Leveransen har fungerat på allra bästa sätt. Jag är vid detta första påseende mycket nöjd med det rustika och välgjorda paraplyet. Jag hoppas att det är lika hållbart som det ser ut. Jag litar också... Toon meer

Great material, design and quality! Looking forward to the rainy season with the Harry rain umbrella ☔🥰

Köpte mitt andra paraply från Harry Rain nyligen och är precis lika nöjd som vid första köpet. Superfint paraply av hög kvalité, levererat redan dagen efter beställning!

1. Winkel in modeaccessoires

Stylish, modern premium umbrellas with smashing pattern and leather handles. Double layer canopy, fiberglass ribs and sturdy frames makes our umbrellas wind and gust-resistant. Brilliant umbrellas to protect your style!

4,7

Great material

11 september 2024

Superfint paraply!

19 juni 2024

Vad köper man till stilige svärfar?

Vad köper man till stilige svärfar som har allt och inget vill ha? Jo ett paraply med monogram. Så sjukt smart! Han blev så glad och höll på och fipplade med det hela kvällen. Provöppna, stänga, rulla ihop prydligt, ställa i paraplystället, ta upp, göra om. Bästa presenten till alla man inte vet vad man ska köpa till. Vill aldrig se ett reklamparaply igen!

29 december 2021

Fint paraply med personligt kort

Fint papaply och ett personligt, handskrivet kort fick man till.

11 oktober 2021

Antwoord van Harryrain

Tack Adam för fint omdöme! Härligt att du är nöjd.
Let it rain! //Jessica på Harry Rain

Helnöjd

Helnöjd! Snabb leverans och utmärkt produkt!

4 oktober 2021

Antwoord van Harryrain

Härligt att höra att du är nöjd Hampus! Tack för fint omdöme, det uppskattas. Med vänlig hälsning, Jessica på Harry Rain

Utmärkta paraplyer

Utmärkta paraplyer, var ute i full storm häromdagen och det klarade av det- de flesta paraplyer viker sig.

25 september 2021

Antwoord van Harryrain

Tusen tack Else för fint betyg! Dom tål verkligen vind bra, kul att du är nöjd.
Med vänlig hälsning, Jessica på Harry Rain

Snabb o bra service.

Snabb o bra service.. + ett personligt skrivet ”tack ” för mitt köp. // Klass 👍🏻

21 september 2021

Antwoord van Harryrain

Tack för fint omdöme Magnus! Det uppskattas. Bra att du är nöjd. Let it rain :-)
//Jessica på Harry Rain

Fin produkt

Fin produkt, har dock inte hunnit använda den än. Snabb leverans.

10 september 2021

Antwoord van Harryrain

Hej Ulrika! Vad roligt att du är nöjd, tack för fint omdöme. Let it rain :-)