Havemøblet Reviews

1. Tuinmeubilairwinkel
  2. ook in
  3. Tuinmeubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Havemøblet, destinationen for kvalitets udendørsmøbler. Vi tilbyder en bred vifte af stilfulde og holdbare møbler designet til at forbedre din udendørsoplevelse. Uanset om du ønsker stilfulde havestole, brede borde eller komfortable sofaer, så har vi noget for enhver smag og enhver have. Udover møbler tilbyder vi også en række forskellige parasoller og terrassevarmere, så du kan nyde dit udendørs område i komfort hele året rundt. Vi fokuserer på kvalitet, holdbarhed og stil og stræber efter at imødekomme vores kunders behov og ønsker. Se vores udvalg i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe din drømmehave. Hos Havemøblet tilbyder vi altid gratis levering, uanset produktet. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service og købsoplevelse for vores kunder.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når der ikke er en finger at sætte på…

Når der ikke er en finger at sætte på hverken service, levering eller produkt, så hedder den 5 stjerner herfra.

Vi er yderst tilfredse med vores loungesæt og kigger med sikkerhed denne vej igen næste gang haven skal opgraderes.

7 juli 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint bord…

Jeg er helt klart tilfreds med produktet, et hængebord til altan. Det er superfint.
Vi var 2 til at samle bordet, som anbefalet, men det var svært at gennemskue nogle af anvisningerne/ tegningerne, på trods af læsebriller. Men det gik.
Dog vil jeg sige, at 10 dages levering, som det tog, er meget lang tid. Jeg skulke bruge det som fødselsdagsgave, og det nåede ikke frem. Jeg kunne ikke spore min pakke detaljeret, da der under track and trace bare stod, at den var på vej.
Bordet er et godt bord, som opfylder vores forventninger.

3 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse der blev til en super…

Dårlig oplevelse der blev til en super oplevelse, min pakke manglede skulle være leveret, ringede og fik aftalt en ny levering, men det jeg skulle bruge ville der gå for lang tid at modtage, det blev sendt og jeg fik også pengene retur, er yderst tilfreds, Tak til Gabriel for den gode service.

3 juni 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har modtaget den bestille stol

Har modtaget den bestille stol, efter nogen forsinkelse. Kvaliteten er tilfredsstillende, dog trækker det ned, den bliver leveret med billige skruer og beslag. Jeres møbler burde leveres med rustfrie skruer og beslag, så det passer til det danske klima.

7 juni 2024

Formidabel leverance

Jeg bestilte 3 havestole og besluttede mig efterfølgende for at jeg også ville have et bord dertil, hvilket jeg også modtog kort tid derefter. God og hurtig service.

21 mei 2024

Alt var som forventet!

Købte en havesofa med bord og er blevet rigtig glad for den. Står virkelig flot i haven og blev leveret til tiden. Jeg var skeptisk over at købe et møbel online jeg ikke selv havde set, men alt var som forventet.

9 mei 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.