling / betaling is het probleem zeer correct opgelost. Hartelijk dank daarvoor, in de toekomst zal ik zeker weer gebruik van deze website maken.

12 oktober 2012

goed geregeld, snelle bezorging

Overzichtelijke site, snel het juiste type accu gevonden. Informatie gevraagd, volgende dag antwoord. Daarna accu besteld. Dag later bezorgd. Gebruik accu nu 1 week, werkt goed maar lijkt snel leeg te gaan (werktijd ca 2,5 uur). Kan ook aan de computer liggen (17"), 3 jaar oud. Ben benieuwd hoelang de accu meegaat.

11 oktober 2012

Boven verwachting!!! Super!! 10 STERREN

Ik was nog al wantrouwig daar ik op een totaal andere site reeds een aankoop had gedaan van een keyboard, het zou binnen 24 uur geleverd worden, de betaling had ik al gedaan. Ik kreeg van de andere site geen track and trace nummer dus ik belde. Helaas, geen voorraad, was de reactie. Ik zeg nog; Maar op de website stond.....

Ik zocht verder op internet want ik moest mijn kapotte notebook toetsenbord vervangen hebben en wel zo snel mogelijk.
Als je het bovenstaande net hebt meegemaakt op een andere site, bedenk je jezelf 3 keer voor je een nieuwe bestelling plaatst.

Ik vond de site online2design.nl
Ja, mijn toetsenbord zou op voorraad zijn aldus de website.
Ik belde ze. Geloof me, dat kan bij online2design.nl
Ik leg uit welke ervaring ik had met de andere website. De man aan de telefoon, zeer vriendelijk bevestigd mij dat hij het product op voorraad heeft.
Ik vraag of ik met credit card kan betalen. Nee dat kon niet. Mhmm dacht ik, een zekerheid minder...
Ik uitte mij erg kritisch en wantrouwig aan de telefoon en we beëindigden het gesprek zonder dat ik de bestelling plaatste.

Ongeveer 2 uur later heb ik de bestelling alsnog via de website van online2design.nl ingevoerd.

Binnen 17 uur na de bestelling had ik mijn product binnen en dat voor ook nog bijna de helft van de prijs van de eerdere bestelling op een andere website.

Ik ben Zeer tevreden!

10 oktober 2012

heel snelle levering

Gemakkelijke site om te zoeken, te bestellen en te betalen.
De levering is heel snel. Een plezier om mee te handelen.

Groetjes

10 oktober 2012

Service?

Als iemand mij zou vragen waar je snel en goed met een goede bijbehorende prijs/kwaliteit verhouding zaken kunt doen, dan zou ik zeker online2design aanraden.

8 oktober 2012

Vlotte bestelling, juist product, eenvoudig en snel

Het vinden van het product was makkelijk via de website.
De bestelling was zo gebeurd en de betaling via Pay Pal verliep vlot. Alleen jammer van de extra kosten die hiervoor aangerekend worden.
Bestelling was snel binnen.
Vlotte afhandeling.

8 oktober 2012

Het bestellen en levering waren boven verwachting

Ik kan je aanraden om een accu voor een laptop en andere hardware bij online2design te bestellen. Het bestellen dmv de website is klantvriendelijk en gemakkelijk. online2design doet wat ze belooft. De accu die ik de ene dag rond 15:00 uur bestelde, werd de volgende dag, vakkundig verpakt, bezorgd.
Ik heb geen dag met een defecte accu hoeven te werken.

5 oktober 2012

Fantastisch, snel en degelijk.

's avonds om 18.00 uur besteld.
De volgende dag via de post binnen.
Netjes via email op de hoogte gehouden van de status van de order.

Perfect

Geen woorden voor

Het is dat er niet meer sterren kunnen worden gegeven, daarom krijgt Online2design.nl van mij 5 sterren omdat:
1. De producten goedkoop zijn en omdat de verzending niet duur is
2. De website erg overzichtelijk was
3. Mijn bestelling zoals aangegeven binnen 24 uur werd bezorgd
4. Alles heel netjes was verpakt
5. De helpdesk je goed advies geeft

PERFECT!

Een laptop accu besteld:
Een soepele snelle transactie.
Toegankelijke website, makkelijk betalen en supersnelle levering.

4 oktober 2012

Artikel geleverd zoals omschreven goed verpakt no-nonsense.

Onderdeel voor mijn Acer laptop besteld, een fan met koelelement.

Is goed verpakt aangekomen inclusief reeds aangebrachte koelpasta. Juiste artikel, correcte werking en nieuw zoals aangeboden. Het artikel moest met een specifieke adressering worden verzonden, ik vermeldde dat in een opmerkingenveld en ook dat heeft men goed opgepakt.

Aan te bevelen dus!

Nieuwe accu voor laptop

Accu gevonden op site en besteld. kreeg direct bevestiging van order. Vervolgens ontving ik mail om order te volgen. Vier dagen later was accu binnen. Had een dag eerder kunnen zijn als ik thuis was geweest :-))

2 oktober 2012