Bedrijf heeft geantwoord
Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Den bedste service. Jeg kan kun anbefale at handle ved Hausholmliving - selvfølgelig også fordi, at hun har de fineste ting! Jeg skulle bytte en gave til noget som var udsolgt. Line tilbød at skrive... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!
Holmevej 18, 6760, Ribe, Denemarken
Hurtig levering og keramikken var pakken så fint ind, så det kunne tåle turen.

Antwoord van Hausholmliving
Jeg skulle bytte en gave til noget som var udsolgt. Line tilbød at skrive så snart varen var retur, hvilket hun gjorde. Jeg havde ikke mulighed for at afhente pakken, da den var ankommet, så hun lovede at stille den til side, så jeg kunne afhente den, når det passede ind.
Kundeservice der bare er 10/10

Antwoord van Hausholmliving
My mom lost these earrings a while back. And you guys sold the same exact pair. I got them as a gift and now she she’s very happy with them. Thank you!

Antwoord van Hausholmliving
Mega fint udvalg - altid super hjælpsom og sød til at hjælpe og vejlede og hurtig til at pakke. Det er altid en fantastisk oplevelse at handle her ❤️

Antwoord van Hausholmliving
Kundeservice udover det sædvanlige !
Fik byttet et gulvtæppe som ikke levede op til forventningerne lang tid efter jeg modtog det. Producenten fralagde sig ansvaret, men det gjorde Hausholm Living ikke. Modtog et nyt tæppe uden beregning fordi det vigtigste var “en tilfreds kunde”.
Så fin dialog og service !

Antwoord van Hausholmliving
Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelthen så sød og hjælpsom, altid klar med gode råd og en venlig bemærkning. Servicen er i top, leveringen hurtig, og hele oplevelsen gør virkelig, at man føler sig værdsat som kunde. Fem stjerner herfra – jeg kan varmt anbefale både keramikken og Line!😍

Antwoord van Hausholmliving
hurtig ekspedition. hyggelig og sød besked på mine varer ved selvhentning af ordre. så får man lyst til at handle hos jer igen

Antwoord van Hausholmliving
I Ribe, hvor åen stille går
der findes en skat, vi alle forstår.
Hausholmliving, en butik så fin,
med brugskunst, der får hjertet til at skinne ind.
Line, hun ejer stedet med stil,
hun udvælger varer, som alle vil.
Til dig selv selv eller en gave så kær,
her finder du noget, der glæder enhver
Glædelig Jul Line & Co - og tak for den altid gode service og de fine ting i din SHOP. Jeg må ikke købe mere i år, siger Sofie :-)

Antwoord van Hausholmliving
Lees meer over geverifieerde reviews.