Jag älskar verkligen den här butiken! Så otroligt fina kläder och underbara inredningssaker – allt känns noga utvalt och speciellt. Anna som äger butiken är helt fantastisk. Hon är så omtänksam,... Toon meer

En liten oas i Åkersberga men som också med lätthet nås via webbshopen. Känner alltid att jag som kund är i fokus och får alltid den bästa och ärligaste servicen. Är det något man saknar så gör Anna... Toon meer

Personlig kontakt! Även om det blev tokigt vid leverans, fick jag kompensation o ett gott bemötande! Kommer köpa igen, men inte bara för bemötandet utan oxå för bra varor som jag uppskattar, tack! 🤩... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Rustieke meubelzaak

Härliga Rum – Din livsstilsbutik i Åkersberga Välkommen till Härliga Rum! Vi är en personlig livsstilsbutik i hjärtat av Åkersberga, där vi erbjuder ett unikt och handplockat sortiment av damkläder, inredning, presenter och rustika möbler. Vår ambition är att skapa en inspirerande miljö där du hittar noggrant utvalda produkter som speglar både stil och kvalitet. Mer än en butik – Vi erbjuder homestyling Utöver vårt butikssortiment arbetar vi även med homestyling. Oavsett om du vill ge ditt hem en uppfräschning, förbereda en bostad för försäljning eller skapa en harmonisk inredning, hjälper vi dig att lyfta fram ditt hems fulla potential. Besök oss Kom in och låt dig inspireras! Vi ser fram emot att guida dig genom vårt sortiment och hjälpa dig att hitta det lilla extra – både till hemmet och garderoben

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Utmärkt

Snabb service, fina kläder. Kommer absolut att handla mer här.

27 april 2024

Antwoord van Härliga Rum

Du är så välkommen tillbaka:)

Mysigt harmonisk butik med både…

Mysigt harmonisk butik med både kläder,skor,smycken och inredning. Tjejkvällarna med mingel,bubbel och modevisning är jätte trevliga.Rekommenderas varmt.

25 april 2024

Antwoord van Härliga Rum

Tack! igår hade vi återigen en supermysig tjejkväll på verandan med underbart väder och massa härliga gäster.

Mycket trevlig nätbutik!

Handlade ett par underbara jeans hos Härliga Rum och fick ett fantastiskt fint bemötande av personalen när jag kontaktade dem. Kommer att handla igen hos dem. Retursedel medföljer paketet, så det är inga problem vid ev. retur. Jeansen jag köpte bor jag i, så sköna med perfekt passform. Tack Härliga Rum!

16 april 2024

Antwoord van Härliga Rum

Åh vad kul att du blev så nöjd!

Trevligt bemötande

• Mycket snabb leverans, direkt till brevlådan.
• Trevligt bemötande när jag ringde angående en beställning.
• Första gången jag beställde från denna butik och kommer säkerligen beställa därifrån igen.

11 april 2024

Snabb och vänlig service när den…

Snabb och vänlig service när den storlek jag trodde att jag behövde inte längre fanns i lager när min beställning gick igenom. Jag fick beställa en storlek mindre med löfte om att slippa betala returavgift om de inte passade. Men det gjorde de! Tack!

2 april 2024